magdulichaa 19.06.07, 14:51 mam na myśli dzieciaczka 2 letniego znacie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciri_77 Jeśli może być bestwina 19.06.07, 22:13 to polecam panią Tomanek - dentysta ortodonta, dzieci ją uwielbiają, leczy całkiem nieżle i jak dla mnie nie jest droga (w sosnowcu płaciłam za plomby więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: Jeśli może być bestwina 20.06.07, 07:53 a możesz podać konkretne namiary? Mnie by to odpowiadało, bo też szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Dentysta dziecięcy w Bielsku-Białej 20.06.07, 07:03 Znalazlam kiedys taka jedna nie wymienie nazwiska .Jej slowa do mnie -Co za dziecko dentysty sie boi a czego tu sie bac .Dzieki takiej wizycie Julka boi sie panicznie dentystow i Ja tez szukam dentysty dla dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
madida Carat na Wapiennej w B-B 20.06.07, 09:48 kiedyś Lucii pisała że tam chodzi ze swoją córą i jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Dentysta dziecięcy w Bielsku-Białej 21.06.07, 06:15 Aleksandra Piotrowska-Kmit Ul Barlickiego2 Tel 33 812 42 68 Ma dobre podejscie do dzieci i nie tylko .Umie przekonac dziecko .Co do tej dentystki u ktorej bylam pierwszy raz juz nie przyjmuje w Bielskim wybudowala sie gdzies kolo Suchej .Bardzo wazna jest pierwsza wizyta a u nas fatalnie wypadla .Buzia otwierana na sile to katastrofa na nastepne lata . Odpowiedz Link Zgłoś