magdulichaa Re: Parę słów o nas... 08.04.07, 20:34 Mam na imię Ola mieszkam w BB na osiedlu Złote Łany mam dwojkę dzieci 2 letnią Magdzię i 5 miesięcznego Szymusia, pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bell witajcie!! 03.06.07, 22:00 witam, mam na imię Ania, jestem mamą 11 miesięcznego Maksa, mieszkam w Bielsku od 2 miesięcy i znam tu bardzo mało osób, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: witajcie!! 03.06.07, 22:26 Witaj Ania, jestem mamą 3-letniej Alicji i mieszkam w komorowicach :) Pozdrawiam ciepło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: witajcie!! 04.06.07, 09:16 Ja także pozdrawiam cię Aniu . Mam córke, która ma 7,5 m-ca.Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: witajcie!! 04.06.07, 10:08 Witaj Aniu, mój synek właśnie zaczął 11 miesiąc, więc mamy dzieci w tym samym wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
pasoa79 Re: Parę słów o nas... 04.06.07, 11:35 Nazywam się Ania, mama 10 letniej Klaudii i 1,5 rocznego Maksa. Już nie z Bielska, ale często tu zaglądam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorism7 Re: Parę słów o nas... 23.07.07, 13:19 MAM NA IMIĘ DOROTA , mam 6-miesięcznego synka . Mieszkam w Wapienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia76 Re: Parę słów o nas... 02.08.07, 11:07 Witajcie! Mam na imię Kasia, jestem mamą 10-miesięcznej Igusi. Od niedawna mieszkamy w Wilkowicach - wcześniej Bielsko oś. Słoneczne. Zaglądałam na forum od dawna ale na pisanie jakos się "nie składało" - brak czasu w związku z budową domu. W tej materii jestem przećwiczona - służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
dotek31 Re: Parę słów o nas... 22.08.07, 23:22 Cześć ja właśnie zaczynam tj. chyba początek formalności architekt, zgody itp. niedobrze sie robi, a gdzie do kluczy ty szczęściaro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotek31 Re: Parę słów o nas... 22.08.07, 23:14 Cześć jestem mamą 3 letniej Dominiki mieszkam na Złotych Odpowiedz Link Zgłoś
dziubax ola z cieszyna ;) 03.09.07, 10:59 czesc, mam na imie aleksandra. jestem mama 4,5 miesiecznego kochanego kubusia.mieszkam i studiuje muzyczke w cieszynie. fajnie,ze istnieje takie forum! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: Witam ze Skoczowa. 21.09.07, 09:47 Witam wszystkie mamy, nazywam się Sabina, mam 24 lata i mam 2,5 miesięczną córeczkę Zuzię. Do niedawna pracowałam jako pokojówka w Hotelu Gołębiewski w Wiśle, ale po macierzyńskim i kilku miesiącach bezrobocie(wybrałam bezrobocie a nie wychowawczy, bo zawsze to kilka groszy) mam zamiar poszukać jakiejś pracy w której przyda mi się moje wykształcenie(właśnie bronię licencjata). Zyjemy sobie spkojnie w trójkę w niedużym mieszkanku w Skoczowie, mąż całymi dniami pracuje w Bielsku, a mi doskwiera samotność. Tak się złożyło, że nie znam w okolicy żadnej mamy z która mogłabym chodzić na spacery i wymieniać się radościami i troskami macierzyństwa. Pomyślałam, że może tutaj znajdę jakąś mamę z moich okolic, która też nie ma do kogo(oprócz dzidzi) gęby otworzyć. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ery-tka Re: Parę słów o nas... 22.09.07, 14:33 jestem pracujaca mamą mam 2 dzieci w wieku 5-córka i 2-syn Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Parę słów o nas... 22.09.07, 18:22 witam nowa mame .Wszystkie młodsze gdzies wybyły a drzwi zostawiły otwarte wiec pilnuje tego przybytku bo mnie grypsko zmoglo . Odpowiedz Link Zgłoś
monika_sn Re: Parę słów o nas... 27.09.07, 12:49 Mam na imię Monika, mam 15-sto miesięcznego Synka Tymoteusza, od roku tutaj regularnie zagladam, czytam wasze posty, czasem coś napiszę. Nie wiem jak to się stało, że się jeszcze nie przedstawiłam... Pozdrawiam serdecznie! Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikk1 Re: Parę słów o nas... 02.10.07, 14:19 Witam, jestem od 3m-cy i 21 dni szczęśliwą mamą Jasia, również mieszkam w B-B i na razie cieszę się każdą chwilą spędzoną z synem pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_76 Re: Parę słów o nas... 05.10.07, 09:36 Witam serdecznie, mam na imię Kasia, mam 30 lat i jestem mamą 7-letniego Adriana i prawie 2-letniej (w grudniu) Dominiki. Pracowałam w firmie telekomunikacyjnej przez 11 lat. Na początku byłam w tej firmie zakochana. Zrezygnowałam dla niej ze studiów. A potem - z roku na rok było coraz gorzej. Wyścig szczurów, ciągłe naciski, wciąż reprymendy że mało (pracowałam jako handlowiec w Pionie Klientów Biznesowych). Psychika mi niestety wysiadła. I odpuściłam - podjełąm decyzję o odejściu. I nie żałuję. Jeżeli chodzi o pracę dla tej firmy. W tej chwili siedzę w domu i chyba zaczynam mieć objawy depresji - nic ale to kompletnie nic mi się nie chce. Nie czerpię przyjemności z niczego. Kiedyś sprawiało mi przyjemnośc nawet sprzątanie. Dziś już nie i nie wiem dlaczego bo z natury jestem domatorką i uwielbiam siedzieć w domu więc? dlaczego? Szukam też pracy którą mogłabym wykonywać w domu ale ciążko znależć coś naprawdę szczerego. Trudno komuś zaufać kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_76 Re: Parę słów o nas... 05.10.07, 09:50 O rany!!!! Chyba tego mi było trzeba bo już mi znacznie lepiej Dziękuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 No to rozgość się! 05.10.07, 09:59 Jak zajrzysz tu codziennie, z pewnością zrobi Ci się lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chrapka1 Re: Parę słów o nas... 08.10.07, 08:44 Witam!!!!!!Mam na imię Monika.Jestem mama Amelki.Mieszkam w bielsku i dopiero teraz was znalazłam choć dawno jestem użytkowniczką tego forum!!!!!!!mam nadzieje że jak się poznamy to się polubimy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jooan_76 Re: Parę słów o nas... 14.10.07, 10:28 Witam! Mam na imię Agnieszka, mieszkam w Bielsku od prawie dwóch lat. Jestem mamą półrocznej Ani. Cieszę się, że znalazłam to forum, w Bielsku czuję się trochę samotna, przyjaciele i znajomi zostali 70 km stąd. Rodzinne Gliwice zostawiłam dla męża i gór :) Pozdrawiam wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 Do Jooan_76 15.10.07, 12:47 Witam! Agnieszko, mieszkam w Bielsku od pięciu lat. Moi przyjaciele i znajomi zostali 70 km stąd, w Gliwicach :))) W pierwszym roku mieszkania w B-B największą przyjemnością był dla mnie wyjazd "do domu", na Rynek, na Plac Krakowski, na spacer po parku Chrobrego, do kina Amok.... To mija!!!! Jestem "chodzącym" dowodem!!!! Serdeczności W-13 Odpowiedz Link Zgłoś
jooan_76 Re: Do Jooan_76 15.10.07, 15:47 hmm Gliwice, narazie tam za często nie będę mogła zaglądać, teraz cały czas poświęcam córeczce, a z nią jechać gdziekolwiek to już "wielka wyprawa" ;). A w jakiej części Gliwic mieszkałaś, ja na Sikorniku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.emilki Re: Parę słów o nas... 15.10.07, 17:03 Witam! Nazywam sie Ola, jestem mama trzymiesięcznej Emilki. W Bielsku mieszkam od zawsze :-)Obecnie cierpie na brak kontatków z ludzmi (jakos się pusto zrobiło wokół od kiedy mam dziecko)no i pisze. Mieszkam na Karpackim, moze ktoś tez?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Parę słów o nas... 17.10.07, 10:09 Karola, 22lata, mama Kubusia (8tyg), mieszkam w Bielsku od 2 miesięcy, pochodzę z Wisły. Obecnie oprócz wychowania synka nie mam nic ciekawego do roboty, nikogo jeszcze w Bielsku nie znam, mam nadzieje, że dzięki forum w końcu znajdę nowe znajome :) pozdrawiam wszystkie mamy z dzieciaczkami i oczywiście wszystkie przyszłe mamusie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Witajcie wszystkie nowe Mamy! 17.10.07, 10:29 Tutaj można naprawdę zaprzyjaźnić się ze wspaniałymi mamusiami, pogadać, pomóc lub otrzymać pomoc. Jest jak w domu :) Karolinko, zerknij na pocztę, zaraz coś Ci podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Witajcie wszystkie nowe Mamy! 17.10.07, 14:26 Heja :) teraz zerknęłam, ale nic tam nie ma :) jak czuje się Twój maluch?? już lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Witajcie wszystkie nowe Mamy! 17.10.07, 17:42 Cholercia, znów coś nie działa? Spróbuję wysłać raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Parę słów o nas... 25.11.07, 23:14 Witam Mam na imię Ania i dwie córeczki.Agnieszka ma 3.5 roku,Amelka ma3 m-ce.Mieszkamy w BB,ale już niedługo będziemy się przeprowadzać do Międzyrzecza.Do Naszego nowego domku. Pozdrawiam wszystkie mamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi witajcie !!!! 21.10.07, 09:13 Cześć dziewczyny ! Fajnie , że pojawiają się nowe osoby a forum się rozrasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
dosia26 słyszałam o forum od koleżanki ... 25.10.07, 15:54 ... traf chciał, że dzisiaj mam czas na szperanie w sieci i oto jestem. Kłania się w towarzystwie mama dwóch małych mężczyzn - Jonatana(3,4lat) i Samuela(22 mce), obaj urodzeni pod Szyndzielnią. Mieszkamy w Czechowicach, z Bielskiem jestem związana emocjonalnie od dzieciństwa, co zawdzięczam miłości mego Dziadka do górskich wędrówek i naszych Beskidów, a zawodowo od 2001 roku. Od 2004 roku "bawię" na urlopie wychowawczym, który wszakże w przyszłym roku dobiegnie końca. Moje pasje to wspominane już wędrówki górskie, poza tym pływanie, zabawy plastyczne typu kolaż i malowanie na szkle. Drzemie we mnie troszkę fotografa - amatora,a resztę muszę na nowo odnaleźć i w duszy poukładać. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny w tą jesienną szarugę - Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: słyszałam o forum od koleżanki ... 25.10.07, 16:22 Witaj, tutaj jesienna szaruga straszna ci nie będzie:-) Ogrzejesz się i przytulisz, atmosfera jest bardzo miła a dziewczyny wspaniałe. A tak swoja drogą jesień jakoś sprzyja rozrostowi, forum oczywiście:-))) Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: słyszałam o forum od koleżanki ... 26.10.07, 14:13 Nie tylko forum Guciobelin, oj nie tylko. Ja jesienią niestety rozrastam się w bioderkach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chrapka1 Re: słyszałam o forum od koleżanki ... 26.10.07, 18:13 Oj wiem coś o tych bioderkach hihihi własnie zajadam paluszki Odpowiedz Link Zgłoś
dosia26 Re: słyszałam o forum od koleżanki ... 27.10.07, 10:10 No ja humorek mam dzisiaj wyśmienity - fryzjer i kosmetyczka na dzień dobry, a potem "wychodne" na miasto:) Rzadkość to wielka w naszym rozbieganym życiu,więc łapię energię i czekam na chłopaków. Jeszcze tylko nowa spacerówka dla Samcia mogłaby mnie uwznioślić o krok wyżej, ale chyba muszę pohamować moje nabrzmiałe pragnienia.... Miłego weekendu,u nas świeci słoneczko więc będzie dobrze :) Dominika,GG 7272573 Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianka Re: Parę słów o nas... 16.12.07, 00:16 No tak...pierwszy raz jestem na forum i nie bardzo wiem od czego zacząć:) Jestem "wyrodną" mamuśką prawie 3-letniego Szymonka. Mieszkamy w Bielsku. "Wyrodna" , bo samotnie wychowująca, dużo pracująca i podrzucająca brzdąca dziadkom. Hmmm, właściwie to on spędza więcej czasu z nimi niż ze mną. Takie czasy. Lecz im Szymuś starszy, tym ja mam większe wyrzuty sumienia, że nie mogę poświęcić mu tyle ile bym chciała... No ale...Witam wszystkie Bielskie i okoliczne mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
czechowiczanka Re: Parę słów o nas... 31.03.08, 15:06 Witam serdecznie.Jestem Gosia.Mam 25 lat i mam córeczkę Justysię,która ma prawie rok i 8 miesięcy.Jestem z Czechowic,ale do Bielska mam bardzo bliziutko. Odpowiedz Link Zgłoś
dotinka77 Re: Parę słów o nas... 04.04.08, 16:01 Witam wszystkie mamusie. Mam 31 lat i mieszkam w Bielsku. Jestem mamą 7 miesięcznego Konradka. Pozdrawiam Dorota. Odpowiedz Link Zgłoś
olaa28 Re: Parę słów o nas... 02.08.08, 18:09 Witam wszystkie Mamy, mam na imię Ola i jestem mamą 5 tygodniowej Natalki - to moje pierwsze dzieciątko więc na razie uczymy się z Malutką siebie nawzajem :)) Mieszkam w Bielsku, w okolicach szpitala wojewódzkiego. Pozdrawiam serdecznie, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aann01 Re: Parę słów o nas... 25.08.08, 12:26 Witam wszystkie mamy.Mam 37 lat i 16 letnia córkę , chyba jestem najstarsza ale to mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
drona_gm Re: Parę słów o nas... 21.09.08, 09:00 Witam, Czytam Wasze forum już od kilku miesięcy, aż wreszcie zdecydowałam się dołączyć do Was (a mówią, że szybko nawiązuję kontakty ;) ). Jestem mamą 3,5 letniej Martusi, od 3 tygodni przedszkolaczka, który po 2 tygodniach dzielnego pobytu w przedszkolu, wylądował w domu z zapaleniem krtani. To się zaczęło... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia2020 Re: Parę słów o nas... 25.09.08, 14:31 Witam! Ja też do was zaglądam od paru tygodni, a teraz postanowiłam się przywitać. Jestem mamą 7-miesięcznego Ignasia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
malam123 Re: Parę słów o nas... 13.11.08, 18:11 Witam wszystkie forumowiczki! Mam 25 lat i już niedługo zostanę mamą małego chłopczyka. Mieszkam na Złotych Łanach. Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Parę słów o nas... 15.11.08, 09:54 mam taką drobną sugestię, byście zwróciły się z prośbą do admina o podlinkowanie tego forum na forum miejskim naszego miasta - łatwiej będzie trafić, a pewnie wiele osób nie wie o istnieniu tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Witam po dłuższej przerwie 24.11.08, 09:53 Witam ponownie, Kochane mamusie, kiedyś miałam już okazję sobie z Wami trochę popisać na tym forum, z jakieś 2 lata temu albo i dłużej. Wtedy dynek miał koło roczku. Niestety krótko to trwało, bo szybko zaczęłam pracę i z braku czasu nie zaglądałam tu. Teraz znowu z czasem nieco lepiej, a to dzięcki córeczce, bo siedzę sobie na macierzyńskim i mam czas czasami posiedzieć sobie na necie. Danielek ma już 3 i pół roku. Jest kochanym starszym bratem, ale tylko jak jesteśmy sami, bo jak przychodzą goście to z aniołka robi się diabełek. Martusia ma 3 miesiące i jak na razie cały czas jest aniołkiem. W porównaniu do syna to jest złote dziecko. Wszystko się da z nią zrobić i nawet nie wiem co to nieprzespana noc. Budzi się tylko raz, albo 2 razy, dostaje cyca i śpa dalej. To tyle na początek. Postaram się częście do Was zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Witam po dłuższej przerwie 24.11.08, 20:32 Hej Renia! Miło Cię tu widzieć. Pojęcia nie miałam, że jesteś już podwójną mamą. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
kamymama Re: Witam po dłuższej przerwie 24.02.09, 12:33 Hej! Mieszkam w Bielsku, a w zasadzie koło Bielska, w Jaworzu. Niedawno się wprowadziłam. Kilka lat jeździłam z niemężem po Polsce. Mam prawie 5-letnią córę Kamę i syna Bartka z października. No i mam psa i kota, i chcę jeszcze jednego psa:) Obecnie siedzę na urlopie, potem wychowawczy. Zajmuję się domem. W planach własny ineres - już w trakcie realizacji. To w takim telegraficznym skrócie, reszta wyjdzie w praniu. Acha mam na imię Magdalena. Odpowiedz Link Zgłoś
afeila Re: Witam po dłuższej przerwie 02.03.09, 16:02 ktoś mógłby policzyć ile nas tu jest :D Agnieszka 30lat, synek Patryk ur. 27.06.2008 na Wyspiańskiego. Jeli jest wśród Was Ula, która leżała razem ze mną i urodziła tego samego dnia Pawełka. proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: Witam po dłuższej przerwie 03.03.09, 13:59 Dziękuję Magdziu:) Jakoś tak mi czas strasznie szybko leciał, że nie miałam kiedy tu zaglądać, ale teraz może uda się częściej. A Ty co porabiasz, jak masz wolną chwilkę to może sie gdzieś na kawkę umówimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Renik77! 04.03.09, 15:37 Jasne! Chętnie się spotkam :) Jak można się z Tobą skontaktować? Odbierasz pocztę gazetową? Odpowiedz Link Zgłoś
kateusia Re: Renik77! 05.03.09, 19:19 Ja mam Olkę 3,5 roczku wiec rówieśniczka mogliby się fajnie bawić jak się spotkają, mamy jeszcze 2-latka, chętnie się spotkamy ;) Zapraszamy, moje gg 9021056 Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: Renik77! 05.03.09, 20:51 Cześć:) najpewniej na maila: renia_b@poczta.fm albo GG: 1615682. Odpowiedz Link Zgłoś
hay-hay Re: Parę słów o nas... 23.03.09, 20:49 Bardzo miło jest mi dołączyć do FORMUM MAM. Mam 15 miesięczną córeczkę Emilkę. Mieszkam na oś. Karpackim. Pozdrawiam wszystkie mamy! mariaela.pakamera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alpio23 Re: Parę słów o nas... 31.08.09, 09:20 Witam wszystkie Forumki! Jestem mamą 11 latka i 2,5 latki. Syn chodzi do szkoły muzycznej a córka zaczyna przedszkole nr 25. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi alpio23 31.08.09, 10:11 hej witaj na forum :) Moja córa też startuje od jutra do tego samego przedszkola być może będą w jednej grupie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś