malloppo 09.06.05, 17:12 1. Gdzie mieszkasz? Podaj tylko miejscowość. 2. Kierunek studiów jaki skończyłeś, jak takiś mądry? Ja mieszkam w Żywcu, a jestem na 1 roku zarządzania i marketingu na AE w Krakowie. Pozdrawiam absolwentów tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliveinchains Re: 2 pytania do Rad81 09.06.05, 19:33 > Ja mieszkam w Żywcu, a jestem na 1 roku zarządzania i marketingu na AE w > Krakowie. Pozdrawiam absolwentów tej uczelni. Synu, proszę cię nie wypowiadaj się publicznie gdzie studiujesz...bo mi trochę wstyd. Czy AE w Kraku już tak upadło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon z Żywca Re: 2 pytania do Rad81 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.06.05, 07:52 Kolego mallopp szkoda dyskusji z Rad81 i jemu podobnymi. To tak jak walka z otwartą przyłbicą z trolami. Na świat wychodzą o zmroku. Za dnia zmieniają się w kamień. Nic nie widzą słyszą tylko siebie. Pozdrawiam. Tak przy okazji ja też z okolic Żywca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: 2 pytania do Rad81 IP: 62.233.185.* 09.06.05, 23:48 malloppo napisał: > a jestem na 1 roku zarządzania i marketingu na AE w > Krakowie. Pozdrawiam absolwentów tej uczelni. hehehe, pozdrów od razu wykładowców i jeszcze rodziny absolwentów, a może i dzieci absolwentów. Dobry jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malop Re: 2 pytania do Rad81 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.05, 07:18 czyżby w katowicach nie pozdrawiało sie znajomych !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: 2 pytania do Rad81 10.06.05, 08:56 twoje IP jest z Katowic wlasnie więc powinieneś wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: 2 pytania do Rad81 IP: 62.233.185.* 10.06.05, 09:14 Gość portalu: malop napisał(a): > czyżby w katowicach nie pozdrawiało sie znajomych !!!!!!! widzę, nie zrozumiałeś. ...ale nie dziwie się. Odpowiedz Link Zgłoś
rad81 Witam! 15.06.05, 23:23 na poczatku przepraszam za dluga nieobecność. Poprostu mnóstwo pracy. wpadłem tylko rozwiać wątpliwości bo wątek wzorem innego pojawił się, a który dotyczy mnie bezpośrednio; na inne posty odpowiem w terminie póxniejszym, jakoze jeszcze jest nawał pracy do zrobienia. Postaram sie rozwiać wątpliwosci: co do miejsca zamieszkania: jestem stąd co zaś do wykształcenia to czy naparwde mam pisać co skonczyłem?/ jak ktos sledzi forum, jest jego współtwórcą to nie powinien miec wątpliwosci ;) no ale napisze że praca mgr z zakresu samorządu terytorialnego ;) To tak pokrótce jakoże od blisko tygodnia niestety brak mi czasu. Na posty inne jak juz napisałem odpowiem w terminie póxniejszym. No to tyle, pozdrowionka i do poklikania Odpowiedz Link Zgłoś
rad81 Witam! 15.06.05, 23:23 na poczatku przepraszam za dluga nieobecność. Poprostu mnóstwo pracy. wpadłem tylko rozwiać wątpliwości bo wątek wzorem innego pojawił się, a który dotyczy mnie bezpośrednio; na inne posty odpowiem w terminie póxniejszym, jakoze jeszcze jest nawał pracy do zrobienia. Postaram sie rozwiać wątpliwosci: co do miejsca zamieszkania: jestem stąd co zaś do wykształcenia to czy naparwde mam pisać co skonczyłem?/ jak ktos sledzi forum, jest jego współtwórcą to nie powinien miec wątpliwosci ;) no ale napisze że praca mgr z zakresu samorządu terytorialnego ;) To tak pokrótce jakoże od blisko tygodnia niestety brak mi czasu. Na posty inne jak juz napisałem odpowiem w terminie póxniejszym. No to tyle, pozdrowionka i do poklikania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwo2 Re: Witam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:46 heheh RAD, broniłeś się u prof. Dolnickiego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad81 Re: Witam! IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 15.06.05, 23:58 zanim mykne spać i wpadne na forum za "jakiś czas" odpowiem na post poprzedni: Nie nie broniłem się u P.Dolnckiego, niestety szkoda, no ale trudno. jest to bardzo mądry człowiek, świetny fachowiec dlatego też dodam że ta osobistosć powinna zostać zauważona i powinna nieco zreformowac reformę z 98 r, a która weszła w zycie 1.I.1999. Zreformować tzn. pozostawic samorządom wieksze kompetencje, zresztą o tym pisaliśmy wiec nie ma sensu powtarzac tu postówkóre sie przewijaly w kilku watkach juz od długiego czasu. Pan Dolnicki byłby tu idealną osobą powołaną do tego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad81 Re: Witam! IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 15.06.05, 23:58 zanim mykne spać i wpadne na forum za "jakiś czas" odpowiem na post poprzedni: Nie nie broniłem się u P.Dolnckiego, niestety szkoda, no ale trudno. jest to bardzo mądry człowiek, świetny fachowiec dlatego też dodam że ta osobistosć powinna zostać zauważona i powinna nieco zreformowac reformę z 98 r, a która weszła w zycie 1.I.1999. Zreformować tzn. pozostawic samorządom wieksze kompetencje, zresztą o tym pisaliśmy wiec nie ma sensu powtarzac tu postówkóre sie przewijaly w kilku watkach juz od długiego czasu. Pan Dolnicki byłby tu idealną osobą powołaną do tego celu. Odpowiedz Link Zgłoś