Dodaj do ulubionych

Mieszkanie czy budowa domu w B-B?

14.01.07, 10:56
Przeglądając galopujące ceny mieszkań w Krakowie zastanawiam sie czy za rok w
Bielsku mieszkania zbliżą sie cenowo do cen mieszkan w grodzie kraka, z
drugiej strony dając 200 tys. za mieszkanie myślę czy nie lepiej było by
postawić jakiś mały domek do 130 m2 wiadomo tutaj dochodzi jeszcze działka i
cala karuzela spraw do zalatwienia... Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: celop Re: Mieszkanie czy budowa domu w B-B? IP: *.chello.pl 14.01.07, 13:50
      kazdy ma swoje preferencje. Ja tam wolalbym blisko centrum, wiec raczej
      mieszkanie, ale albo w kamienicy albo w nowym budownictwie.

tak z czystej ciekawosci: nie orietuje sie ktos, ile srednio kosztuje w bb metr
      w nowym budownictwie?
      • Gość: mk_ Re: Mieszkanie czy budowa domu w B-B? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:59
        > tak z czystej ciekawosci: nie orietuje sie ktos, ile srednio kosztuje w bb
        metr
        >
        > w nowym budownictwie?

powyżej 3000 pln :(
    • Gość: megi Re: Mieszkanie czy budowa domu w B-B? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 14:08
      mając taki sam dylemat kilka lat temu, zdecydowałam się na budowę domu

dziś jestem szczęśliwa, że mieszkam na swoim, pomimo iż wiele zachodu i nerwów
      mnie to kosztowało
      teraz jestem w 7 niebie!

polecam dom!
      • Gość: K Ktoś pytał o cenę m/kw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 11:35
        w/g GUSu mieszkania są coraz tańsze. I czemu ci kupujący tak narzekają?
        tiny.pl/wd19
        • Gość: Karina Re: Ktoś pytał o cenę m/kw IP: 193.24.196.* 15.01.07, 21:21
          W B.B. mieszkania kosztują obecnie 3.300 -3.500 za metr, plus obowiązkowe
          miejsce postojowe lub garażowe.
          Ale przecież Bielsko to nie Kraków czy Warszawa, wybór też nie jest imponujący.
          No ale cóż - dewepolerzy rzadzą, a biura nieruchomości dokładają swoje.
          • Gość: sylwo2 Re: Ktoś pytał o cenę m/kw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:13
            jesli mialbym zaplacic 140tys za 3 pokojowe mieszkanie na karpackim, powaznie
            zastanowilbym sie nad budowa wlasnego domu..
        • Gość: Monitor Re: Ktoś pytał o cenę m/kw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:36
          Bardzo dobry monitoring nieruchomości i dużo ciekawostek na temat nieruchomości
          jest na www.ign.org.pl Bardzo wiarygodna strona!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka