lotos.flower 25.04.06, 11:27 może ktoś ma ochotę na małe ploteczki i pogaduszki o dzieciach? trzeba tylko wybrać jakieś fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos.flower Re: nikt nie ma ochoty? 28.04.06, 14:33 no to juz jest nas dwie -moze sie ktos jeszcze skusi? :))))))) masz jakieś propozycje co do miejsca? bo ja szczerze mówiac mam pustke w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
magles28 Re: proponuje spacer :)))) 29.04.06, 11:45 ja też bardzo chętnie co do miejsca hmm, ja chodze na spacery do parku za kortami na partyzantów ale może być jakieś inne pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: proponuje spacer :)))) 29.04.06, 17:40 tez o tym myślałam, bo ja chodze do parku przy mdk-u lub na trzy lipki. Mieszkam przy dworcu wiec do wszystkich "zielonych" skwerków w centrum mam blisko. Szkoda tylko ze sie nam pogoda popsuła :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewabema Proponuje Błonie 30.04.06, 23:18 Może Błonie? Cicho, bez samochodów... tylko pogody brakuje!!! Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower ponawiam propozycję 08.05.06, 17:46 pogoda ostatnio sie ustabilizowała choć bywają gorsze dni:) błonia jak najbardziej ok Odpowiedz Link Zgłoś
rioter1 Re: ponawiam propozycję 31.05.06, 17:26 hej ja tez sie chetnie przylacze do spacerow choc pogoda niezbyt ale moze... , mieszkam niedaleko pare uliczek od dworca, pozdrawiam mama Oliwki ( 23.01.2006) Odpowiedz Link Zgłoś
dsz27 Re: ponawiam propozycję 31.05.06, 18:30 Witajcie, I ja chętnie się dołączę:-) Nie znam jeszcze dobrze Bielska ale psotaram się jakoś dopasować. Niech nam tylko się pogoda poprawi i słonko zaświeci;) Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
rioter1 Re: ponawiam propozycję 31.05.06, 19:26 Cześc ja w Bielsku tez nie mieszkam za długo ale mam nadzieje ze jakies ciekawe miejsce znajdziemy. no własnie tylko musimy na pogode poczekac, byle nie padało. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: ponawiam propozycję 31.05.06, 20:13 ja też chętnie się dołączę - myślę że błonia mogą być ok - dużo ławeczek :-) Magda Odpowiedz Link Zgłoś