Gość: Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 18:42 Jak myślicie kto wygra YCD ?. Macie swojego faworyta ? piszcie ; ] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daguss Re: You can dance ^^ Wchodźcie ; p 29.04.09, 19:29 znając życie jadźka. chociaż ja osobiście jej nie lubię. od początku lubiłam pitera. po ostatnim odcinku i wackingu kuby i ady to już mam trzech faworytów ;D - ada, kuba, piotrek. mam nadzieję, że oni będą w finale. ;P a potem to nieważne, który wygra, bo wszyscy zajebiście tańczą. * . * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kh Re: You can dance ^^ Wchodźcie ; p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:04 Jadzziaa ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: You can dance ^^ Wchodźcie ; p 01.05.09, 19:07 ŁUKASZ!!!Jest śliczny i utalantowany!Prawdziwy materiał na gwiazde! Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: You can dance ^^ Wchodźcie ; p 01.05.09, 19:41 rafałł. x 33 nie bd tego oglądać jak on odpadnie ! ; [ Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: You can dance ^^ Wchodźcie ; p 03.05.09, 14:46 Kuba ;D On tanczy jak profesjonalista xD a jak nie to Eliza O.o. :.<3.: Odpowiedz Link Zgłoś