asia23bb 27.10.06, 10:54 Ciekawa jestem, czy korzysta ktos z tej oferty Vectry, gdzie za 86zl mozna miec telefon, dostep do Internetu i telewizje. To zadna kryptoreklama, zastanawiam sie czy warto skorzystac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwo2 Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:23 za drogo wychodzi. telewizja kablowa za 10zl/m-c, telefon internetowy www.halonet.pl za 2.70zl/m-c z bielskim numerem stacjonarnym 0-33 486xxxx i rozmowami po 6gr/min (w tym na komorke do Niemiec i komorke do USA) i internet z lokalnej sieci LAN 21zl/m-c. Ktos ma tansza oferte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? IP: *.gemini.net.pl 27.10.06, 13:58 ja mam ta troszke drozsza oferte, z internetem 512kb/s i jest spoko... moim zdaniem jest to teraz najbardziej opłacalna oferta... pamietaj ze ta promacja trwa 10miesiecy, 2 ostanie bedziesz musiała zpłacic troche drozej. Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? 27.10.06, 15:07 hmm...kablowka za 10zl? Gdzie? W jakiej firmie? Ile/jakie kanaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.10.06, 19:38 Np. na Karpackim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? 27.10.06, 20:50 ale konkrety jakies? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? 28.10.06, 13:11 i jak z ta kablowka za 10? Czyzby to byla sciema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Karpackiego Kablówka za 10 zł jest tylko na Karpackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:30 Oferta Vectry (10 zł)dotyczy tylko osiedla Karpackiego. Powody takiej polityki cenowej sa skomplikowane i zadawnione; nie maja znaczenia dla forumowiczów. O szczegóły mozna pytać: VECTRA S.A. Zakład w Bielsku - Białej 43-300 Bielsko-biała ul. Jutrzenki 20 tel. 033/ 818 19 78, 814 08 04 e-mail: bielskobiala@vectra.pl Dostępne usługi: telewizja internet telefon Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: Kablówka za 10 zł jest tylko na Karpackim 28.10.06, 16:44 nie rozumiem - rowni i rowniejsi? Dlaczego ja na innym osiedlu musze placic wiecej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Karpackiego Re: Kablówka za 10 zł jest tylko na Karpackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:59 Chodzi ci o informacje czy o zrobienie awantury? Za jednym zamachem możesz zrobic jedno i drugie pod podanym adresem i telefonem Vectry w Bielsku - Białej. Ewentualnie możesz przenieść sie na Karpackie, ale nie zapraszam, bo chyba jesteś konfliktowa. Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Wypraszam sobie 28.10.06, 20:58 Czy zapytanie dlaczego jedni mieszkancy placa wiecej, drudzy mniej za te sama usluge jest byciem konfliktowym? Nie sadze. Czy myslisz, ze jesli sie nie logujesz i wpisujesz rozne nicki, mozesz bezkarnie obrazac ludzi? Nie musisz odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwo2 Re: Wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:20 z kablowka na karpackim za 10zl jest tak, ze to chyba najstarsza siec tv kablowej w miescie, jak pamietam otwarta juz w 1990r, stworzona mozolnie od podstaw przez osiedlowa spoldzielnie mieszkaniowa za pieniadze mieszkancow. Na osiedlu w bloku MO 25 jest osiedlowe studio TVK podlegajace pod KSM. Na poczatku w sieci byly tylko 4 kanaly (rtl, pro7, eurosport i mtv) pozniej sukcesywnie dodawano nowe i remontowano siec terenowa i budynkowa, wszystko to tylko za pieniadze mieszkancow osiedla. I tym sposobem na dzien dzisiejszy w kazdym mieszkaniu jest osiedlowa telewizja kablowa za 10zl miesiecznie z 30 kanalami a oplata jest wliczona do miesiecznego czynszu. (brakuje np HBO ale naprawde jest w czym wybierac jak za tak male pieniadze). Vectra na Karpackim z gory stoi na straconej pozycji, w kazdym bloku Vectra posiada swoje instalacje ale malo kto sie na nich zdecydowal; z prostego powodu: osiedlowa tv jest za 10zl a vectra sami wiecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Wypraszam sobie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.10.06, 17:34 Sylwo ma rację. U mnie w klatce mieszka facet który pracuje w spółdzielni i jest od kablówki i dokładnie to samo mówił. Mówił też, że mają dodać kanały (tvn 24 mi.in.) i wtedy troche opłata wzrośnie. Ale jeszcze niewiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Karpackiego Re: Wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:04 Na początek: ja równiez wypraszam sobie !... insynuacje pod moim adresem! Ponadto wyjasniam: Vectra równiez działa na osiedlu Karpackim(obok osiedlowej telewizji kablowej za 9 zł miesięcznie ) i oferuje za 10 zł znacznie wiekszą ilość programów - własnie w ramach konkurencji z kablówką osiedlową (ze stojącym nieruchomo Polsatem 2). Ostatnio pracownicy Vectry uzupełniali instalacje (widoczne na korytarzach obok instalacji kablówki osiedlowej i Hyperiona), aby móc zaoferować w najbliższym czasie pakiet:kablówka + internet + telefon. Można juz zamawiac telefonicznie lub czekać na akwizytora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpaczanin Re: Wypraszam sobie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.10.06, 21:16 ile i jakie programy mniej wiecej sa dostepne za 10 zeta z vectry na os. karpackim, wie ktos? tvp, trwam i inne polsaty mozna sobie darowac Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb ok 29.10.06, 20:53 dzieki za odpowiedz. ponawiam wiec zapytanie o oferte vectry, gdyz kablowka na karpackim jest dla mnie niedostepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Karpackiego Re: ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 05:07 Ponawiam propozycję,aby szczegółowe informacje uzyskac u źródła (namiary poniżej), gdyz informacje pochodzace z tzw. drugiej, trzeciej reki są zazwyczaj niedokładne. VECTRA S.A. Zakład w Bielsku - Białej 43-300 Bielsko-biała ul. Jutrzenki 20 tel. 033/ 818 19 78, 814 08 04 e-mail: bielskobiala@vectra.pl Dostępne usługi: telewizja internet telefon Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb nie o to chodzi 30.10.06, 09:01 dzieki za namiary, znam je, potrafie korzystac z google ;) natomiast mnie interesuje czyjas bezstronna opinia, a nie subiektywne namawianie konsultatna vectry, dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś