Gość: immi IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 02:27 poczytajcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: nostradamus IP: 10.30.134.* 16.09.01, 09:14 Wszystkie przepowiednie to bzdura. Dziś wszyscy mówią, że Nostradamus przewidział zamach w USA. Ja mam tylko jedno pytanie - czemu wszyscy widzą przepowiednie już po ich realizacji, a nie przed...??? Wielka bzdura i tylko naiwni mogą wierzyć w takie bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatko Re: nostradamus IP: *.2si.com.pl 17.09.01, 15:35 Po cóż miałbym czytać coś takiego. Jak dotąd stwierdzono "wypełnienie się" przepowiedni jedynie po fakcie - jak to już zostało stwierdzone przede mną. Wszyscy ci, którzy są zafascynowani Nostradamusem i wierzą święcie we wszystko, co napisał niech dadzą dowód swojej wiary. Niech wszyscy zbiorą się na wysokiej górze w dniu, w którym Nostradamus przewidział koniec świata, niech się ubiorą w białe prześcieradła i niech wołają, o której to godzinie nastanie koniec. Następnego dnia zapewne pojawi się artykuł w prasie o grupie skompromitowanych szaleńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: nostradamus IP: 192.160.110.* 18.09.01, 08:35 Przepowiadam złe czasy dla internautów!!!!! Nie chcecie nie wierzcie - ale coś w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatko Re: nostradamus IP: *.2si.com.pl 18.09.01, 09:54 Ja przepowiadam: -trzęsienia ziemi -pożary -wojny -powodzie -śmierć papieża -samobójstwa -koniec świata Z całą pewnością kiedyś to się wypełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: nostradamus IP: 192.160.110.* 18.09.01, 11:22 ja nawet uściślę stanie się to wkrótce - świat ma 4,5 mld lat - więc jeśli powiem że chodzi o 1 tys. lat to musicie przyznać że moje wyliczenia są perfekcyjnie dokładne! Odpowiedz Link Zgłoś