Gość: radam IP: *.zab.zigzag.pl 03.06.05, 14:57 szukam dobrego zespołu, tak żeby grał dla młodych i starych, nie zadne disco- polo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: zespół na wesele IP: *.kolnet.com.pl / *.kolnet.com.pl 03.06.05, 23:18 Polecam Ramada grali zemna studniowke w LO 4 naprawde fajnie graja . No albo sa jeszcze Karaluchy ... tyle ze Ci chlopcy sa drooodzy i to bardzo . Pozatm niewiem czy zagraja wesele .. ale Ramada napewno i dobry sprzet maja . Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka254525 mam goscia dla ciebie 09.06.05, 11:45 czesc, polecam ci Dj Tomka (Tomasz Ratajczak). swietnie poprowadził nasze wesele. podchodzi do sprawy b. profesjonalnie. na pierwsze spotkanie ma ze sobą płyte cd z prowadzonych wczesniej wesel (my nie cgcielismy zadnych zabaw-dostosował sie ). sami zaplanowalismy co ma grac do obiadu, jaki rodzaj muzyki do tanczenia,. jak dla mnie to pełen profesjonalizm. bylismy tez u niego w domu , w Zabrzu (tak z ciekawości czy aby ma faktycznie doswiadczenie i w cwlu dopiecia calosci wesela.). prowadzil impreze b.dobrze, swiadcza o tym uznania gosci po weselu. muzyka do woli: jak chcesz miec disco-polo, rocka, hip-hop, biesiadne nie ma poroblemu. my zazyczylismy sobie muzyke dla wszystkich (mlodych i starszych), przewazała nuta włoska (stare sprawdzone kawałki-goscie bawili sie super). jasno bylo powieedziane czego sobie nie zyczymy a co ma byc. i tak bylo. Dj TOMEK ma własny dojazd, sprzet,... obiad w tarkcie imprezy (standart) za piosenki zamowione przez gosci NIE BIERZE KASY prezencje tez ma dobra koszt 770,00 zł jak na tak profesjonalną obsluge bierze bardzo mało, moim zdaniem. polecam jezeli bedziesz zainteresowana blizej to napisz do mnie podam ci adres e-mail oliwka254525@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bajrys3 Re: zespół na wesele 04.10.05, 13:29 Witam Konkretnie i bez pseudoreklamy. Dobra muza, standardy instrumentalne - rzadnego badziewia, gra tylko na żywo. Wysoka kultura muzyczna. Cena do uzgodnienia, bardzo realna. Szczegóły na priv. Ryszard Bajorski BAYER JAZZ BAND Łańcut MAIL: bajrys@poczta.onet.pl TEL: 510-360-498 PS. Proszę podać termin i miejsce imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:54 Witam mam kilka płyt z nagraniami zespołów z okolicy bielska i śląska wraz z cenami. Posiadam też kontakt na DJ. Doradzę kogo wybrać żeby goście byli zadowoleni. Zainteresowanych proszę o kontakt: robert.kijanka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arbaal Re: zespół na wesele 12.10.05, 14:24 Polecam "Sokoły", takich paru bułgarów mają knajpę chyba w szczyrku? dokładnie nie wiem. Grali u mnie, koleżanka z krakowa o nich prosiła i u szfagra tez grali na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś