06.06.06, 23:39
Witajcie!
Byłam dzisiaj zobaczyć basen na Langiewicza. Jest całkiem fajny. Zamierzam
wybrać się z moim 1,5 rocznym Szkrabem i wybrałam się dziś,żeby zobaczyć jak
tam wygląda i w jakich godzinach można się wybrać. I wyobraźcie sobie ,że
basen jest czynny już od 6.00 rano! do 22.00. Super.
Obserwuj wątek
    • renik77 Re: Basen 10.06.06, 09:23
      witaj, napisz jak była na basenie, chętnie wybrałabym się też ze swoim synem
      tam. Jakbyś mogła to napisz jakie są tam warunki dla takich maluchów - czy jest
      jakiś przewijak i jaka temperatura wody - to chyba dla mnie najważniejsze?
      • iwia Re: Basen 11.06.06, 22:10
        Witaj!
        Wyprawa na basen bardzo nam się udała. Mój Maluch był zachwycony i nie chciał z
        wody wychodzić.
        Jeżeli chodzi o warunki, to mocno rozczarowałam się, ze nikt nie pomyślał o
        najmłodszych pływakach, nie ma żadnych zabawek, a przede wszystkim
        pomieszczenia z przewijakiem, gdzie mama z dzieckim mogłaby się spokojnie
        przebrać. Fakt, że nie jest to taki basen jak w Lipniku, ale budując już taki
        basen, mogliby o tym pomyśleć. Woda jest dość chłodna, jednak temperatura
        powietrza wysoka, Maluszkowi nie będzie zimno.
        A ile Twoj MAluch ma?
        My chodziliśmy z naszym od 3 miesiąca na zajęcia w Lipniku, przez niecały rok,
        ale średnio mu się podobało, płakał, nie wiedział co się dzieje. Teraz wiem,że
        było jednak to za wcześnie. Po długiej przerwie wybraliśmy się więc ponownie. I
        teraz jest zachwycony.
        • renik77 Re: Basen 12.06.06, 09:25
          Witaj, dzięki za relację. Mój maluch skończył wczoraj rok. Do Lipnika
          zaczęliśmy chodzić jak miał sjończone 4 miesiące i od razu mu się bardzo to
          spodobałoNiedawno skończyliśmy 2 etap kursu, a teraz nie bardzo nam pasuje tam
          godzina (na tą. na którą chodziliśmy jest tereaz grupa pozcątkująca więc
          odpada, a każda inna koliduje z naszym spankiem). Szkoda, że temperatura wody
          jest tam niska, bo Danielek zdecyowanie należy do ciepłolubnych, no ale może
          spróbujemy. Zobaczymy. fakt, mogli chociaz o przewijaku pomysleć, w końcu to
          znowu nie aż takie straszny wydatek. Na zabawki to bym za bardzo nie liczyła,
          ale chociaż niech w przewijak zainwestują. Podobno w Skoczowie już nadrobili te
          zaległości i jest gdzie dziecko spokojnie przebrać. A woda w brodziku ma ok.
          28 - 29 stopni.
          Jeszcze raz dzięki za relację:)
    • iwia Re: Basen 12.06.06, 11:05
      Moc serdecznych życzeń i wielu dalszych niezapomnianych wrażeń z okazji Roczku.
      Dzisiaj sprawdziłam, w brodziku dla Maluchów temperatura wynosi 31st. Było
      ciepłutko. Natomiast ostatnio kiedy byłam woda była dosyć chłodna.
      Pozdrawiam
    • awidyna Re: Basen Aqua 04.07.13, 12:13
      Ktoś się orientuje czy warunki dla najmłodszych się zmieniły na basenie? Chodzi mi o miejsce do przewijania itp.
      • awidyna Re: Basen Aqua 07.07.13, 12:58
        To sama sobie odpowiem ;) byliśmy dzisiaj, Panie dają przewijak do szatni więc jest na czym dziecko położyć. Woda ciepła ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka