Gość: kotlet IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 24.01.06, 19:38 Mały Wiedeń? Byłem, widziałem i koń by się uśmiał. Zarozumialce jesteście nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albrecht1 Re: Bielsko to prowincja 24.01.06, 19:44 No to żegnamy ozieble Panie Przystawka :D Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Bielsko to prowincja 24.01.06, 19:54 Buahaha, napisal mieszkaniec Wielkiej Sypialni GOP, dziela sztuki SocRealu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Bielsko to prowincja 24.01.06, 21:30 Tychy - zabytek socrealizmu - idealne miasto robotników....itd Daj sobie spokój prowokatorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Bielsko to prowincja IP: *.autocom.pl 24.01.06, 21:55 no co Wy, Tychy to WIELKIE MIASTO ;PPP hm, z czy można go porównać??!! no wybacz kotlecie, nic nie przychodzi mi , do mojej przepełnionej pomysłami głowy.. a Bielsko przynajmniej Małym Wiedniem było o !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: Bielsko to prowincja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:37 Nie przesadzajcie! Tych mozna nazawać przecie małą Nową Hutą :) Odpowiedz Link Zgłoś
pieprz.kajenski Re: Bielsko to prowincja 25.01.06, 11:22 też zawsze miałem takie skojażenia, chociaż Nowa Huta wydaje mi się ciekawsza i wbrew stereotypom nie jest wcale brzydką dzielnicą. O jakiejś niewiarygodnie wysokiej przestępczości, to chyba też mity krążą, nakręcane dodatkowo programami typu "pod napięciem" Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Bielsko to prowincja 25.01.06, 12:08 pieprz.kajenski napisał: > też zawsze miałem takie skojażenia, chociaż Nowa Huta wydaje mi się ciekawsza i > > wbrew stereotypom nie jest wcale brzydką dzielnicą. Tychy a raczej pierwsze 3 osiedla nawiązują do koncepcji miasta socjalistycznego - plac, odchodzące ulice, pseudoklasycystyczna architektura...ale wydaje mi się, że Tychy są ładniejsze niż NH, bo tego pseudoklasycyzmu tam jest na lekarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
pieprz.kajenski Re: Bielsko to prowincja 25.01.06, 12:22 może masz racje, NH znam jedynie w okolicah pl.centralnego, czy jak się tam nazywa. Ale bywałem tam często i jakoś nie zauważyłem tej sławnej przestępczości. Zarówno w dzień jak i w nocy. A tychy faktycznie mimo, że blokowisko do potęgi, to jakieś takie przyjaźniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: Bielsko to prowincja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:51 Ale maja tam ponoc jakiś stary kościół.No i dworzec kolejowy z epoki!Hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Bielsko to prowincja IP: *.c31.msk.pl 13.10.06, 12:59 Słuchaj kotlet popierwsze bielsko to ładne i większę od Śmierdzących i zadymionych TyCh więc niekrytykuj naszego miasta , tylko swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: Bielsko to prowincja IP: *.bsb.vectranet.pl 13.10.06, 13:13 Kiedyś krążyło moze dalej jest taka aktualna opinia o Tychach, ze jest to sypialnia dla byłego woj. katowieckiego. Ba, mówiło się że BKS Stal B-B w latach 70-tych - kiedy po raz pierwszy przegrał walkę o I ligę ( z GKS Tychy właśnie ), nie moze awansowac do I ligi dlatego że musi być sypialnia dla Zabrza ( chodziło o kopaczy Górnika Zabrze ). Resztę dopowiedzcie sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
malloppo Re: Bielsko to prowincja 13.10.06, 13:57 Tychy, Żory, Jastrzębie Zdrój Sypialnie dla GOP i ROW strasznie brzydkie miasta. I nudne Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Bielsko to prowincja 25.01.06, 18:51 wchodzac ze slownikowej definicji slowa 'prowincja', to bielsko jest taka sama prowincja jak wszystkie inne wieksze polskie miasta. okreslenie to ma pejoratywny wydzwiek chyba tylko dla zakompleksionych warszawiakow tudziez niektorych tyszan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel_bielsko Re: Bielsko to prowincja IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.10.06, 14:08 KOlejna prowokacja - takie watki nalezy usuwac. A jezeli Bielsko to jest prowincja, to Tychy ,lepiej nie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
skier_bb Re: Bielsko to prowincja 16.10.06, 00:40 Ależ zrozumcie człowieka.Dostał pierwszą wypłatę i ogląda które miasto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś