Dodaj do ulubionych

Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Autentego

16.06.06, 12:39
Protestuje przeciwko próbom cenzurowania wypowiedzi Autentego! Nie wiem, czy
jest autentycznym gejem, czy tylko z sukcesem wszystkich prowokuje, ale
jednak poruszył temat, który leży wielu na wątrobie. Ponieważ są to osoby z
tego forum, więc jest to temat na to forum.

Poza tym, co do merytoryki, to debata nad obecnością gejów i lesbijek w
przestrzeni już nie tylko prywatnej (tu chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie
zakwestionuje ich praw), ale i publicznej, toczy się w całym cywilizowanym
świecie. Nie uciekniemy przed nią również w naszym bielskim mikroświatku. Ja
osobiście popieram żądania osób tej orientacji (choć sam jestem żonaty z
kobietą i jestem zdeklarowanym hetero) dotyczące pełnego zrównania ich i
zawieranych przez nie małżeństw cywilnych w prawach z osobami i małżeństwami
osób o orientacji heteroseksualnej. Byłbym dumny, gdyby z uwagi na
podkreślane wielekroć na tym forum związki mentalne obecnych tu forumowiczów
ze spuścizną liberalnej C.K. monarchii, forum Bielsko-Biała wyróżniało się na
tle innych forów, zwłaszcza tych zza Brynicy, tolerancją i otwartością
na "inność".

A jak już ktoś jest zniesmaczony, to może po prostu dany wątek pominąć.

Szanowni moderatorzy, nie wpisujcie się w dominującą obecnie we władzach IV
RP tendencję do reglamentowania każdej formy ludzkiej aktywności fizycznej i
psychicznej. Bo dziś zakneblujecie gejów, jutro Ślązakowców, a pojutrze
zakneblują was.
Obserwuj wątek
    • pawel_bielsko Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 16.06.06, 12:50
      tak dzis zaakceptujemy calujacych sie na ulicy gejow, jutro pedofili, a pojutrze nas zgwalca legalni gwalciciele. mysle ze nalezy zrobic referendum, czy :odsunac" autentego z forum - kazdy zalogowany niech zaglosuje i bedzie - demokracja. ja jestem za pozbawieniem go prawa do pisania tutaj, chocby dlatego ze nas obraza i nic z jego ust sensownego nie plynie(bez podtekstow)
      • jorg_z_bielitz Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 16.06.06, 15:19
        pawel_bielsko napisał:

> tak dzis zaakceptujemy calujacych sie na ulicy gejow, jutro pedofili, a
        pojutrz
        > e nas zgwalca legalni gwalciciele. mysle ze nalezy zrobic referendum,
        czy :odsu
        > nac" autentego z forum - kazdy zalogowany niech zaglosuje i bedzie -
        demokracja
        > . ja jestem za pozbawieniem go prawa do pisania tutaj, chocby dlatego ze nas
        ob
        > raza i nic z jego ust sensownego nie plynie(bez podtekstow)
        >

dopisuję się, jest obcym wrzodem na tym forum i niech spada na fora
        sobie "tematyczne".
        • settembrini Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 16.06.06, 16:41
          biorac pod uwage ogolne zasady forum, nie mozna nikogo kasowac za skojarzenia
          wiazace sie z nickiem danego forumowicza czy wczesniej pisanymi przez niego
          postami. poza tym byloby to bzdurne i sprzeczne z idea tego miejsca. kasowac
          nalezy watki/posty lamiace netykiete.
          • Gość: Nowszy Prośba do Sz. P.Adminów: cenzurujcie Aute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:35
            Jeżeli ktos nie czuje sie Polakiem lub lubi byc obrażany , to akceptuje posty
            tego osobnika autentego i prosi o nie cenzurowanie ich na zasadach wyjątkowej
            uprzejmości dla "kochających" inaczej. Ja, mimo, że zaściankowiec proszę:
            cenzurujcie!
            • autenty Re: Prośba do Sz. P.Adminów: cenzurujcie Aute 17.06.06, 00:02
              Gość portalu: Nowszy napisał(a):

> Jeżeli ktos nie czuje sie Polakiem lub lubi byc obrażany , to akceptuje posty
              > tego osobnika autentego i prosi o nie cenzurowanie ich na zasadach wyjątkowej
              > uprzejmości dla "kochających" inaczej. Ja, mimo, że zaściankowiec proszę:
              > cenzurujcie!

Cenzury mu sie zachciewa, wstretny komuch!
          • wikin Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 17.06.06, 21:51
            settembrini napisał:

> biorac pod uwage ogolne zasady forum, nie mozna nikogo kasowac za skojarzenia
            > wiazace sie z nickiem danego forumowicza czy wczesniej pisanymi przez niego
            > postami. poza tym byloby to bzdurne i sprzeczne z idea tego miejsca. kasowac
            > nalezy watki/posty lamiace netykiete.

tematy zakładane przez Autentego, nielicząc pierwszego, nie są związane z
            tematyką forum, nie mniej jednak zaproponowałem w przypadku dalszego natręctwa
            Autentego sposób postępowania podobny do tego co robicie na forum katowice
            w kilku miejscach też Autenty obraża, co jest złamaniem netykiety
            • autenty Obrazanie 17.06.06, 22:11
              wikin napisał:
              > w kilku miejscach też Autenty obraża, co jest złamaniem netykiety

To typowe dla ludzi agresywnych - sa obrazalscy. Jesli zwroci sie uwage komus,
              ze postepuje niewlasciwie, to ten czuje sie 'obrazony'. Takie obrazanie, to nie
              jest obrazanie. Przeciez to Bielszczanie obrazili ludzi homoseksualnych swoja
              niepowazna akcja w sprawie Bolka i Lolka. Malo tego - osmieszyli siebie i swoje
              miasto.
              • Gość: grzes Re: Obrazanie IP: 81.219.123.* 26.06.06, 22:52
                Cooo??? Obrazili gejow? Dlatego ze nie chcieli, zeby bolek i lolek byli
                utorzsamiani z gejami. Czlowieku pomysl troszke. Jakim prawem wogole wzieli ich
                wizerunek w swoich reklamach, czy pytali kogos o zdanie? zaplacili? a wogole to
                posluchajk sobie tego : www.cda.pl/gry-online/filmy/zyj.php takich
                ludzi ty popierasz, to nie ludzie to zwierzeta...dwa pieski.(chociaz nie bede
                porownywac, bo szkoda zwierzat.
                • autenty Co cie tak podnieca w tym nagraniu? 28.06.06, 21:30
                  Gość portalu: grzes napisał(a):
                  > Cooo??? Obrazili gejow? Dlatego ze nie chcieli, zeby bolek i lolek byli
                  > utorzsamiani z gejami. Czlowieku pomysl troszke. Jakim prawem wogole wzieli ich
                  > wizerunek w swoich reklamach, czy pytali kogos o zdanie? zaplacili?

Przeciez to BB powinna zaplacic za promocje swojego miasta. Wiesz ile kosztuje
                  reklama na pierwszej stronie czasopisma niemieckiego? Oni nie wykorzystali
                  wizerunku Bolka i Lolka w celu osiagniecia korzysci majatkowych. Utozsamiaja
                  Bolka i Lolka z gejami tylko opetani seksem mieszkancy BB.

a wogole to
                  >
                  > posluchajk sobie tego : www.cda.pl/gry-online/filmy/zyj.php takich
                  > ludzi ty popierasz, to nie ludzie to zwierzeta...dwa pieski.(chociaz nie bede
                  > porownywac, bo szkoda zwierzat.

Nie wiem czym sie tak podniecasz. Po 1 nielegalne jest nagrywanie prywatnych
                  rozmow ludzi po kryjomu i rozpowszechnianie tego w internecie. Rozpowszechniajac
                  ten link popelniasz przestepstwo. Po drugie co cie tak podnieca w tym nagraniu?
                  To, ze dwoch facetow gada sobie o seksie? Nie rozmawiaja o niczym nielegalnym.
                  Slyszalem o wiele gorsze i bardziej wulgarne rozmowy miedzy facetem a kobieta.
                  Uprawiasz zwykla dulszczyzne. A moze im zazdroscisz, ze nie maja zahamowan?
      • asiunia311 Żenujący homofob 22.06.06, 19:56
        Przeczytałam Twoje wypowiedzi i wypowiedzi takich samych homofobów jak i Ty.
        Żenada. Ale teraz jest "odgórne przyzwolenie", skoro partią współrządzącą jest
        Liga Patologicznych Rodzin...Ciebie powinno się zdelegalizować za takie teksty.
        Zanim mnie zaatakujesz, obrażony wszechpolaku, to wiedz, że jestem hetero...
        ale skoro Ty masz prawo do życia, to geje też niech je mają. Wstydzę się, że
        jesteś z Bielska.
        • Gość: Adso Re: Żenujący homofob IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 24.06.06, 11:24
          hmmm....to sie wyprowadź... przecież nie musisz byc z Bielska
          • autenty Re: Żenujący homofob 28.06.06, 21:33
            Gość portalu: Adso napisał(a):

> hmmm....to sie wyprowadź... przecież nie musisz byc z Bielska

Ona wstydzi sie tego, ze ten homofob jest z Bielska, a nie tego, ze ona jest z
            Bielska. Jak sie wyprowadzi to i tak dalej bedzie wstyd, ze ten facet jest z
            Bielska. Piszesz wiec nie na temat.
        • Gość: bubu Re: Żenujący homofob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 01:22
          niech se geje sa mnie to wali,ale kazdy ktory wychyli nosa z ich zamknietego
          swiatka i obnosi sie z tym ze jest gejem np piszac na forum ciagle na tematy
          krazace ciagle wkolo gejow,totakich ludzi niszczy sie,i jakbym znal kogos
          takiego to bym go niszczyl i fizycznie i peychicznie,geje jak se sa to niech se
          sa ale niech sie z tym ukrywaja bo inaczej............
    • autenty Odzyskuje wiare w Bielsko-Biala! Dziekuje. 16.06.06, 19:01
      Odzyskuje wiare w Bielsko-Biala!
      Dziekuje.
      Mam nadzieje, ze ci, przez ktorych Polska jest krytykowana na forum Parlamentu
      Europejskiego,i ktorzzy sa tak wyjatkowo aktywni na tym bielskim forum, wymra
      kiedys smiercia naturalna.
      • pawel_bielsko Re: Odzyskuje wiare w Bielsko-Biala! Dziekuje. 16.06.06, 19:34
        szybciej umieraja ci co maja jelita uszkodzone...
        • autenty wycieraczka intelektualna 17.06.06, 00:00
          pawel_bielsko napisał:

> szybciej umieraja ci co maja jelita uszkodzone...

Ty jestes rzeczywiscie zboczencem seksualnym!
          Oraz wycieraczka intelektualna - obrzydliwe.
    • nugrud LoL 16.06.06, 20:31
      adler_aus_bielitz napisał:
      > Byłbym dumny, gdyby z uwagi na
      > podkreślane wielekroć na tym forum związki mentalne obecnych tu forumowiczów
      > ze spuścizną liberalnej C.K. monarchii, forum Bielsko-Biała wyróżniało się na
      > tle innych forów, zwłaszcza tych zza Brynicy, tolerancją i otwartością
      > na "inność".

Bożatko, tyn dycki we wszyckim prawi o tyj Austryje, isto zaś w tym mosz jakisi kszeft :P A tego się po Tobie nie spodziewałem, że zadeklarujesz większą akceptację dla poglądów środowiska LGBT niż rdzennych mieszkańców ŚC identyfikujących się z lokalnym polskim ruchem narodowym niż postulatami Józefa K. :) A tak przy okazji, nie wiem jak w B-B ale dla Cieszynioków częstokroć "ci zza Brynicy" są równie obojętni jak "ci z przed Brynicy", dlatego nie rozumię dlaczego nawołując do tolerancji i otwartości zposiłkowałeś się regionalną animozją, do tego akurat konkretnie tą, równocześnie bojąc się jak ognia, nawet żartem powołać się na tą "cesarocko-prajsocką"...

A wracając do tematu - nie jestem za zakazem wypowiadania się autentemu, momentami z tego jest nawet niezły ubaw, w końcu nie ma to jak posłuchać osób o skrajnych, nie popularnych poglądach, do tego święcie przekonanych o swoim oświeceniu i wyższości cywilizacyjnej, które nijak nie potrafią dostrzec w swoich wypowiedziach gryzących się ze sobą stwierdzeń ;)

www.smog.pl/wideo/642/telewizja_trwam_o_krytyce_niemieckich_mediow/
      • autenty Pustoslowie 16.06.06, 23:58
        nugrud napisał:
        ...
        > u i wyższości cywilizacyjnej, które nijak nie potrafią dostrzec w swoich wypowi
        > edziach gryzących się ze sobą stwierdzeń ;)

Prosze przyklady tych gryzacych sie stwierdzen. Ja na pewno nie pisze zadnych
        gryzacych sie ze soba stwierdzen.
        • nugrud Re: Pustoslowie 17.06.06, 07:31
          Np. stwierdzenie o "terminie ważności" Starego Testamentu.
          • Gość: Nowszy Lubicie być obrażani?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 07:50
            Zastanówice się! Facet obraża Polaków i mieszkańców Bielska - Białej. Czy ma do
            tego szczególne prawo, bo jest homoseksualistą? Nie, nie, nie !!! Więc kasować,
            albo co najmniej przenieść. Dla przypomnienia niżej post tego osobnika.
            BB zainteresowana orientacja Bolka i Lolka!!!!!!!!
            Autor: autenty
            Data: 04.06.06, 21:12
            --------------------------------------------------------------------------------
            A moze bi?
            D u r n i s a jednak P o l a c y. I nie maja za grosz poczucia humoru. Jaki
            sens ma zastanawianie sie, jakiej orientacji sa postacie z kreskowek? Przeciez
            to sa KRESKOWKI, one nie maja zadnego popedu seksualnego! I na czym niby ma
            polegac 'godnosc' albo 'dobre imie' kreskowek? To zywym ludziom tej godnosci
            i dobrego imienia sie odmawia, tylko dlatego, ze sa innej orientacji, a
            przyznaje sie dobre imie kreskowkom?
            Glupota, glupota, glupota, glupota, glupota, glupota, glupota, glupota.
            I posmiewisko w Europie.
            Ciekawe jakich jeszcze kretynstw homofobicznych i absurdow bedziemy w Polsce
            swiadkami. (na szczescie, sady nakazaly juz wladzom zaakceptowanie prawa do
            Marszow Rownosci).
            Z Gazety.pl:
            Pod petycją w obronie dobrego imienia Bolka i Lolka podpisują się setki
            bielszczan. - O co chodzi w tej z a ś c i a n k o w e j dyskusji? -
            zastanawiają się
            organizatorzy Warszawskich Dni Równości.
            Wiecej:
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3389063.html

• autenty Obrazenie czy zawstydzeni rezolucja PE? 17.06.06, 22:06
              > Zastanówice się! Facet obraża Polaków i mieszkańców Bielska - Białej. Czy ma

Przepraszam bardzo, ale po pierwsze sam jestem Polakiem, wiec mam pelne prawo do
              krytyki swojego spoleczenstwa. Po drugie to nie ja obrazam Polakow, Polacy sami
              sie obrazaja swoja homofobia i swoja wyjatkowo nietolerancyjna postawa wobec
              wszystkiego, co choc odrobine rozni sie od wymyslonego sobie schematu.

Czy Polacy powinni czuc sie obrazeni czy raczej zawstydzeni ostatnia rezolucja
              Parlamentu Europejskiego, ktora zarzuca Polakom dokladnie to samo, na co ja
              zwracam uwage? I zwroccie uwage, ze PE krytykuje dokladnie to, co w BB jest
              takie widoczne - homofobie.
              • pawel_bielsko Re: Obrazenie czy zawstydzeni rezolucja PE? 17.06.06, 22:10
                i jeszcze raz to samo: badz sobie gejem, tylko nie mow o tym calemu swiatu, bo on nie jest tym zainteresowany
                • autenty Re: Obrazenie czy zawstydzeni rezolucja PE? 17.06.06, 22:21
                  pawel_bielsko napisał:

> i jeszcze raz to samo: badz sobie gejem, tylko nie mow o tym calemu swiatu, bo
                  > on nie jest tym zainteresowany

W powyzszym poscie nie napisalem, ze jestem gejem.
    • Gość: zgryźlak bielsko-b Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Adlera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:03
      Bredzi orzełek często od rzeczy na forum ale wnosi to swój koloryt i jest się
      czasem z czego pośmiać, jak orzełek wyskoczy ze swoimi śląskimi teoriami
      • pawel_bielsko Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Adle 17.06.06, 12:31
        moze i posmieac sie mozna, tylko czesciej nas obraza swoim idiotycznym i nonsesownym bredzeniem.
    • wikin Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 17.06.06, 21:23
      nie ma mowy o cenzurze, a przenoszeniu wątków na podforum, tam będzie każdy
      mógł podjąć kontynuować z Autentym
      chodzi o to by Autenty nie zaczął, jak niegdyś małop zaśmiecać naszego forum,
      tematami niezwiązanymi z naszym miastem
      poza tym największym problemem są nie poruszane przez Autentego, ale styl
      prowadzonej przez niego dyskusji
      • pawel_bielsko Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 17.06.06, 21:35
        no tak tylko jak mozna nazwac takie podforum? Opinie i dyskusje? Problemy ideologiczno-egzystencjalne? czy raczej TU mozecie sie posmiac i obrazic Bielsko i mieszkancow? autenty sie wepchal na nasze Forum i robi nam za przeproszeniem syf. tak czy inaczej cos trzeba z tym pedziem(doslownie) zrobic.

PS zauwazylem ,ze w porownaniu do innych miast, na naszym jest malo gosci, prawda?
      • autenty O co ci wlasciwie chodzi? 17.06.06, 22:19
        wikin napisał:
        ...
        > poza tym największym problemem są nie poruszane przez Autentego, ale styl
        > prowadzonej przez niego dyskusji

O co ci wlasciwie chodzi? O jaki styl? Czy przypadkiem nie chodzi tu o to, ze
        Bielszczanie sie wyglupili swoja petycja w sprawie Bolka i Lolka, osmieszyli sie
        przed cala Europa i teraz jak im to ktos napisal na forum, to probuja przerzucic
        wine na 'styl'?
        I dlaczego nie zauwazysz, ze to inni wypisywali wulgarne posty, ktore byly potem
        usuwane? Ja nie pisze wulgarnych rzeczy. Zainteresuj sie wiec stylem tych,
        ktrozry maja ten styl niewlasciwy. Ten wpis wlasciwie dyskwalifikuje cie jako
        moderatora. Jestes uprzedzony i nieobiektywny. Moderator taki byc nie powinien.
        • wikin Re: O co ci wlasciwie chodzi? 18.06.06, 13:32
          no to poskarż się - forum.abuse@gazeta.pl
          nie zapomnij dodać, że to ja pokasowałem kilka postów Twoich oponentów, przez
          co celowo zniekształcam prawdziwy obraz zaścianka jakim jest miasto BB i
          uciskanych w nim gejów
          natomiast Twoich postów złośliwie nie kasuję, co nie pozwala Ci zostać
          męczennikiem jedynie słusznej sprawy
          już dawno przestało chodzić o petycję, a nawet homoseksualizm, a chodzi o Twój
          fanatyzm (bo tak należy określić Twoją postawę)
          • autenty Re: O co ci wlasciwie chodzi? 18.06.06, 23:35
            wikin napisał:
            > no to poskarż się - forum.abuse@gazeta.pl
            > nie zapomnij dodać, że to ja pokasowałem kilka postów Twoich oponentów, przez
            > co celowo zniekształcam prawdziwy obraz zaścianka jakim jest miasto BB i
            > uciskanych w nim gejów
            > natomiast Twoich postów złośliwie nie kasuję, co nie pozwala Ci zostać
            > męczennikiem jedynie słusznej sprawy
            > już dawno przestało chodzić o petycję, a nawet homoseksualizm, a chodzi o Twój
            > fanatyzm (bo tak należy określić Twoją postawę)

Wlasciwie sa przeslanki, zeby sie na ciebie poskarzyc, ale mi sie nie chce. Poza
            tym co mnie to obchodzi. No i poza tym to nieladnie skarzyc. Wystarczy, ze ci o
            tym napisalem. Jak bedziesz rozsadny to sie nad tym sam zastanowisz.
            Nic na to nie poradze, ze BB jest zasciankowe, czy to moja wina??? To nie jest
            moja wina i BB nie jest tu wyjatkiem w Polsce. Troche tylko bardziej wyglupilo
            sie z tym Bolkiem i Lolkiem.
            Chodzi mi wciaz o petycje - zastanawiam sie, dlaczego bylo na forum tak malo
            glosow zdrowego rozsadku w tej prawie (chociaz zdarzaly sie) a tak duzo
            agresywnego pseudoobrazania sie. Jakas wine ponosza za to tez sami Bielszczanie.
            A w ktorym miejscu niby widac moj fanatyzm? Czy fanatyzmem nie byla zbiorowa
            reakcja w sprawie Bolka i Lolka? To byl dopiero prawdziwy fanatyzm.
            • Gość: zgyźlak z zaściank homonazista się odezwał,........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:44
              kto nie z nami to homofob, kto nie lubi gejów to homofob, komu zbiera sie na
              wymioty na widok pedałów to homofob, u kogo homo budza obrzydzenie to homofob,
              itp.

Chyba najwyższa pora przesunąć te wątki na podforum dla odmieńców
              • pawel_bielsko Re: homonazista się odezwał,........ 19.06.06, 15:18
                do autentgo: "spieprzaj dziadu"(chyba mnie nie ocenzurujecie - to slowa prezydenta. i przestan z ta zasciankowoscia bo komletnie nie masz pojecia o niczym tymbardziej co to jest zascianek. jeszcze raz ar revoir
                • autenty Pieknie sie kompromitujesz 19.06.06, 22:20
                  pawel_bielsko napisał:

> do autentgo: "spieprzaj dziadu"(chyba mnie nie ocenzurujecie - to slowa prezyd
                  > enta. i przestan z ta zasciankowoscia bo komletnie nie masz pojecia o niczym ty
                  > mbardziej co to jest zascianek. jeszcze raz ar revoir

Pieknie sie kompromitujesz. Nie jest wstyd byc w Polsce zasciankiem,bardzo malo
                  miejsc nie jest zasciankowych. Wstyd, jesli nikt nie chce nic z tym zrobic.
              • autenty A biseksualistow lubisz? A gejow ze swojej rodziny 19.06.06, 22:17
                Gość portalu: zgyźlak z zaściank napisał(a):
                > kto nie z nami to homofob,

oczywiscie, ze nie

> kto nie lubi gejów to homofob,

oczywiscie, ze tak, taka jest definicja homofobii. Geje powinni byc ci obojetni,
                nie masz ani nic do lubienia, ani nic do nielubienia gejow. Lubic czy nie lubic
                mozna poszczegolne osoby, ale nie hurtem cala grupe z taka czy inna orientacja.
                To jest niepowazne i jest wlasnie wyrazem homofobii. A biseksualistow lubisz?

> komu zbiera sie na
                > wymioty na widok pedałów to homofob, u kogo homo budza obrzydzenie to homofob,
                > itp.

zdecydowanie tak. To bardzo glupia postawa zreszta. Przejdz sie do lokalu
                gejowskiego i sprawdz, czy bedzie ci sie zbieralo na wymioty. To sa normalni
                ludzie. Ty nie wiesz co mowisz. Jestem ciekaw, czy zbiera ci sie tez na wymioty
                na widok gejow z twojej rodziny?

> Chyba najwyższa pora przesunąć te wątki na podforum dla odmieńców

Bardziej pasuje przesuniecie ciebie - na podforum gastrologiczne.
    • autenty Apel do moderatorow 26.06.06, 19:57
      adler_aus_bielitz napisał:
      ...
      > Szanowni moderatorzy, nie wpisujcie się w dominującą obecnie we władzach IV
      > RP tendencję do reglamentowania każdej formy ludzkiej aktywności fizycznej i
      > psychicznej. Bo dziś zakneblujecie gejów, jutro Ślązakowców, a pojutrze
      > zakneblują was.

Bardzo podoba mi sie ten apel do moderatorow. Ja bym tego tak nie wymyslil :-)
      Dzisiaj kneblujecie innych, jutro zaknebluja was...
      • aliveinchains Re: Apel do moderatorow 26.06.06, 23:30
        Nie chrzań....mam gdzieś czy jesteś gejem czy lezbijką czy lewakiem tudież
        ślązakowcem....ja jakoś jestem heteroseksualny i mam liberalny pogląd na świat,
        ale nie paraduję nago z dziewczyną, nie obrażam kościoła czy wartości innych w
        tym Twoich...
        Mimo że jestem praktykującym katolikiem nie pokazuję tego na zewnątrz...religia,
        orientacja czy wyznawane wartości są Twoją prywatną sprawą i i kultywuj to w
        swoich 4 ścianach.

Ps. Religia powinna wrócić ze szkół do Kościoła...zgodnie z moją dewizą...
        • autenty Nie da sie byc homoseksualista prywatnie. 27.06.06, 19:18
          aliveinchains napisał:

> Nie chrzań....mam gdzieś czy jesteś gejem czy lezbijką czy lewakiem tudież
          > ślązakowcem....ja jakoś jestem heteroseksualny i mam liberalny pogląd na świat,
          > ale nie paraduję nago z dziewczyną, nie obrażam kościoła czy wartości innych w
          > tym Twoich...
          > Mimo że jestem praktykującym katolikiem nie pokazuję tego na zewnątrz...religia
          > ,
          > orientacja czy wyznawane wartości są Twoją prywatną sprawą i i kultywuj to w
          > swoich 4 ścianach.
          > Ps. Religia powinna wrócić ze szkół do Kościoła...zgodnie z moją dewizą...

Problem polega na tym, ze jesli chce sie zyc normalnie bedac homoseksualista to
          nie da sie tego ukryc. Pogladow, czy wyznawanych wartosci nie widac. Ale jesli
          mieszkam z chlopakiem to widza to wszyscy sasiedzi. Nie da sie tego ukryc. I po
          to sa Marsze Rownosci, zeby ludzie sie z tym oswoili i nie reagowali tak glupio
          jak ty teraz.
          • aliveinchains Re: Nie da sie byc homoseksualista prywatnie. 27.06.06, 20:44
            ogladow, czy wyznawanych wartosci nie widac. Ale jesli
            > mieszkam z chlopakiem to widza to wszyscy sasiedzi. Nie da sie tego ukryc.

A mnie jest obojętne z kim mieszkasz i co robisz w swym mieszkaniu...nie
            interesuje mnie to...ale nie popieram też eksponowania nachalnego "odmiennej"
            orientacji
            • autenty Re: Nie da sie byc homoseksualista prywatnie. 28.06.06, 21:09
              aliveinchains napisał:

> ogladow, czy wyznawanych wartosci nie widac. Ale jesli
              > > mieszkam z chlopakiem to widza to wszyscy sasiedzi. Nie da sie tego ukryc
              > .
              >
              > A mnie jest obojętne z kim mieszkasz i co robisz w swym mieszkaniu...nie
              > interesuje mnie to...ale nie popieram też eksponowania nachalnego "odmiennej"
              > orientacji

Tobie jest obojetne, aole wielu ludziom w Polsce nie jest. I po to sa marsze
              rownosci. To nie jest zadne eksponowanie. Polacy maja sie do swoich
              homoseksualistow przyzwyczaic, bo tu jest demokracja, czyli rowne prawa dla
              wszystkich. Jak sie nie podoba mozesz sie przeniesc na Bialorus, ja sie nie
              przenosze, bo to jest moj kraj, tu chce mieszkac, i tu chce chodzic bezpiecznie
              ze swoim chlopakiem po ulicach trzymajac sie za rece.
      • wikin Re: Apel do moderatorow 27.06.06, 00:20
        Autenty pls, trwa mundial
        zamiast tak jak my zaściankowi heteroseksualiści spoglądać z wielkim
        podnieceniem na facetów (ganiających za piłką) albo zaściankowe
        heteroseksualistki wzdychać do Cr.Ronaldo albo Kaki (oczywiście z bardzo
        wieloma wyjątkami), wolisz znowu produkować śmieci
        • bartoszcze Re: Apel do moderatorow 27.06.06, 12:12
          Faktycznie, uparty gość:)
          tylko jeden na takiego sposób jest: nie karmić..
          • stoik1 by było najlepiej 27.06.06, 14:57
            cóż, jak co chwilę komuś nerwy puszczają
            i cała robota na nic ; )
        • autenty Zalosne 01.07.06, 21:41
          wikin napisał:
          > Autenty pls, trwa mundial
          > zamiast tak jak my zaściankowi heteroseksualiści spoglądać z wielkim
          > podnieceniem na facetów (ganiających za piłką) albo zaściankowe
          > heteroseksualistki wzdychać do Cr.Ronaldo albo Kaki (oczywiście z bardzo
          > wieloma wyjątkami), wolisz znowu produkować śmieci

Lubie pilke nozna, jak najbardziej sledze mundial, a smieci to niestety
          produkujecie wy. Nie potraficie merytorycznie dyskutowac, tylko ciagle robicie
          jakies glupie personalne wycieczki, tak jak ty teraz w tym poscie. Zalosne...
    • malloppo Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 27.06.06, 13:36
      homoseksualizm to dewiacja, choroba itd. Czy to normalne by penetrować tę część
      ciała która służy do czegos innego? Nie!!! Homoseksualiści potem chorują na
      zapalenie kiszki, AIDS, HIV i inne choroby.
      • bartoszcze Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 27.06.06, 17:03
        Clavell w "Królu szczurów" poczynił taką uwagę, że "normalny" stosunek z punktu
        widzenia podstawowych funkcji uczestniczących w nim narządów jest nie mniej
        odrażający od homoseksualnego..
        ..to tak na marginesie
      • albrecht1 Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 27.06.06, 17:46
        malloppo napisał:

>Homoseksualiści potem chorują na
        > zapalenie kiszki, AIDS, HIV i inne choroby.

Na te przypadłości choruje również spora część heteroseksualnej populacji. I
        niczego szczególnego to nie dowodzi.
        Poza tym HIV to nie tyle choroba ile nazwa wirusa, który powoduje zespół utraty
        odporności czyli właśnie AIDS.
        • aliveinchains Re: Prośba do Sz. P.Adminów: nie cenzurujcie Aute 27.06.06, 20:39
          > Na te przypadłości choruje również spora część heteroseksualnej populacji

No na zapalenie kiszki stolcowej to nie często...typowa choroba starych gejów:)
          przeciętny gej ma w zyciu podobno (badania w Holandii) 20 partnerów...stąd też
          zakażenie HIV bardziej mozliwe, zresztą jest to grupa tzw. wysokiego
          zagrożenia...jak chce się oddać krew to wypełna się ankietę, m.in z pyt. czy
          jesteś homoseksualistą...
      • Gość: grzes [...] IP: 81.219.123.* 27.06.06, 22:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Nowszy Cenzurujcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 04:27
          Gość portalu: grzes napisał(a):
          > posluchaj tego s syna www.cda.pl/gry-online/filmy/zyj.php

Posłuchajcie równiez wy i skończcie z tym wątkiem!!!
          • autenty Re: Cenzurujcie!!! 29.06.06, 19:12

> Gość portalu: grzes napisał(a):
            > > posluchaj tego s syna www.cda.pl/gry-online/filmy/zyj.php
            >
            > Posłuchajcie równiez wy i skończcie z tym wątkiem!!!

I co, ciagle tego sluchasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka