Dodaj do ulubionych

Do Autentego i innych

15.06.06, 10:05
Mamy do Ciebie prośbę, żebyś dał nam spokój i przestał zaśmiecać nasze forum.
Podobno "nie masz sily, checi, ani czasu odpisywac!". Jest wiele innych
miast, które potrzebują Twoich nauk, więc pora iść dalej. My już ich
wysłuchaliśmy, ale jesteśmy niereformowalni, zacofani, zaściankowi, więc
dalsze dyskusje nie mają sensu.
Jednocześnie, wobec kilku sygnałów od forumowiczów, proszę się wypowiadać,
czy następne wątki zakładane przez Autentego, traktować jako niezwiązane z
tematyką tego forum i przenosić na podforum, którego zakres tematyczny
zostanie poszerzony i na którym Autenty znajdzie godnego siebie konkurenta.
Ten wątek ma charakter organizacyjny, dlatego wszystko nie na temat będzie
kasowane.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: Do Autentego i innych IP: *.c31.msk.pl 15.06.06, 12:31
      > Jednocześnie, wobec kilku sygnałów od forumowiczów, proszę się wypowiadać,
      > czy następne wątki zakładane przez Autentego, traktować jako niezwiązane z
      > tematyką tego forum i przenosić na podforum

Tak, zdecydowanie.
      • Gość: Nowszy Re: Do Autentego i innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:03
        Tak, zdecydowanie kasować. Najskuteczniejszą odpowiedzią na prowokację jest
        jednak brak odpowiedzi, bo to najbardziej boli prowokatora. Nawet jesli jest
        tak żałosny jak "autenty". Pozdrawiam wszystkich, którzy nie zabrali głosu w
        wątkach "autentego".
    • jorg_z_bielitz Re: Do Autentego i innych 15.06.06, 19:00
      wikin napisał:

> Jednocześnie, wobec kilku sygnałów od forumowiczów, proszę się wypowiadać,
      > czy następne wątki zakładane przez Autentego, traktować jako niezwiązane z
      > tematyką tego forum

Jak najbardziej

i przenosić na podforum, którego zakres tematyczny
      > zostanie poszerzony i na którym Autenty znajdzie godnego siebie konkurenta.

"biedny" malopek :):):):)
      • pawel_bielsko Re: Do Autentego i innych 16.06.06, 08:20
        autenty mysli, ze w kazdej dziedzinie jest najlepszy, a zwlaszcza w ojcostwie, co w jego przypadku zalatuje raczej paradoksem. Najlepszy jest takze w wypowiedziach pseudointelektualnych. Pisze cos bez sensu, bez podstaw, a wypowiedZi innych uwaza za niemadre. Autenty! na Swiecie zyje duzo ludzi madrzejszych od ciebie, nie znaczy ze ja jestem madrzejszy. - gdybys byl inteligenty, to bys akceptowal poglady innych ludzi, tak jak ty wymagasz od innych, by twoje gejostwo zaakceptowali. ja np bolek i lolek nie jest zbyt istoyny, ale jest jednak wizytowka miasta. ja sadze ze to akurat byla reklama dla tej bajki czy dla miasta. i nikt nie zabrania zyc gejoowi, tylko nie musi od razu wychodzic na ulice, spedzac parady. zyja na ziemi tez niepelnosrawni, ktorzy w zyciu maja gorzej od ciebie, np. moga nie dostac pracy. a tak w ogole po co ty sie pojawiles na naszym Forum - nawet nie napisales skad jestes
    • autenty To Wikin jest moderatorem? Gratuluje! 15.06.06, 22:15
      Jednak cudowne jest to forum...
    • mcmaxim Wycinać go. [n/t] 16.06.06, 13:23

• jorg_z_bielitz Wycinać go/ją/ono*-----*niepotrzebne skreślić 16.06.06, 15:21
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=53&w=43695818&a=43703574
      • Gość: Nowszy Dlatego przenieść posty autentego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:28
        Zastanówice się! Facet obraża Polaków i mieszkańców Bielska - Białej. Czy ma do
        tego szczególne prawo, bo jest homoseksualistą? Nie, nie, nie !!! Więc kasować,
        albo co najmniej przenieść. Dla przypomnienia niżej post tego osobnika.
        BB zainteresowana orientacja Bolka i Lolka!!!!!!!!
        Autor: autenty
        Data: 04.06.06, 21:12
        --------------------------------------------------------------------------------
        A moze bi?
        D u r n i s a jednak P o l a c y. I nie maja za grosz poczucia humoru. Jaki
        sens ma zastanawianie sie, jakiej orientacji sa postacie z kreskowek? Przeciez
        to sa KRESKOWKI, one nie maja zadnego popedu seksualnego! I na czym niby ma
        polegac 'godnosc' albo 'dobre imie' kreskowek? To zywym ludziom tej godnosci
        i dobrego imienia sie odmawia, tylko dlatego, ze sa innej orientacji, a
        przyznaje sie dobre imie kreskowkom?
        Glupota, glupota, glupota, glupota, glupota, glupota, glupota, glupota.
        I posmiewisko w Europie.
        Ciekawe jakich jeszcze kretynstw homofobicznych i absurdow bedziemy w Polsce
        swiadkami. (na szczescie, sady nakazaly juz wladzom zaakceptowanie prawa do
        Marszow Rownosci).
        Z Gazety.pl:
        Pod petycją w obronie dobrego imienia Bolka i Lolka podpisują się setki
        bielszczan. - O co chodzi w tej z a ś c i a n k o w e j dyskusji? -
        zastanawiają się
        organizatorzy Warszawskich Dni Równości.
        Wiecej:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3389063.html

• Gość: zgryźlak bielsko-b Wyciąć go, ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:58
      większość założonych przez niego wątków, nie ma żadnego związku z ideą forum
      regionalnego Bielska-Białej za to budzą odrazę do homoseksualistów, ich
      poglądów i praktyk.

PS. Odczuwanie organicznej odrazy nie jest prawnie zabronione
    • autenty Jak bym slyszal 'Ukrzyzujcie go!' 17.06.06, 21:57
      Gratuluje wam forumowicze z Bielska Bialej. Dajecie piekny popis 'kultury' i
      'tolerancji'. Oby kiedys ktos wobec was nie zastosowal takiej samej 'kultury' i
      'tolerancji'.
      Skad w was tyle nienawisci i agresji? I tyle sympatii do komunizmu? - przeciez
      to w komunizmie kwitla na calego cenzura. A wiecie wy, ze w demokracji
      podstawowa zasada jest m. in. wolnosc wypowiedzi? A wiecie wy, ze moje watki
      wcale nie sa off-topic? W swoim glownym poscie poruszylem temat TYPOWO bielski -
      stosunek Bielszczan do swoich ludzi homoseksualnych. Nie jest to watek na zadne
      podforum.
      Zadziwiacie mnie.
      Szokujecie.
      Przerazacie.
      Jestem szczesliwy, ze nie musze mieszkac wsrod was.
      Wspolczuje waszym homoseksualnym wspolobywatelom.
      Mam nadzieje, ze sie kiedys poprawicie.
      • pawel_bielsko Re: Jak bym slyszal 'Ukrzyzujcie go!' 17.06.06, 22:08
        a ja sie ciesze ze nie mieszkasz w Bielsku
        ciesze sie ze cie nie znam i mam nadzieje nie spotkam
        nie jestesmy komunistami, tylko uczestnikom forum nie podobaja sie twoje bezsensowne wypowiedzi takie jak ta ostatnia
        i na koniec nie przekonuj nas ze nienormalne jest normalne, jezeli nikt sie nie czepia i nie manifestuj ze jestes gejem bo nikomu nie sprawiasz radosci, nic ci to nie daje i wzbudzasz w niektorych obrzydzenie nie tym ze jestes gejem, ale tym ze opowiadasz jak to masz zone i dzieci i faceta i twoja zona mam kobiete. nie interesujesz nas i nie porownuj sie do Jezusa, bo nijak sie ma twoja dewiacja do Meki Panskiej.
        • autenty Jak mozna pisac taki belkot? 17.06.06, 23:47
          pawel_bielsko napisał:
          > a ja sie ciesze ze nie mieszkasz w Bielsku

Ja tez sie ciesze. Moze kiedys Bielsko bedzie tolerancyjne i cywilizowane, ale
          na razie tak nie jest.

> ciesze sie ze cie nie znam i mam nadzieje nie spotkam

Nie wiadomo.

> nie jestesmy komunistami, tylko uczestnikom forum nie podobaja sie twoje bezsen
          > sowne wypowiedzi takie jak ta ostatnia
          > i na koniec nie przekonuj nas ze nienormalne jest normalne,

Mnie nic do tego. To nie ja wykreslilem homoseksualizm z listy chorob, tylko
          zrobila to Swiatowa Organizacja Zdrowia. Jak ci sie nie podoba, to pisz do nich
          petycje, macie w tym wprawe. Moze nie bylo jeszcze dosc ubawu z Bolka i Lolka.

> czepia i nie manifestuj ze jestes gejem bo nikomu nie sprawiasz radosci, nic c
          > i to nie daje i wzbudzasz w niektorych obrzydzenie nie tym ze jestes gejem, ale
          > tym ze opowiadasz jak to masz zone i dzieci i faceta i twoja zona mam kobiete.

Po pierwsze nie ja manifestuje, ze jestem gejem, tylko zaczalem tu pisac na
          forum, bo to wy Bielszczanie manifestowaliscie swoja homofobie za pomoca Bolka i
          Lolka. Po drugie nigdzie nigdy nie napisalem, ze mam zone. Nie mam zony. Nie ma
          nic obrzydliwego w tym, co pisalem. Jesli jest w tym cos obrzydliwego dla ciebie
          to powinienes sie leczyc.

> nie interesujesz nas i nie porownuj sie do Jezusa, bo nijak sie ma twoja dewia
          > cja do Meki Panskiej.

Homoseksualizm nie jest dewiacja, powtarzam jeszcze raz. Odsylam do listy chorob
          Swiatowej Organizacji Zdrowia (lista jest dostepna w internecie). Do Jezusa
          zawsze bardziej podobni sa opluwani i ponizani, a nie nie plujacy i ponizajacy.
          • pawel_bielsko Re: Jak mozna pisac taki belkot? 18.06.06, 11:53
            mysle ze twoja ostatnia wypowiedz mozna uznac za pozegnanie. ar revoir autenty
            • autenty Re: Jak mozna pisac taki belkot? 18.06.06, 23:38
              pawel_bielsko napisał:

> mysle ze twoja ostatnia wypowiedz mozna uznac za pozegnanie. ar revoir autenty

A o co ci tak naprawde chodzi? Pewnie sam nie wiesz...
              • Gość: zgyźlak z zaściank Tłumaczenie ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:48
                Skoroś taki tępy, że nie rozumiesz sformułowania " mysle ze twoja ostatnia
                wypowiedz mozna uznac za pozegnanie. ar revoir autenty", to ci go przetłumaczę
                na prostszą formę: sp...... autenty
                • pawel_bielsko Re: Tłumaczenie ....... 19.06.06, 15:16
                  widzisz, prowincjonalni mieszkancy zasciankowego Bielska rozumieja framcuski, w przeciwienstwie do geja nieznajacego pojecia kurtuazji. i doskonale wiem o co mi chodzi rowniez w przeciwienstwie do ciebie, bo z twoich nedznych i nic niewartych wypowiedzi nie wynika i nie wyniknie NIC.
                  • autenty Kulturwa 19.06.06, 22:31
                    pawel_bielsko napisał:

> widzisz, prowincjonalni mieszkancy zasciankowego Bielska rozumieja framcuski, w
                    > przeciwienstwie do geja nieznajacego pojecia kurtuazji. i doskonale wiem o co
                    > mi chodzi rowniez w przeciwienstwie do ciebie, bo z twoich nedznych i nic niewa
                    > rtych wypowiedzi nie wynika i nie wyniknie NIC.

Tak znacie ten francuski, ze ciagle piszecie z bledem 'ar revoir' zamiast 'au
                    revoir'. Chcecie pokazac kulture, a wychodzsi wam z tego kulturwa. Zabawne. On
                    ne peut que lire...

• pawel_bielsko Re: Kulturwa 24.06.06, 11:22
                      chyba on est... nie chcesz nie czytaj i najlepiej nie PISz.
                      • autenty Re: Kulturwa 26.06.06, 19:52
                        pawel_bielsko napisał:

> chyba on est... nie chcesz nie czytaj i najlepiej nie PISz.

Dobrze, ze napisales 'chyba', bo tu sobie zostawiles furtke niepewnosci i tym
                        samym wlasciwie poddales sie. Dokladnie tak jak napisalem jest poprawnie 'on ne
                        peut que lire' co znaczy to samo co 'on peut seulement lire' co znaczy po polsku
                        'mozna tylko sie smiac'. Tak sie zlozylo przypadkiem, ze troche znam francuski.
                        Chociaz ja w przeciwienstwie do ludzi zasciankowych, nie uwazam, ze znajomosc
                        jezyka francuskiego to przejaw wiekszej kultury. Ale jest zabawne patrzec, jak
                        wpadacie w dolki, ktore sami kopiecie... :-) I dlaczego wlasciwie sie obrazasz,
                        jesli sie pisze, ze ludzie w BB sa zasciankowi? A jacy maja byc? Przeciez to
                        male miasto w biednym przez wiele lat kraju. Czego sie spodziewac? Miasto
                        podobnej wielkosci w Holandii czy Szwajcarii nie jest zasciankowe, ale w Polsce
                        nie ma na razie innego wyjscia.
      • Gość: Adso Re: Jak bym slyszal 'Ukrzyzujcie go!' IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 24.06.06, 11:16
        na głupote nie ma lekarstwa, a Ty jesteś po prostu głupi, kolego Autenty... mam
        w nosie Twoja orientacje seksualną, nic mnie ona nie obchodzi, mozesz być
        homo...bi... i heteroseksualny naraz i o ile nie zmuszasz mnie do bycia homo to
        rób sobie co chcesz i z kim chcesz... rzecz w tym jednak, ze Ty jestes po
        prostu głupi, głupi, sfrustrowany i agresywny... i moze powinienes sie
        leczyc... i nie pochlebiaj sobie że słyszysz " ukrzyzujcie go" głupków sie nie
        krzyzuje...z głupków zazwyczaj sie smieja...i tyle.
        • autenty Re: Jak bym slyszal 'Ukrzyzujcie go!' 26.06.06, 19:54
          Gość portalu: Adso napisał(a):

> na głupote nie ma lekarstwa, a Ty jesteś po prostu głupi, kolego Autenty... mam
          > w nosie Twoja orientacje seksualną, nic mnie ona nie obchodzi, mozesz być
          > homo...bi... i heteroseksualny naraz i o ile nie zmuszasz mnie do bycia homo to
          > rób sobie co chcesz i z kim chcesz... rzecz w tym jednak, ze Ty jestes po
          > prostu głupi, głupi, sfrustrowany i agresywny... i moze powinienes sie
          > leczyc... i nie pochlebiaj sobie że słyszysz " ukrzyzujcie go" głupków sie nie
          > krzyzuje...z głupków zazwyczaj sie smieja...i tyle.

Najpierw plujecie agresja, a jak wam sie to napisze, to sie obrazacie. Mnie
          twoja dezorientacja seksualna tez jest calkowicie obojetna.
          • Gość: zgyźlak z zaściank Mnie też, ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:26
            twoja orientacja jest twoją prywatną sprawą, dopóki nie narzucasz się z róznymi
            paradami czy też akcjami propagandowymi.
            Jak to robisz, to nie bądź zdziwiony, że usłyszysz, ze jesteś pedałem i ciotą,
            oraz to, że nikt normalny sobie nieżyczy, by takie osobniki jak ty były
            nauczycielami i wychowawcami naszych dzieci
            • autenty Heterycy nie moga byc nauczycielami? 27.06.06, 19:14
              Gość portalu: zgyźlak z zaściank napisał(a):
              ...
              > oraz to, że nikt normalny sobie nieżyczy, by takie osobniki jak ty były
              > nauczycielami i wychowawcami naszych dzieci

A niby dlaczego geje nie moga byc nauczycielami? Wielu gejow jest nauczycielami.
              Nie wolno dyrekcji przy zatrudnianiu nauczyciela pytac o jego orientacje
              seksualna. Nie moga byc nauczycielami, bo co? Bo zrobia cos zlego chlopcom? To
              heteroseksualisci tez nie moga byc nauczycielami, bo moga zrobic cos zlego
              dziewczynkom?
    • Gość: zgyźlak z zaściank Do adminów i moderatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:21
      Czy ktos wreszcie przeniesie wątki zdeklarowanego cioty Autentego, na forum
      typu "śmietnik intelektualny".
      Jak długo mozna czytać brednie tego pedała NA FORUM REGIONALNYM.
      FORUM REGIONALNE JEST DO SPRAW REGIONALNYCH I NAPRAWDĘ MNIE NIE INTERESUJE Z
      KIM (Z JAKIM FACETEM) CIOTA SIĘ CAŁUJE (FUUUUUUJ), Z KIM SIĘ PIEŚCI (
      FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ) ORAZ KOMU PODSTAWIA JEDYNY ( W TEJ SYTUACJI)
      NATURALNY OTWÓR CIAŁA W CELACH PENETRACYJNYCH.
      CIEKAW JESTEM, KIEDY MODERATORZY, W IMIĘ POPRAWNOŚCI POLITYCZNEj SKASUJĄ TEN
      TEST, BY NIE NARAZIĆ SIĘ BEZZASADNIE NA ZARZUT HOMOFOBI.
    • jorg_z_bielitz do adminów/moderatorów 29.06.06, 19:15
      jak długo jeszcze bedzie trzeba czekać na przeniesienie pedalskich wątków z
      forum regionalnego na "zmodyfikowane" forum dla odmieńców?????

Toż to godny partner "intelektualny" dla mallopa
      • autenty Przeciez to nie ja zalozylem ten watek! 29.06.06, 19:54
        jorg_z_bielitz napisał:

> jak długo jeszcze bedzie trzeba czekać na przeniesienie pedalskich wątków z
        > forum regionalnego na "zmodyfikowane" forum dla odmieńców?????
        >
        > Toż to godny partner "intelektualny" dla mallopa

Czy ty jestes chory? Przeciez to nie ja zalozylem ten watek, w ktorym teraz
        piszesz! Mozecie go sobie kasowac. Zalozyl go zreszta administrator, wiec niech
        saksuje, albo przenosi sam siebie.
      • albrecht1 Re: do adminów/moderatorów 30.06.06, 07:21
        Zmodyfikowaliśmy dotychczasowe podforum, na wzór tego które funkcjonuje obok
        forum gliwickiego.
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34517
        Jeśli ktoś chce poruszać problemy daleko odbiegające od tematycznego forum
        publicznego lub wcale z nim nie związane może tam śmiało pisać.
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34411
        • autenty Re: do adminów/moderatorów 01.07.06, 21:37
          albrecht1 napisał:

> Zmodyfikowaliśmy dotychczasowe podforum, na wzór tego które funkcjonuje obok
          > forum gliwickiego.
          > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34517
          > Jeśli ktoś chce poruszać problemy daleko odbiegające od tematycznego forum
          > publicznego lub wcale z nim nie związane może tam śmiało pisać.
          > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34411

Ale to chyba piszesz do swojego kolegi wikina? To on zalozyl przeciez ten watek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka