5alina 11.09.12, 19:21 Polecam nowe przedszkole w Bielsku- KROPECZKA malutkie i bardzo przytulne a do tego z dużą ilością ciekawych zajęć dodatkowych.Najlepiej sprawdzić stronkę: www.przedszkole-kropeczka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyy27 Re: Nowe przedszkole Bielsko 07.10.12, 21:47 Świetne przedszkole malutkie i bardzo przytulne, dzieci mają wspaniałą domową atmosferę! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
madziunka123456789 Re: Nowe przedszkole Bielsko 13.03.15, 11:11 Witam Chciałabym podzielić sie niestety nie miłym doświadczeniem z przedszkolem MIŚ ktore mieści sie na ul.Krakowskiej. Moje dziecko upatrzylo to sobie właśnie przedszkole, ponieważ wykazało chec uczęszczania postanowiliśmy go zaprowadzić. Synek ma teraz 3 latka. Pierwsze podejście do tego przedszkola robiliśmy w wakacje. Ponieważ był malutki a razem z mężem prowadzimy swoja firmę i to dosłownie 5 min od przedszkola poprosiliśmy o kontakt w razie długiego płaczu dziecka. Chcieliśmy stopniowo go przyzwyczajać nie drastycznie. Niestety przez prawie tydzien dziecko płakali przez cały pobyt czyli po ok 4 godz dziennie bez chwili przerwy a żadna z Pan nie raczyła zadzwonić żebyśmy po niego przyjeżdzali. Dziecko odbierałam aż z opichnietymi oczami a pani zawsze miała wytłumaczenie. Stwierdziłam ze to bez sensu. Moze jest za mały. I kilka dni temu mój syn znowu zaczął wspominać dzieci i przedszkole jemu przedewszystkim podoba sie plac zabaw. Wiec trzeba było kluc żelazo póki gorące udaliśmy sie do przedszkola okazało sie ze sa dwa wolne miejsca. Pierwszego dnia było super. Tym razem dziecko prowadzane było przez męża ktory nie ma doświadczenia. Kolejny dzien niestety był trudny mały zaczol płakać maź sie przestraszył stwierdził ze go nie zostawi jak tak lamentuje. Przywiózł go do domu, mały dostał Kataru wiec nie było po co go przyprowadzac co by nie zaraził innych. Zadzwoniliśmy ze od przyszłego tygodnia jak tylko bedzie lepiej syn bedzie przychodził. Dyrekcja przyjęła do wiadomości po czym po kilku dniach gdzie dziecko codziennie było przygotowywane na MISIA dostaliśmy tel. Ze niestety nie podpiszą z nami umowy bo im według nich nie ufamy taka była argumentacja. Dla mnie zero podejścia pedagogicznego!!! Zero myślenia o dobru dziecka a tylko nastawienie sie na kase i mało problemowe dzieci!!! Szczerze odradzam!!! Jak dla mnie Panie maja problem i co najwyżej mogą prowadzić sklep slozywczy tam nie zrobią krzywdy nikomu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś