mojave 02.11.05, 14:47 ktory sklep ze sprzetem agd jest w Belsku najtanszy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: sklep z tanim agd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 16:36 Zależy co chcesz kupić. Najlepiej poszukać w paru. Chyba , że kupisz ode mnie. Mam do sprzedania pare gadżetów ( 4letnie - wysoka jakość) , przeprowadzam sie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: sklep z tanim agd 03.11.05, 07:36 za oferte dziekuję - mam nowsze na stanie:) A chce kupic wszystko do kuchni czyli płyte,piekarnik, zmywarke, okap, lodowkę, mikrofale i ekspres. mam nadzieje, że będzie mozna wynegocjować jakiś konkretny rabat. Ostatnio szukales na forum mieszkania, skoro sie przeprowadzasz to jednak coś znalazleś? Ja tez się przeprowadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: sklep z tanim agd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:39 Decyduje sie na dom. A Ty ? Moze bedziemy sasiadami ;) Jesli chodzi o negocjacje cenowe - polecam Avans. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: sklep z tanim agd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:01 Ja kiedys sie calkiem niezle wytargowalem na 1 maja, dokladnie nie pamietam jak sie ten sklep nazywa, ale w taka brame trzeba wjechac przed beskidzka hala meblowa. Ceny dostalem mniej wiecej takie same, albo i taniej niz w sklepach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: sklep z tanim agd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:42 Ja tez tam 4 latka temu to był Avans. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś