anka2102 02.02.06, 22:02 Witam, moja bratowa od tygodnia mieszkaja w BB z 2-miesiecznym synkiem, znacie moze jakiegos dobrego pediatre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_rubi Re: Pediatra 03.02.06, 16:41 Ja zapisalam Mala do Euromedici, przyjmuje tam troje bardzo fajnych i kompetnetnych pediatrow, ja chodze najczesciej do dr Ząbka nr tel do przychodni 816 25 77, adresu nie pamietam, ale to jest przy Zywieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Pediatra 03.02.06, 19:37 Hej! To mój pierwszy występ na nowym forum! My z Misiem też chodzimy do Ząbka. Spoko gość. Raz trafiłyśmy do pani dr Soi i nie bardzo mi podeszła (małej również). A nasza kochana pani dr Skulska już w Euromedice nie przyjmuje. Mówiła mi w październiku, że będzie otwierać prywatną przychodnię w Pszczynie - może dlatego. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka2102 Re: Pediatra 03.02.06, 19:51 bratowa mieszka na osiedlu beskidzkim, to blisko do tej przychodni co pisałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
kaaari Re: Pediatra 04.02.06, 08:10 Na Karpackim w przychodni "Troclik" przyjmuje p.Żuk. Chodziłam do niej jako dziecko, a teraz chodzę tam ze swoją córką. Ma dużą cierpliwość do dzieci, a rodzicom wszystko dokładnie tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Do Anki 04.02.06, 10:17 Euromedica jest trochę blisko i trochę nieblisko os. Beskidzkiego. Jak się ma auto to całkiem spoko. A Karina właśnie poleciła kogoś na os. Karpackim - to po sąsiedzku z Beskidzkim. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kami_an Re: Pediatra 17.02.06, 23:22 Hej:) Pierwszy raz trafiłam na to forum:) Ja tez chodze z moją 2 miesięczną Mają do dr Ząbka, jest całkeim spoko. Teraz go chyba nie ma z 2 miesiaće. Jak ostatnio bylam w Euro Medice to tez byla dr Soja, ale tez jakos specjalnie mi nie podeszla. Pozdr wszystkie bielszczanki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Pediatra 18.02.06, 14:23 Zgadza sie, doktor Ząbek jest na 2-miesiecznym urlopie. Mi dr Soja tez jakos nie spasowala, ale przyjmuje tam jeszcze trzeci pediatra, tylko nie pamietam nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Pediatra 18.02.06, 16:14 To tak jak u nas. Ząbek spoko. Soja nie bardzo. Ta trzecia to dr Szcześniak - miałyśmy do niej pójść w tym tygodniu, ale przełożyłyśmy. Dam znać jaka jest po wizycie. Gosia b1.lilypie.com/WIGap1.png Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Pediatra 24.02.06, 20:40 Cześć! Byłyśmy u dr Szcześniak. Jest spoko. Miła, grzeczna, ze zdrowym podejściem. Miś przybiera na wadze w żółwim tempie, ale do przyjęcia (dziś 9 miesięcy i 10 dni - waga: 7480 g). A tak to okaz zdrowia. W przychodni obiło mi się, że dr Ząbek ma wrócić pod koniec Gosia <a href="Michalina" target="_blank">b1.lilypie.com/WIGap1.png</a> Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Pediatra 24.02.06, 20:42 ... pod koniec marca (gdzieś uciekło) Gosia Michalina Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Pediatra 24.02.06, 21:41 Czyli pediatre sama sobie wybieram? I właśnie będe chodzić z maleństwem do dr Ząbka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Pediatra 24.02.06, 21:57 Coś mi się widzi, że dr Ząbek niedługo zacznie się uginać pod ciężarem setek małych pacjentów z forum. I dobrze. Sam jest sobie winien, że taki dobry ;o) Może ten długi urlop właśnie z tego wynika? (hehe) Gosia Michalina Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Pediatra 24.02.06, 22:04 a urlop wynika z tego, ze ma chyba jakies egzaminy na specjalizacji, chyba robi "lekarza rodzinnego". tak slyszalam od kuzynki, ktora tez do niego chodzi z synkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Pediatra 25.02.06, 13:13 heh ;)zresztą mieszkam 10 minut drogi od przychodni a nie mam zamiaru niegdzie za pediatrą jezdzic jak mam dobrego pod ręką :D Odpowiedz Link Zgłoś
azaporowska Re: Pediatra 15.05.06, 11:23 Jestem mamą 3-letniej córeczki i polecam- dra ZĄBKA. Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Pediatra 15.05.06, 14:00 Ja byłam i u doktor Soja i u Ząbka i jednak będe chodzić do Ząbka bo i pożatrować z nim można i tysiac pytań zadawać :D No i Oliwka jest spokojniejsza przy nim bo strasznie lubi okulary ;) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś