Gość: BB IP: 212.244.68.* 24.04.01, 18:39 Co mozna tu porabiać. Na początek może jakaś miła dziewczyna, bym nie czul się samotny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edith Re: Przenosze się do BB. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 10:45 Może lepiej tego nierób! Ja tez się przenisłam i niestety nie wyszło mi to na dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe do edith 15.05.01, 21:28 A czemuż to nie wyszło Ci to na dobre. A można wiedzieć skąd się tu pojawiłaś? A ponadto jeżeli szansę miałbym większą by Cię tu spotkać, gotów jestem zamieszkać w BB a może na końcu świata. Poza tym mam tu przyjaciól całkiem miłych, a to mi do szczęścia prawie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
etka edith do bebe 18.05.01, 16:08 Bebe! Moja skłonnośc do ekshibicjonizmu jest skromna. Odpisałam na twoje konto. Wiadomośc jest jedna (prznajmniej na razie) ale niewiem ile razy ją otrzymasz, dopiero "oswajam" swoje konto w gazecie etka@poczta.gazeta.pl. Zmiana nicka była niestety konieczna ze względu na zajętość mojego poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś