magdalenkad 29.03.07, 21:59 Dziewczyny mam pytanie, muszę zmienić lekarza pediatrę, czy znacie dr Szafran? Proszę, jeśli wiecie coś na Jej temat - dajcie znać :-). Dziękuję i ciepło pozdrawiam, magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciobelin Re: dr Szafran - polecacie? 30.03.07, 09:22 Chodzimy do dr Szafran z Mają, właściwie od samego początku i nie mogę narzekać. Zawsze jest bardzo dokładna, konkretna no i miła. Wiem, że kiedyś pracowała w szpitalu dziecięcym ale miała dość i teraz przyjmuje w Kozach w ośrodku i w czwartki w prywatnym gabinecie, również w Kozach. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: dr Szafran - polecacie? 30.03.07, 10:38 Polecam bardzo. Jest to ulubiona pani doktor mojej córki. Też chodzimy do niej od początku. Chociaż.. przy pierwszym kontakcie może się wydać małomówna to teraz po 3 latach znajomości wiem, że odpowie na każde pytanie, które jej zadam, sama raczej rozmowy nie zaczyna. A co nas do niej przekonało? Po pierwsze bój jaki stoczyła z nami, gdy przez 2 tygodnie od urodzenie Isia chudła zamaist przybierać, nie kazała nam dokarmiac sztucznie tylko czuwała nad prawidłowym karmieniem. Słucha mnie jako matki, nie daje pochopnie antybiotyków, przyjazna homeopatii. Gucio, a Wy gdzie chodzicie w Kozach? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkad Re: dr Szafran - polecacie? 30.03.07, 18:44 Dziewczyny bardzo dziekuje! Nie ukrywam, że niechętnie zmieniam lekarza, ale przestałam ufać swojej pani doktor, choć bardzo lubię ją jako osobę. Ponieważ mieszkam w bielsku nieco przeraża mnie fakt, ze jest tylko raz w tygodniu w Bielsku /w przychodni/. CHyba, że o czymś nie wiem... Pozdrawiam serdecznie, magda Odpowiedz Link Zgłoś