Dodaj do ulubionych

Autobus do C.H. Auchan

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 09:23
Nie jestem z Bielska, a chciałabym dojechać do CH Auchan.. Czy ktoś mógłby mi prosto wytłumaczyć czym się tam dostać i czy od strony Dworca PKS czy PKP?
Z góry dzięki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktoś Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:07
      Mimo, że sam nie jeżdżę autobusami wyszukanie tego zajęło mi 30 sekund :
      www.auchan.pl/download/Sklepy/Bielsko-Biala/rozklad-jazdy-bezplatnej-linii-autobusowej-do-auchan-bielsko-biala.pdf
      Wystarczyło skorzystać z oficjalnej strony Auchan :)
      • Gość: Ann Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:11
        Wiem, ale teraz mi wytłumacz.. Wsiadam np o 8.24 przy Dworcu PKS i o której jestem w Auchan? ok 9? Znalazłam to wcześniej, ale na rozkładzie nie ma stacji końcowej Auchan, więc wolę się upewnić..
        • Gość: Ann Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:12
          Czyli wracam stamtąd 14 minut, a jadę ok 40?
          • Gość: Ktoś Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:55
            Jak już na wstępie pisałem nie jeżdżę autobusami, więc nie wiem.
            Pytanie brzmiało " Czy ktoś mógłby mi prosto wytłumaczyć czym się tam dostać i czy od strony Dworca PKS czy PKP?" , więc udzieliłem chyba wyczerpującej odpowiedzi podając rozkład jazdy z wymienionymi przystankami.
            • Gość: Ann Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 13:05
              Ok dziękuję za Twoje wyczerpujące odpowiedzi. Tym razem pytanie do innych osób:
              Czy podane w linku autobusy są jedyną możliwością dotarcia do CH Auchan?
              Czy faktycznie podróż w jedną stronę trwa ok 40 minut?
              • Gość: zzz Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.13, 13:51
                Lepiej imo wybrać linię Langiewicza - Auchan, wsiądając np. na przystanku Sobieskiego Kościół, do którego można dotrzeć w 2-3 minuty od przystanku na Piastowskiej. Wtedy do Auchan jedzie się max. 10 minut. W drugą stronę możesz natomiast normalnie wsiąść do autobusu jadącego do dworca, bo wtedy jest to pierwszy przystanek (myślę, że autobus nie powinien jechać dłużej niż 15 minut).
                • Gość: Ann Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 10:09
                  Dziękuję bardzo! :)
                  • Gość: Gość44 Re: Autobus do C.H. Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.13, 11:43
                    Z dworca do Auchan autobus jedzie około 20-25 minut ze względu że jedzie on w tamtą stronę przez hulankę następnie Wapienicę a wraca najbliższą drogą i zajmuje mu to 10-15 minut. Autobusy z Auchan jadę pod dworzec PKP następnie na hulankę, następnie Wapienicę i do Auchan i tak w kółko co godzinę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka