Dodaj do ulubionych

... dobra laski ... obecność czas sprawdzić ... :D

14.10.06, 07:39
bo cosik mi się zdaje, że są wśród nas wagarowiczki ;)))))

PIERSA ŻEM JEZD :))
Obserwuj wątek
    • lotos.flower Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 08:11
      druga
      jak zawsze na posterunku, zwarta i gotowa :P
    • ciri_77 Jeste, jestem.... :) 14.10.06, 09:28
      Melduje się na miejscu trzecim (bo na pierwszym i drugim moje dziewczyny ;))
      A swoja drogą, kto ma chwilę czasu? zapraszam na kawkę i ciacho, super pyszne
      (zostało mi z chrzcin i się delektuję)
      PS Lampka wina dla niekarmiących też sie znajdzie ;)
    • putka2 Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 09:32
      Jeżeli można to też chcę się dołączyć chociaż na parę minut. Pozdrawiam
    • mathka Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 09:59
      Ja też się dowlokłam na chwilkę (sprzątać muszę ;))
      Dzięki Lucii za linka (odnośnie prawnika) :)
      I ja! ja! poproszę o ciacho ;) Ostatni moment na obrżeranie się słodyczami, bo
      jak urodzę, to nic z tego, schuść muszem ;P
    • kinga299 Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 10:38
      ja jeszcze tez sie melduje, ale nie wiem do kiedy bede bo powinnam rodzic na
      dniach:) jakby co to odezwe sie po wszystkim:)
    • kwaliczek Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 11:05
      obecna i ja
      dopóki Ala nie zacznie skomleć o porcyjkę z cyca ;)

miłego weekendu dziewczyny,szkoda ze sie pogoda zepsuła

Kaśka
    • ladydaisy Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 12:35
      jestem, choć teraz wpadam tu sporadycznie...u nas wszystko ok, Zosia kilka dni
      temu skończyła 2 miesiące...rośnie zdrowo, dalej walczymy z laktatorem bo do
      cyca się jednak nie przekonała, spacerujemy, bawimy się (hit ostatnich dni to
      karuzelka i mata edukacyjna :-)). A w ubiegły piatek zasłuzyłam wreszcie na
      usmniech od mojej córy...wczesniej usmiechami obdarzała jedynie tatę, czasem
      panów w telewizorku...teraz jak tata wyjechał na kilka dni, co miała bidna
      robić...do matki zaczęła się usmiechać...z braku laku dobry kit :-)
      pozdrowienia dla wszystkich sierpniowych mam i maluszków :-)
    • dsz27 Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 14:15
      Dołączam do listy obecności razem z Kubusiem;)

Miłej soboty

Donia
      • mpd3 Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 16:51
        Ja rowniez jestem. Codziennie. Moze tego nie widac. Ale czytam Was na biezaco, a
        i od czasu do czasu wtracam swoje 3 grosze :)
        Natulek tez juz ma 2 miesiace (bez 2 dni), zrobil sie grzeczniutki i rozczula
        nas do bolu swoimi slodziutkimi usmiechami :))) Och, warto dla tych chwil zyc,
        brzucho nosic, rodzic...
    • lechickachata Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 17:29
      Obecna!

Gosia
      Michasia
    • guciobelin Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 21:29
      Witam
      i ostatnio często czytam choć się nie odzywam, bo ja to z natury małomówna jestem;-)
      Naszej Majusi stuknęło dziś 14 m-cy!!! A ja wciąż w lekkim szoku...
      Minie mi to kiedyś czy już tak do końca?
      Pozdrawiam cieplutko
      Grażka
    • karolina_pp Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 14.10.06, 21:35
      Ja też jestem :o) Maja ma "już" 11 dni ;o) bidna taka z tą swoją wysypką (wody
      płodowe zielone były) wczoraj już przysychało - ropne pęcherzyki popękały i
      wysychały a dzisiaj się z tego skorupka robi i podchodzi ropą znowu - tak mi jej
      strasznie żal ;o( Mąż zaczął zaoczne studia w Krakowie - cały go dzień dziś nie
      ma, będzie dopiero jutro popołudniu, od wtorku znowu do pracy a mi się ryczeć
      chce - bo mi szkoda Mai, bo hormony, bo coraz wieksza gora prania... Dobrze że
      Jula złote dziecko pomaga mi jak może na 4-latka (odpukać w niemalowane, bo ona
      to typowa kobietka - zmienną bywa ;o) ) Z nawałem pokarmu powolutku, powolutku
      lepiej - przynajmniej sucha w dzień chodzę, bo w nocy to nawet łóżko moczę :P
      mleko mnie zalewa. No a zaglądam tu oczywiście i tak właśnie ostatnio myślałam
      że cuś ucichło :o) Trzymajcie się
    • olakr1 Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 15.10.06, 13:36
      Ja też jeszcze bywam chociaz rzadziej bo musiałam do pracy wrócić :(
      Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek :)
      • piekielkoe Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 15.10.06, 13:40
        ja też jestem -choć niezbyt często.Pozdrawiam serdecznie-Ewa
    • ewa1w Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 15.10.06, 23:18
      jestem i ja, ostatnio ciężkie czasy zawitały do mnie, dużo stresów i kłopotów.
      Lucii, czy odbierasz pocztę gazetową? Miałabym do Ciebie taką trochę dyskretną
      sprawę...
      Pozdrowienia dla wszystkich !
      Ewa
      • luciii jasne, jak coś to 16.10.06, 13:37
        pisz śmiało :)
    • agamp i ja tez 16.10.06, 08:44
      pozdrawiam
    • icca Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 16.10.06, 10:21
      ja sie tez melduje, chociaz rzadko cos pisze - najczesciej czytam i korzystam;-
      ))). Jeszcze 2 w 1, ale juz na dniach...
    • ewal-m Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 16.10.06, 12:31
      Jestem, coraz mniej czasu na neta ;-) Obecnie wszyscy jesteśmy chorzy, nawet
      dziś byliśmy z Filipkiem u lekarza. Mały ma już 12 tygodni i jest strasznie
      wielki ubranka zakładam mu 68 a nawet 74 ;-) waży 6400. Napiszcie czy Wasze
      dzieci też tak szybko rosną? Pare dni temu opanował jak machać grzechotką by
      nie wypadała z ręki, pomijam że pare razy walnął sobie w głowe ale jest
      niewzruszony i nadal macha z zadowoloną miną.
    • taylor1 Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 16.10.06, 13:38
      i ja zajrzę czasem w wolnej chwili...poczytam co tam u Was słychać,obejrzę jak
      dzieciaczki rosną.Staram się cosik czasu wyrwać mojej córci,która skończyła 3
      miesiące:)i żąda coraz więcej uwagi.Mało co śpi,za to gruchać z mamą potrafi z
      pół dnia czasem-a drugie pół płakać:(Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny i Wasze
      piękności również
      Beata
    • kotaa Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 16.10.06, 21:34
      Jestem też, chociaż muszę z przykrością stwierdzić, że w większości moje
      pytania zostaja bez odpowiedzi. Mam nadzieję, że to z braku czasu:(((
    • wiolek26 Re: ... dobra laski ... obecność czas sprawdzić . 17.10.06, 09:14
      No to ja jako nowa też się zglaszam
    • mysty Obecna !!!! 18.10.06, 22:15
      przesyłam całuski i 2 rybie łuski :). Jak znajdu czas to napiszę więcej.
      Trzymojta się matkiiiiiiii !!!!!!!!!!!!
    • gonia28b wagary ;) hehe... 24.10.06, 22:06

• luciii no proszę !!! jeszcze się z tym obnosisz?!?! ;DDDD 24.10.06, 22:19
        fajnie Cię "zobaczyć" po latach :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka