Dodaj do ulubionych

Gdzie B. na karuzelę lub huśtawkę z dzieckiem?

24.07.04, 23:18
Napiszcie gdzie chodzicie ze swymi pociechami wyszaleć się na świeżym
powietrzu. Czy Błonia to jedyne takie miejsce czy jest jakaś alternatywa?
Figlo Park odpada bo to pomieszczenie zamknięte. Dzwoniłam do UMiejskiego by
dowiedzieć się czy jest gdzieś wesołe miasteczko (chodzi mi o kilka karuzel).
Okazuje sie że jest, ale... w Brennej.
Obserwuj wątek
    • fibin Re: Gdzie B. na karuzelę lub huśtawkę z dzieckiem 25.07.04, 11:01
      Zapraszam do Zajazdu Klimczok przy Bystrzańskiej 94. Karuzel co prawda nie ma,
      ale są huśtawki, hulajnoga, Chata Małolata, Małpi Gaj, strzelnica paintballowa
      (również dla dzieci) i... czytający kruk:)
      • Gość: Dziadek Re: Gdzie B. na karuzelę lub huśtawkę z dzieckiem IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:53
        Moja prawie 2,5 letnia wnuczka uwielbia tam się bawić. Zawsze jemy frytki w
        Chacie Małolata (jest tam prawdziwe ptasie gniazdo!), huśtamy się na huśtawce
        dla małych dzieci (tzn. ona się huśta a ja jej pilnuję), jeżdzimy na hulajnodze
        i sprawdzamy czy kruk Leon-intelektualista wciaz czyta:)

Można tam również wypić dobra kawę i piwo oraz smacznie i tanio zjeść.Polecam
        zwłaszcza pyszne lody:)

• olga.bb Re: Gdzie B. na karuzelę lub huśtawkę z dzieckiem 25.07.04, 13:20
          Dziękuję za poradę - jutro jdziemy do zajazdu.
          • fibin Re: Gdzie B. na karuzelę lub huśtawkę z dzieckiem 25.07.04, 15:01
            Serdecznie zapraszam:)

Dojechać można samochodem (jest duży parking przy drodze na Szczyrk) lub
            autobusem nr 10 (Zajazd Klimczok jest po prawej stronie niemal dokładnie
            pśrodku między przedostatnim a ostatnim przystankiem). Czynny od 10 do 22:)
          • eutyfrona Re: Gdzie B. na karuzelę lub huśtawkę z dzieckiem 25.07.04, 15:30
            Cześć!
            Ja mam córeczkę,która ma 2 lata i 4 miesiące. Chodzimy z nią czasami do Zajazdu
            i bardzo fajnie się tam bawi. Poza tym, podobnie jak Twój maluch, ma próchnicę
            zębów. Chciałabym nawiązać z Tobą kontakt, jeżeli nie masz nic przeciwko,
            możemy spotkać się właśnie w Zajeździe, napisz tylko, kiedy się wybierasz. Ja
            mogę popołudniami, niewcześniej niż o 16., bo pracuję.
            • olga.bb do Eutyfrony 27.07.04, 21:52
              Chętnie się spotkam. Nie ma problemu co do godziny gorzej tylko z wybraniem się
              tam z dwojgiem maluchów (mam jeszcze dwumiesięczną córeczkę)a Lubek to
              tzw "żywe srebro" i w ciągu dnia daje zajęcie zarówno obojgu rodzicom jak i
              dziadkom. Jak mogę się z Tobą skontaktować?
              • eutyfrona Re: do Eutyfrony 28.07.04, 16:51
                Mój e-mail:
                eutyfrona@poczta.onet.pl
                Napisz mi, kiedy dasz radę przyjechać ze swoją dwójeczką, może Twój mąż też by
                chciał. Moja córeczka to też "żywe srebro", także wiem, co masz na myśli.
                A może mieszkamy blisko siebie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka