Dodaj do ulubionych

Witajcie!Poszukuję czarnej listy ginekologów!!!!

26.04.07, 09:12
Mam sporo złych doświadczeń jestem teraz w 16 tygodniu ciąży i chce zmienić
na lekarza który uważa badanie ginekologiczne za coś normalnego i nie będzie
mnie badał raz na dwa miesiące.Jak znacie dobrego lekarza podajcie namiary.
Obserwuj wątek
    • e-dziunia Re: Witajcie!Poszukuję czarnej listy ginekologów! 26.04.07, 10:08
      Czarna lista forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8482139&s=0
      Biała Lista forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      A ja polecam Niemcewicza i Balisia :)
    • ladydaisy ja tak z innej beczki..... 26.04.07, 15:19
      czy mogłabyś zmienić nicka na inny???? nie mam nic przeciwko tej 1-ce w nicku,
      ale nie uważasz że dwie "ladydaisy" na jednym forum bedą się myliły????
      postaraj się wymyslić jakiś inny nick, który bedzie niepowtarzalny??? niby 1
      jest, ale to chyba nie wystarczy....Ja zmienić nie mogę, bo mam go od dosyć
      dawna, ale z tego co widzę twoj jest swieży...z konta ladydaisy1 możesz
      poinformować o nowym nicku....Jakie są obsadzone możesz zobaczyć chociaż w
      liscie obecności...w szpilce :PPPP mamy już magdę_bb1, mysty, madidę, luciii,
      lechickąchatę, lotosflower, guciobelina, mpd3 i wiele, wiele innych (te których
      nie wymieniłam z osobna przepraszam, ale nie sposób :PPP)....pogłówkuj
      trochę :PPP
      co????
      • draugdur Re: ja tak z innej beczki..... 26.04.07, 21:06
        wlasnie zmien nicka
        bo nawet ja sie pomylilam i w pierwszej chwili myslalam ze to lazy
        • ladydaisy1 Re: ja tak z innej beczki..... 27.04.07, 19:00
          Nie macie większych problemów jak mój nick. Mam to w nosie! Mam teraz
          ważniejsze problemy niż wasz stosunek do mojego nicka bo mam problemy z ciąża
          pomoglibyście znaleźć dobrego ginekologa a nie gadali o pierdołach.
          • lazania3 Do ladydaisy1 27.04.07, 20:36
            z bielskich lekarzy polecam Ci Monikę Małecką,uważam,że jest najlepszą lekarką z
            jaką kiedykolwiek miałam do czynienia,świetny lekarz,o czym świadczą tłumy przed
            jej gabinetem,doskonały psycholog(można się
            wygadać,wysłucha,zrozumie,uspokoi,pocieszy, wspaniały człowiek,walczy o każdą
            ciąże.życzę Ci aby wszystko dla Ciebie ułożyło się pomyślnie,pozdrawiam.
      • ladydaisy1 Re: ja tak z innej beczki..... 27.04.07, 18:58
        Z całym szcunkiem ale mam ten nick już od kilku lat i to wszędzie więc nie mam
        zamiaru go zmieniać. A inwencji mi nie brakuje. Dzięki za troskę, w kwestii
        ewentualnego mylenia się, ale myślę że ten kto będzie chciał się nie pomyli.
        • rogusia2 Re: ja tak z innej beczki..... 27.04.07, 19:47
          Dałybyście dziewczynie spokój teraz, jak pisze, że ma problem ważniejszy niż
          nick. Poza tym ja też mam z numerem bo ktoś ma taki sam, a matka mnie tak
          nazywa od dzieciństwa i mogę powiedzieć, że mam na niego wyłączność. Nikt mnie
          jednak nie nagabywał do zmiany. To nowa osóbka, może wcale na długo u nas nie
          zagości, to po co ma zmieniać. Prosiła tylko o pomoc.
          • magdalena_pi Re: ja tak z innej beczki..... 28.04.07, 08:12
            Popieram.
            Niech każdy ma nica jakiego chce.Kto bedzie chciał odróżni. Wydaję mi się , ze
            nie ma się o co oburzać.Ja w każdym razie witam nową koleżankę i trzymam kciuki,
            zeby wszystko było ok.
            • mpd3 Re: ja tak z innej beczki..... 28.04.07, 08:15
              A ja myślę, że nikt tu nie miał złych intencji. W każdym razie teraz już
              wszystko jasne. Życzymy Ladydaisy1 dużo zdrówka i wszystkiego dobrego. Ja
              prowadziłam ciążę u Lasatowicza i byłam zadowolona bardzo. Ale nie była to ciąża
              problemowa.
            • ladydaisy1 Re: ja tak z innej beczki..... 28.04.07, 10:03
              Dzękuję bardzo za to jak mnie przyjełas to bardzo miłe. Może zbyt impulsywnie
              zareagowałam ale cały czas przezywam to co się dzieje z moim dzieckiem. Jeszcze
              raz Ci dziękuję za serdeczność i zrozumienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka