Gość: Ann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 09:23 Nie jestem z Bielska, a chciałabym dojechać do CH Auchan.. Czy ktoś mógłby mi prosto wytłumaczyć czym się tam dostać i czy od strony Dworca PKS czy PKP? Z góry dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:07 Mimo, że sam nie jeżdżę autobusami wyszukanie tego zajęło mi 30 sekund : www.auchan.pl/download/Sklepy/Bielsko-Biala/rozklad-jazdy-bezplatnej-linii-autobusowej-do-auchan-bielsko-biala.pdf Wystarczyło skorzystać z oficjalnej strony Auchan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:11 Wiem, ale teraz mi wytłumacz.. Wsiadam np o 8.24 przy Dworcu PKS i o której jestem w Auchan? ok 9? Znalazłam to wcześniej, ale na rozkładzie nie ma stacji końcowej Auchan, więc wolę się upewnić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:12 Czyli wracam stamtąd 14 minut, a jadę ok 40? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:55 Jak już na wstępie pisałem nie jeżdżę autobusami, więc nie wiem. Pytanie brzmiało " Czy ktoś mógłby mi prosto wytłumaczyć czym się tam dostać i czy od strony Dworca PKS czy PKP?" , więc udzieliłem chyba wyczerpującej odpowiedzi podając rozkład jazdy z wymienionymi przystankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 13:05 Ok dziękuję za Twoje wyczerpujące odpowiedzi. Tym razem pytanie do innych osób: Czy podane w linku autobusy są jedyną możliwością dotarcia do CH Auchan? Czy faktycznie podróż w jedną stronę trwa ok 40 minut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.13, 13:51 Lepiej imo wybrać linię Langiewicza - Auchan, wsiądając np. na przystanku Sobieskiego Kościół, do którego można dotrzeć w 2-3 minuty od przystanku na Piastowskiej. Wtedy do Auchan jedzie się max. 10 minut. W drugą stronę możesz natomiast normalnie wsiąść do autobusu jadącego do dworca, bo wtedy jest to pierwszy przystanek (myślę, że autobus nie powinien jechać dłużej niż 15 minut). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 10:09 Dziękuję bardzo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość44 Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.13, 11:43 Z dworca do Auchan autobus jedzie około 20-25 minut ze względu że jedzie on w tamtą stronę przez hulankę następnie Wapienicę a wraca najbliższą drogą i zajmuje mu to 10-15 minut. Autobusy z Auchan jadę pod dworzec PKP następnie na hulankę, następnie Wapienicę i do Auchan i tak w kółko co godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś