silwer81 11.12.06, 22:18 Dziewczyny potrzebuję sprawdzonego endokrynologa.Wiem, że mogę na Was liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpd3 Re: Endokrynolog 12.12.06, 10:21 Ja do pani dr Krawowiak chodziłam jako dziecko z tarczycą. Wydaje się, że dobry specjalista. No i sympatyczna osoba. Choć mnie jednocześnie leczył homeopata i w sumie nie mam pewności co mi pomogło, ale grunt, że pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
silwer81 Re: Endokrynolog 12.12.06, 14:31 Dzięki, że odpisałyście, ale chodzi mi endokrynologa dla mnie. Myślałam, że po ciąży poprawi się moja gospodarka hormonalna, a tu niespodzianka- jest jeszcze gorzej niż było. Skoro gin. już sobie nie radzi, to pomyślałam, że czas się udać do endo.Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: Endokrynolog 13.12.06, 23:26 dr Szramek-Urbaniak, przyjmuje w Jaworzu, ale zajmuje się tylko tarczycą, jest b. dobrym specjalistą, tel do niej znalazłam w książce tel (starej), ale jak będziesz chciała, to gdzieś mam zapisany i poszukam, terminy były długie i przyjmowała tylko prywatnie,mogło się pozmieniać, bo byłam u niej dawno Odpowiedz Link Zgłoś