Dodaj do ulubionych

oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos?

27.10.06, 10:54
Ciekawa jestem, czy korzysta ktos z tej oferty Vectry, gdzie za 86zl mozna
miec telefon, dostep do Internetu i telewizje. To zadna kryptoreklama,
zastanawiam sie czy warto skorzystac??
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwo2 Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:23
      za drogo wychodzi. telewizja kablowa za 10zl/m-c, telefon internetowy
      www.halonet.pl za 2.70zl/m-c z bielskim numerem stacjonarnym 0-33 486xxxx i
      rozmowami po 6gr/min (w tym na komorke do Niemiec i komorke do USA) i internet
      z lokalnej sieci LAN 21zl/m-c. Ktos ma tansza oferte?
      • Gość: Kaligula Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? IP: *.gemini.net.pl 27.10.06, 13:58
        ja mam ta troszke drozsza oferte, z internetem 512kb/s i jest spoko... moim
        zdaniem jest to teraz najbardziej opłacalna oferta... pamietaj ze ta promacja
        trwa 10miesiecy, 2 ostanie bedziesz musiała zpłacic troche drozej.
      • asia23bb Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? 27.10.06, 15:07
        hmm...kablowka za 10zl? Gdzie? W jakiej firmie? Ile/jakie kanaly?
        • Gość: dzidka Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.10.06, 19:38
          Np. na Karpackim :))
          • asia23bb Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? 27.10.06, 20:50
            ale konkrety jakies? :)
    • asia23bb Re: oferta tel,Inter,tv za 86 zl?Ma ktos? 28.10.06, 13:11
      i jak z ta kablowka za 10? Czyzby to byla sciema?
      • Gość: Z Karpackiego Kablówka za 10 zł jest tylko na Karpackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:30
        Oferta Vectry (10 zł)dotyczy tylko osiedla Karpackiego. Powody takiej polityki
        cenowej sa skomplikowane i zadawnione; nie maja znaczenia dla forumowiczów.
        O szczegóły mozna pytać:
        VECTRA S.A.
        Zakład w Bielsku - Białej
        43-300 Bielsko-biała
        ul. Jutrzenki 20
        tel. 033/ 818 19 78, 814 08 04
        e-mail: bielskobiala@vectra.pl
        Dostępne usługi:
        telewizja internet telefon
        • asia23bb Re: Kablówka za 10 zł jest tylko na Karpackim 28.10.06, 16:44
          nie rozumiem - rowni i rowniejsi? Dlaczego ja na innym osiedlu musze placic wiecej??
          • Gość: Z Karpackiego Re: Kablówka za 10 zł jest tylko na Karpackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:59
            Chodzi ci o informacje czy o zrobienie awantury? Za jednym zamachem możesz
            zrobic jedno i drugie pod podanym adresem i telefonem Vectry w Bielsku - Białej.
            Ewentualnie możesz przenieść sie na Karpackie, ale nie zapraszam, bo chyba
            jesteś konfliktowa.
            • asia23bb Wypraszam sobie 28.10.06, 20:58
              Czy zapytanie dlaczego jedni mieszkancy placa wiecej, drudzy mniej za te sama
              usluge jest byciem konfliktowym? Nie sadze.

Czy myslisz, ze jesli sie nie logujesz i wpisujesz rozne nicki, mozesz bezkarnie
              obrazac ludzi? Nie musisz odpowiadac.
              • Gość: sylwo2 Re: Wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:20
                z kablowka na karpackim za 10zl jest tak, ze to chyba najstarsza siec tv
                kablowej w miescie, jak pamietam otwarta juz w 1990r, stworzona mozolnie od
                podstaw przez osiedlowa spoldzielnie mieszkaniowa za pieniadze mieszkancow. Na
                osiedlu w bloku MO 25 jest osiedlowe studio TVK podlegajace pod KSM. Na
                poczatku w sieci byly tylko 4 kanaly (rtl, pro7, eurosport i mtv) pozniej
                sukcesywnie dodawano nowe i remontowano siec terenowa i budynkowa, wszystko to
                tylko za pieniadze mieszkancow osiedla. I tym sposobem na dzien dzisiejszy w
                kazdym mieszkaniu jest osiedlowa telewizja kablowa za 10zl miesiecznie z 30
                kanalami a oplata jest wliczona do miesiecznego czynszu. (brakuje np HBO ale
                naprawde jest w czym wybierac jak za tak male pieniadze). Vectra na Karpackim z
                gory stoi na straconej pozycji, w kazdym bloku Vectra posiada swoje instalacje
                ale malo kto sie na nich zdecydowal; z prostego powodu: osiedlowa tv jest za
                10zl a vectra sami wiecie..
                • Gość: dzidka Re: Wypraszam sobie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.10.06, 17:34
                  Sylwo ma rację. U mnie w klatce mieszka facet który pracuje w spółdzielni i jest
                  od kablówki i dokładnie to samo mówił. Mówił też, że mają dodać kanały (tvn 24
                  mi.in.) i wtedy troche opłata wzrośnie. Ale jeszcze niewiadomo.
                  • Gość: Z Karpackiego Re: Wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:04
                    Na początek: ja równiez wypraszam sobie !... insynuacje pod moim adresem!
                    Ponadto wyjasniam: Vectra równiez działa na osiedlu Karpackim(obok osiedlowej
                    telewizji kablowej za 9 zł miesięcznie ) i oferuje za 10 zł znacznie wiekszą
                    ilość programów - własnie w ramach konkurencji z kablówką osiedlową (ze
                    stojącym nieruchomo Polsatem 2). Ostatnio pracownicy Vectry uzupełniali
                    instalacje (widoczne na korytarzach obok instalacji kablówki osiedlowej i
                    Hyperiona), aby móc zaoferować w najbliższym czasie pakiet:kablówka + internet
                    + telefon. Można juz zamawiac telefonicznie lub czekać na akwizytora.
                    • Gość: karpaczanin Re: Wypraszam sobie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.10.06, 21:16
                      ile i jakie programy mniej wiecej sa dostepne za 10 zeta z vectry na os.
                      karpackim, wie ktos? tvp, trwam i inne polsaty mozna sobie darowac
                • asia23bb ok 29.10.06, 20:53
                  dzieki za odpowiedz.
                  ponawiam wiec zapytanie o oferte vectry, gdyz kablowka na karpackim jest dla
                  mnie niedostepna.
                  • Gość: Z Karpackiego Re: ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 05:07
                    Ponawiam propozycję,aby szczegółowe informacje uzyskac u źródła (namiary
                    poniżej), gdyz informacje pochodzace z tzw. drugiej, trzeciej reki są zazwyczaj
                    niedokładne.
                    VECTRA S.A.
                    Zakład w Bielsku - Białej
                    43-300 Bielsko-biała
                    ul. Jutrzenki 20
                    tel. 033/ 818 19 78, 814 08 04
                    e-mail: bielskobiala@vectra.pl
                    Dostępne usługi:
                    telewizja internet telefon
                    • asia23bb nie o to chodzi 30.10.06, 09:01
                      dzieki za namiary, znam je, potrafie korzystac z google ;)
                      natomiast mnie interesuje czyjas bezstronna opinia, a nie subiektywne namawianie
                      konsultatna vectry, dlatego pytam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka