czajnik777 07.05.10, 16:14 Witam wszystkich serdecznie, Noszę się z zamiarem zapisania dziecka do "Poczekalni Bubul"w Bielsku-Białej na ul.Cieszyńskiej. Będę bardzo wdzięczna za Wasze opinie na temat tej placówki. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaM Re: Bubul-Bielsko-Biała IP: 188.33.165.* 19.05.10, 18:14 Mam 4 letniego synka i od ok. 2 miesięcy korzystam z "Poczekalni Bubul". Mój synek jest bardzo zadowolony i za każdym razem kiedy musimy już wyjść robi sceny i chce jeszcze zostać. Jestem bardzo zadowolona z opieki w poczekalni i gorąco polecam innym.System jaki tam proponują jest naprawdę bardzo wygodny bo nie trzeba zapisywać dziecka na cały miesiąc ani płacić wpisowego, wystarczy zadzwonić że chce się przyjechać nawet na godzinkę lub dwie i nie ma najmniejszego problemu z załatwieniem chociażby jakiejś sprawy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bubul-Bielsko-Biała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:42 Ja mam dwójkę dzieci w wieku 5 i 7 lat. Obydwoje bardzo chętnie tam jeżdżą, a ja mam czas dla siebie. Z tego co wiem to nie mają jeszcze bardzo dużo dzieci ale to chyba z korzyścią dla "naszych" :) Polecam wszystkim mamom, naprawdę będziecie zadowolone i Wy i Wasze pociechy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cętnie Re: Bubul-Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 10:01 Pochwal się jeszcze ile płacisz ? Bo nie znalazłam żadnego ich cennika w necie, strona ich w budowie dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaM Re: Bubul-Bielsko-Biała IP: 188.33.90.* 27.05.10, 12:09 Ceny mają różne, wszystko zależy od tego na ile godzin i jak często chcesz zostawić dziecko. Ja wykupiłam jeden z karnetów i godzina wychodzi mnie po ok. 6 zł. Myślę, że to nie jest jakaś straszna suma. Odpowiedz Link Zgłoś