Dodaj do ulubionych

Happening w obronie karpia: "To żywa istota"

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.12, 19:28
Ahahaha czekałem aż Ewa F. zacznie znowu przynudzać na swój ulubiony temat. Nie rozumiem jak komuś można płacić komuś za takie bzdurne artykuły, których miejsce jest na prywatnych blogach ekooszołomów.
Obserwuj wątek
    • Gość: vd Re: Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: *.play-internet.pl 20.12.12, 20:33
      po proszę o taki temat w sierpniu. Pop
    • Gość: poppooop Happening IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.12, 21:22
      O jaaa, całe dwie osoby! Rewelacja.
    • Gość: maro Pająk mi zjadł muszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 21:32
      Pająk mi zjadł muchę i ta mucha bardzo cierpiała. Słyszałem to rozpaczliwe bzzzyczenie. Co mam zrobić ? Jak edukować tego pająka, żeby muchę najpierw ogłuszył małym młoteczkiem zanim ją włoży w tą białą torebkę (kokon) ?
      • Gość: experta Re: Pająk mi zjadł muszę IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.12, 22:07
        Młotek nie nadaje się do ogłuszania much! Potrzebny jest chloroform. Myślę, że sprawą powinieneś zainteresować jakiś klub albo pracownię. Koniecznie dodaj, że pająk jest nadzianym słowackim właścicielem wyciągu, zjawią się natychmiast.
        • Gość: z Bielska Re: Pająk mi zjadł muszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 23:00
          A propos pająków: Ojciec idzie z synem, nagle ojciec mówi do syna zobacz synku: pająk je biedronkę! A na to mały: tato a co to jest dronka ? :) A tak na poważnie to przecież ekolożki muszą zaistnieć przed Świętami i jakoś zarobić na ... rybkę na Wigilię !
    • Gość: maggie Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: *.waldex.3s.pl 20.12.12, 22:27
      O! Znowu kilku oszołomów wspięło się na intelektualne wyżyny krytykując nie lubianą redaktor. Nie wpadliście biedactwa na to, że możecie nie czytać czegoś, co jest dla was za trudne do pojęcia? Życzę wam serdecznie udławienia się świąteczną rybką. A panią Furtak proszę o więcej tego typu informacji. Tak na złość temu prostactwu.
      • Gość: z Bielska Re: Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 22:56
        @maggie, Nie wiedziałem, że w Knurowie takie yntelygenty mieszkają :)
      • cdsg Re: Happening w obronie karpia: "To żywa istota" 21.12.12, 11:41
        Gość portalu: maggie napisał(a):

> O! Znowu kilku oszołomów wspięło się na intelektualne wyżyny krytykując nie lub
        > ianą redaktor. Nie wpadliście biedactwa na to, że możecie nie czytać czegoś, co
        > jest dla was za trudne do pojęcia? Życzę wam serdecznie udławienia się świątec
        > zną rybką. A panią Furtak proszę o więcej tego typu informacji. Tak na złość te
        > mu prostactwu.

Przyłączam się do prośby! Vegan pride!
    • Gość: diorr Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 22:42
      Naprawdę dosyć takich artykułów!!!nie ma o czym pisać?Nie wiem jak można ciągle o tym samym...któż to taki pisze...tuba propagandowa ekologów? EKOTUBA...fujj! jak za komuny!
      rozumiem, że ten kto to pisze i ci, którzy tak płaczą nad cierpieniem zwierząt w życiu nie tknęli żadnych produktów mięsnych...są weganami...ba !!!! rośliny też cierpią...pytam JAK ŻYĆ???
      aa i co to jest ten Vegam...Wegan...Omega czy jak ?aaaaa Vege!!!czy Geve? ekovege...a może wege? tak WEGE na pewno!!!! "EKO"WEGE! niedaleko EKOWĘGIEL czyli ekogroszek...wszystko mi się ekopieprzy...JAK ŻYĆ?
      a tu takie ważne sprawy...Ekosprawy..
      i te żaby...i te karpie i Pilsko...EKO-Boże/./..... nie ogarniam...pomużcie gdysz mi jusz ortografia siada...byle do końca ekoświata..................
      • starblast Re: Happening w obronie karpia: "To żywa istota" 21.12.12, 14:27
        Wyluzuj i włącz sobie Kevina w Polsacie, a nie pisz bzdur na internecie. Z korzyścią dla wszystkich.
    • Gość: B Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 20.12.12, 23:04
      ekologi jedne pamietam jak wypuszczały karpie do jeziora , niedouczone te ekologi jedne skazały te ryby na śmierć głodową ! a nas ucza jak postępować z rybami , kto normalny wpuszcza do jeziora hodowlanego karpia ? taka ryba nie jest nauczona szukac pozywienia a dostawac je pod sam pysk !
    • Gość: zzz Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.12, 09:58
      Tak swoją drogą nie rozumiem Polaków... karp jest jedną z gorzej smakujących ryb, a jego ceny w święta są tak windowane, że za porównywalną cenę można kupić o wiele lepsze ryby.
    • cdsg Go vegan! 21.12.12, 11:43
      Bardzo ważna akcja. Gratulacje!
      Nie poddawajcie się. Nie słuchajcie marudzeń prostaków. W końcu otworzą oczy.
      Dziękuję, w imieniu swoim i zwierząt. Oby tak dalej :)
      • Gość: teammeat Go meat eaters! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.12, 12:32
        Bardzo głupia akcja. Kondolencje!
        Poddajcie się. Posłuchajcie tych, którzy lubią mięso i też go zasmakujcie. W końcu otworzą oczy.
        Dziękuję, w imieniu swoim i mięsożerców. Oby tak dalej :)
        • cdsg Re: Go meat eaters! 21.12.12, 14:42
          LOL
    • Gość: bartek Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: *.bielbit.com.pl 21.12.12, 14:42
      hahahaha hehehehehehe.... buhehehehehehehehehe
    • Gość: go vegan! katolicki uboj rytualny... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.12, 01:09
      mlotkiem i do plastiku
    • Gość: il Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: 188.95.29.* 23.12.12, 10:21
      Brawo! Oby tak dalej! Polecam dietę roślinną nisko przetworzoną, nie jest trudno, a nie zabija się, do tego jest najzdrowsza. Wydaje mi się, że to wystarczy.
      • Gość: il Re: Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: 188.95.29.* 23.12.12, 10:29
        A się uśmiałam czytając te posty :)
        Widzę, ze wiele osób musi się dowartościować wyzywając innych :)
        Przykro mi, że macie tak niską samoocenę, że musicie innych negować by poczuć się lepiej.
        Wasze posty, ani nie są zabawne, ani straszne. Wręcz przeciwnie, pokazują "klasę" przeciwników wegan. "Otwórzcie oczy zacznijcie jeść mięso" czy jak to ktoś napisał. Człowieku, większość wegan jadło mięso. Ewoluowali i przeszli na dietę roślinną. Więc to co Ty masz w głowie, też mieli, ale sięgnęli po inne informację, poczytali trochę książek, obejrzeli filmów, otworzyli serca na inne zwierzęta, więc są troszkę dalej w drodze niż Ty i niczym nie zaskoczysz, a na pewno nie bezsensownym wyzywaniem czy wyśmiewaniem, jak napisałam, pokazuje to tylko Twoją klasę. Wesołych, bezkrwawych Świąt życzę i empatii, bo tego ludziom w większości brak.
        • Gość: diorr Re: Happening w obronie karpia: "To żywa istota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.12, 10:35
          och...mam bardzo niską samoocenę...dziękuję za rady i cenne informacje które w mojej głowie ignoranta zaprowadzą ład i porządek...gratuluję klasy i wiedzy oraz skromności i pokornie proszę o przebaczenie.Postaram sie choć w minimalnym stopniu dorównać lecz zaiste zdaję sobie sprawę, że to niemożliwe...za co z góry przepraszam...mój nieekomózg jest wielce ułomny...postaram się zapisać na warsztaty i poznać te kwestie dogłębnie... z eko-pozdrowieniem - CZUWAJ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka