gamciaa 30 tydzień Wyspiański 06.02.06, 09:58 jetem w 30 tyg, termin na Wielki Czwartek na 13.04 planuje rodzić na Wyspiańskiego i tam tez chodze na szkołę rodzenia Czy któras z was jeszcze bedzie tam rodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 06.02.06, 12:01 Jestem w 32 tygodniu termin mam na 5 kwietnia, a rodzić będę na Wyspiańskiego moja anielska dziewczynka mój maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Wyspiański 06.02.06, 13:39 Ja jestem prawie w 34 tygodniu i na Wyspiańskiego się wybieram Termin na 22 marca prawdopodobnie dziewczynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 07.02.06, 16:33 Hej! 29 tc, termin na 1 maja - wybieram sie do Eskulapa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 07.02.06, 21:51 a to widze supcio wysyp na wiosne bedziemy miały :))) pracujecie jeszcze? ja chyba musze spasowac... jak tylko siedze godzine przy kompie to brzuszek mam straszliwie twardy.. mały junior w srodku sie meczy:(( nagle mu sie domek kurczy:( Poza tym stres w pracy ... W sumie zostało mi równo 2 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa jeszcze pytanko o położne na Wyspiańskiego 07.02.06, 22:01 jeszcze pytanko o położne na Wyspiańskiego... nie wiecie czy jest zwyczaj zapłaty wczesniej za połozną w tym szpitalu ? czy po prostu przyjezdzasz rodzic i płacisz tylko te 100 zł (wolnego datku)? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: jeszcze pytanko o położne na Wyspiańskiego 08.02.06, 09:07 No a te 100 zł to nie jest na poród rodzinny żeby np. przyszły tatuś był przy porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kami_an Re: jeszcze pytanko o położne na Wyspiańskiego 27.02.06, 19:03 To 100 zl to jest napewno za porod rodzinny, a dokladnie za to,ze jestes na specjalnej salce do takich pordów. A polozna mialam b. fajna i nie palcilam jej wczesniej nic w ogole:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 07.02.06, 23:01 To zależy tylko od ciebie, możesz przyjechać i rodzić przy tej położnej, która akurat będzie, albo zapłacić jakieś znajomej lub poleconej i ona wtedy będzie przy porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 08.02.06, 10:16 Wszystko zalezy. Mozna sie wczesniej spotkac z wybrana polozna i umowic sie, ze wtedy ona bedzie przy porodzie (dzwonisz do niej i ona przyjedzie nawet jak jej w tym dniu nie ma w pracy), to kosztuje ok 300zl. 100 to oplata za porod rodzinny w osobnej sali. Mozna tez przyjechac normalnie, poprosic o porod rodzinny i rodzic przy tej poloznej, ktora akurat ma dyzur. Ja sie z polozna umowic nie zdazylam, bo Zosiek sie na swiat wypchnela o 3 tyg za wczesnie, wiec rodzilam przy 2 poloznych, ktore akurat byly w pracy i bylo OK. Przy porodzie byl moj lekarz, maz i kuzynka...sporo nas bylo na tej porodowce. Porod wspominam dobrze, polozne byly bardzo fajne mimo ze za nic dodatkowo im nie placilam. Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 09.02.06, 22:05 dzieki dziewczyny za odpowiedz:) pomysle jeszcze nad ta polozna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
18062005kl Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 10.02.06, 10:33 Czesc jestem w 31 tyg. Rodzic bede w Eskulapie a termin mam na 12 kwietnia. Pozdrowienia Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
aiowa Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 10.02.06, 12:05 czesc! dopiero teraz tu dotarlam:):) ja mam termin na 4 maj i rodze w Katowicach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jag11 Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 10.02.06, 15:00 Jestem w 28 tc. Termin mam na 6 maja. Prawdopodobnie będę rodzić na Wyspiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
olakr1 Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 14.02.06, 22:04 Hej dziewczyny Ja mam termin na 5 czerwca, alechyba bede rodzic w Tychach bo tam pracuje moj lekarz, zkotergo jestem zadowolona. Szkoła rodzenia pod Szyndzielnią. Pozdrawiam, Kisola Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 27.02.06, 12:22 To ja mam najpdleglejszy termin, bo na 20 lipca, mam zamiar rodzić w Szpitalu Wojewódzkim - tam pracuje mój ginekolog, który ciążę prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 27.02.06, 14:57 Czemu najpodleszy??! Ja mam na 03.08.br.Chyba nie jest tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
luciii hihi, a ja mam na przełomie sierpnia/września :P 27.02.06, 15:07 to co ja mam powiedzieć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Hmmm.. no to miałam najodleglejszy termin :) 27.02.06, 17:02 Napisałam tak, bo wszystkie dziewczyny które pisały posty miały wcześniejsze terminy, a najwięcej to już wiosną.. No to się cieszę że nie jestem taka ostatnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: Hmmm.. no to miałam najodleglejszy termin :) 06.04.06, 14:21 Planowany termin porodu 15 lipca, najprawdopodobniej w Wojewódzkim, więc może do zobaczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor1 ja też przez wakacje!!! 27.02.06, 22:56 koniec lipca,chyba wojewódzki.Może się tam spotkamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gospuc Re: to ile mamy tych ciężarówek i gdzie rodzimy? 18.03.06, 18:23 termin mam na 18 kwietnia ale bede szla kolo 14 kwietnia na cesarke oczywiscie na wyspiańskiego...to juz druga cesarka Odpowiedz Link Zgłoś
icca Chyba jednak ja najpóźniej 22.04.06, 09:00 Ja mam dopiero na 24 października :-( kawał czasu, a rodzić chcę w Wojewódzkim - tam pracuje mój gin Odpowiedz Link Zgłoś