Dodaj do ulubionych

Kącik żywy z żywym

IP: 192.160.110.* 16.10.01, 13:35
Mój miły żywy!
Fajnie, że tak ze sobą, samotnie gawędzisz o różnych sprawach i rzeczach, ale
proponuję kontynuuj to teraz w tym wątku "Kąciku żywy z żywym".
Wszystkie wątki bedą wtedy czytelniejsze.
Pozdrawiam w nadziei, że się na mnie nie złościsz?

Obserwuj wątek
    • Gość: żywy Re: Kącik żywy z żywym IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 19:06
      Emi!
      Myślałem, ze stać Cię na więcej!
      Czemu sprawiasz mi zawód?
      Pozdrawiam.
      • Gość: emi Re: Kącik żywy z żywym IP: 192.160.110.* 17.10.01, 11:41
        Drogi Żywy stać mnie na wiele - podziwiam Tych jednak których urojenia stały
        się rzeczywistością!
        • Gość: Żywy Re: Kącik żywy z żywym IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 13:50
          Gość portalu: emi napisał(a):

> Drogi Żywy stać mnie na wiele - podziwiam Tych jednak których urojenia stały
          > się rzeczywistością!

Emi!
          Naprawdę czuję sympatię do Ciebie, chocby tylko dlatego że możemy się pospierać o
          to i owo! Być może niesłusznie odebrałem Twoją ripostę na "Kącik" jako
          niezasłużoną złośliwość. Nie miałem bowiem zamiaru urazić ani Ciebie ani też
          Agni.

Natomiast nie bardzo rozumiem, jakie: "urojenia, które stały się
          rzeczywistością" - masz na myśli?

Pozdrawam.
          • Gość: emi Re: Kącik żywy z żywym IP: 192.160.110.* 17.10.01, 14:03
            Z Ciebie też równy gość - a tylko z takimi można żartowć - nieprawdaż?
            To hasło o urojeniach jest z gazety Wprost przedostatni numer - w oryginale
            brzmiało "Wypuszczamy tych których urojenia stały się rzeczywistością" Na
            zdjęciu był szpital psychiatryczny.
            pzdr. dla Żywca
            • Gość: agni Re: Kącik żywy z żywym IP: *.pde.philips.com 18.10.01, 08:08
              Co to ma znaczyć????
              Z kącika żywy z żywym zrobił się kącik emi z żywym!
              Zazdrość mnie zżera.
              Najpierw tworzysz żywy jakiś kącik, a potem porywasz emiego, bo przestanę Cię
              lubić.

A tak poważnie, to uważam, że żywy jesteś mądrym facetem. Może zbyt pochopny to
              wniosek na podstawie kilku postów, ale tak myślę.

Emi, bardzo proszę o powrót do "naszego" wątku. Żywy i wszyscy inni też niech
              czują się zaproszeni, miejsca jest dosyć.
              • Gość: emi Re: Kącik żywy z żywym IP: 192.160.110.* 18.10.01, 08:37
                żywy pierwszy wymyślił kąciki - więc to jego urojenia stały się rzeczywistością!
                • Gość: żywy Re: Kącik żywy z żywym IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 09:53
                  Gość portalu: emi napisał(a):

> żywy pierwszy wymyślił kąciki - więc to jego urojenia stały się rzeczywistością
                  > !

Ergo: nie "psycholka" ? :-)))

• Gość: agni Re: Kącik żywy z żywym IP: *.pde.philips.com 18.10.01, 10:33
                  ależ niczego innego nie miałam na myśli!!!
              • Gość: żywy Re: Kącik żywy z żywym IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 09:59
                Matko Święta!
                Agni! Niech Cie zazdrość nie zżera, bo wcale nie zamierzam nikogo Ci porywać do
                swojego kącika. Zresztą ten mój kącik założył mi w rewanżu Emi (dziękuję).

Miłe Twoje słowa o mnie przełknąłem nieskromnie i bardzo mi smakowały!!!!!!
                Jeszcze bardziej dziękuję.

Tajką samą mam zresztą opinię o Tobie i Emi'm!!!!!!
                Wielka szkoda, ze nie ma nas, aktywnych na bielskim forum, wiecej.

Z zaproszenia do Waszego kącika skorzystam.
                Pozdrawiam
                • Gość: emi Re: Kącik żywy z żywym IP: 192.160.110.* 18.10.01, 10:21
                  Żywy!
                  Na Twoim terenie śląska policja ujęła bioterrorystów, mówi o tym cały kraj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka