Dodaj do ulubionych

jaki notebook?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 13:19
Jakiego notebooka polecacie a jakie zdecydowanie odradzacie i dlaczego?
Dzieki z góry za informacje!Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek Re: jaki notebook? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.12.06, 19:39
      Troche za ogolne pytanie. To mniej wiecej jakbys pytal jakie auto jest dobre a
      jakie zle:-)
      Ja Ci powiem tyle ze mam Asusa i poza ladowaniem (choc to duuuuza wada wedlug
      mnie) jest OK. Wczesniej mialem Toshibe i poza nagrywarka, ktora nagrywala kiedy
      miala ochote to tez bylo OK. Celowo nie pisze jakie modele, bo i tak juz ich nie
      robia, wiec to bez znaczenia.
      Jakbym kupowal teraz nowy, to bym patrzyl na dlugosc gwarancji i firme.
      Wszystko i tak zalezy od tego do czego chcesz tego laptopa i ile chcesz wydac
      kasy...
      Pozdrawiam

• Gość: dd Re: jaki notebook? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.12.06, 19:44
        a czy to pytanie jest związane z tematyką forum, bo za bardzo nie widzę powiązać
    • Gość: dominos Re: jaki notebook? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:46
      Ok.To jaki notebook i gdzie w Bielsku?Zadowolony?
      • Gość: hehehe Re: jaki notebook? IP: *.its.it 07.12.06, 14:55
        odpowiem na twoje pytanie tak samo konkretnie jak ty je zadałeś :

Polecam ci fajny notebook.
        • Gość: dominos Re: jaki notebook? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 15:23
          Dzieki.Taki tez zamówiłem;)
    • Gość: sylwo2 Re: jaki notebook? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:01
      popytaj wsrod znajomych, moze ktos wlasnie wraca z usa do polski wiec moglby Ci
      cos przywiezc bo roznica cen jest kolosalna.. np averatec, athlon 2800, 512,
      60hdd, wireless, 15,4'' z pilotem i nagrywarka dvd +/- ktory kosztowal tylko 520
      $ :P za tyle to pudlo sobie w Polsce zlozysz. i nie wierz tym ktorzy mowia ze
      sie nie oplaca bo takich jest wielu
    • Gość: Ak Re: jaki notebook? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 17:00
      www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/90726 IBM N100 nie ma nic lepszego na rynku w tej cenie; mam go od miesiąca jest rewelacyjny; kup go w INTTEL.com.pl a dostaniesz go na drugi dzien z Techmexu; INTTEL.com.pl - najlepszy sklep z laptopami w necie
    • Gość: yoo Re: jaki notebook? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.12.06, 20:48
      zgadzam sie lenovo 3000 n100 jest super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka