malflu 27.06.06, 09:06 Pragnę donieść uprzejmie, że nasz forumowa koleżanka ciri_77 dzisiaj w nocy urodziła bliźniaki - dwie dziewczynki!!! Gratulację dla mamusi i najlepsze życzenia dla dziewczynek!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciii ojejku! hurt! :D jak super! to trza pogratulować 27.06.06, 09:22 podwójnie! :DD ciri jak już zobaczysz tego posta... najnajlepszego tobie i dziewczynkom! dużo zdrowia i uśmiechu na wszystkich buziach :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mathka Najserdeczniejsze gratulacje :D 27.06.06, 11:42 To dużo zdrowia dla dziewuszek!!! Oj, strasznie zazdroszczę, bo ja jeszcze poczekam, zanim bąbelek wyjdzie na zewnątrz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milka968 Re: Bliźniaki 27.06.06, 14:26 My tez skladamy jak najlepsze zyczenia - niech córy rosna zdrowo:)!!!! Pozdrawiamy:) Ania & Franio Odpowiedz Link Zgłoś
dsz27 Re: Bliźniaki 27.06.06, 14:47 Dołączam się do życzeń:-) Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy;) Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Bliźniaki 28.06.06, 16:02 Brawo! Ja też jestem bliźniak, ale tylko zodiakalny niestety ;o) Całusy dla mamusi i dziewczątek!!! Gosia Michasia Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: Bliźniaki 03.07.06, 14:11 serdecznie wszystkim dziekujemy za gratulacje :) od wczoraj jestesmy w domu i uczymy sie siebie. dziewczyny zdrowe i piekne (jedna blondynka a druga brunetka), na razie staraja sie nie sprawiac rodzicom problemów. odezwiemy sie gdy troszke sie zorganizujemy, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś