Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie!

IP: 78.8.106.* 08.09.11, 11:05
Uwaga na dentystów "pod Szyndzielnią"! Leczyłam tam dzieciom ząbki (za grube pieniądze)przez ponad dwa lata, teraz ostatnio zakładane plomby zaczynają wypadać, a inni dentyści (nie wiedząc po kim poprawiają) mówią mi, że dzieciom wkładano do zębów jakieś dziadostwo! W dodatku nie czyszczono mlecznych zębów należycie (mimo że męczyłam dzieci i płaciłam za znieczulenie)! Ostrzegam przed niekompetentnymi stomatologami w tej klinice, a przede wszystkim za przepłacanie (montują w zębach coś zupełnie innego, niż to, za co płacisz)!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bielszczanin Nie Ty pierwsza, nie ostatnia, niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 13:22
      Ojcu zęby robią 4-ty raz, bo "ciągle nie pasują"... Co ciekawe - na kasę!
      Ja tam byłem 1x i nigdy więcej...
      No - ale Dr B., właściciel, kasę musi mieć. A z czegoś musi się ona brać!
      • Gość: ja Re: Nie Ty pierwsza, nie ostatnia, niestety... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.11, 13:11
        O doktorze B. - wspaniałym właścicielu nie tylko tej olbrzymiej nieruchomości bielskiej - lepiej pisać nie będę, ale żenujące jest, że dentyści tej kliniki zachowuja się, jakby wszystkie rozumy zjedli, a potem 'niedoróbki' i 'błędy" poprawiaja po nich ci ze zwykłych gabinetów... Ja już zresztą trzeci raz, tak że więcej pod Szyndzielnie nie pójdę!
        • Gość: bielszczanin Re: Nie Ty pierwsza, nie ostatnia, niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 15:13
          Mnie dziwi jak ta firma funkcjonuje i to dość (finansowo) dobrze...
          Do tego Dr B. funduje okolicznym instytucjom nietanie (choć źle dobrane i po kosztach, ale jednak nietanie dla przeciętnie i średnio zarabiającego) przedmioty, a mimo to kasa się leje. Jakiś układ z NFZ-em czy co...?
          • Gość: też bielszczanin Re: Nie Ty pierwsza, nie ostatnia, niestety... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.11, 13:12
            te same pytania na usta się cisną... domy za wiele milionów, ranga "najlepszego" ortodonty, a klinika "najlepszej" na podbeskidziu... kto to ocenia, powiedzcie, bo ludzie, którzy skorzystali - jakoś mniej zadowoleni od gazet na przykład, które juz niejeden raz piały nad cudownością tego pana... nie znoszę układów, układzików i nadętych bogaczy
            • Gość: Anka30 Re: Nie Ty pierwsza, nie ostatnia, niestety... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.11, 10:32
              a i ostatnio odchodzą od niego ostatni, prawdziwi specjaliści. Mimo wyrzeczeń idą na tzw. swoje, bo ponoć tam się nie da pracować... Też już tam nie chodzę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka