lotos.flower 23.08.07, 06:26 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, kaski ofkors ;P i samych słonecznych dni w otoczeniu najblizszych :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska121 Re: Kwaliczku STO LAT !! 23.08.07, 06:51 Ja też tak z samego ranka skladam naj naj lepsze życzenia ,spelnienia marzeń w życiu prywatnym i zawodowym . Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: Kwaliczku STO LAT !! 23.08.07, 09:01 ode mnie tez przyjmij życzonka samych słonecznych dni, radosnych poranków z córeczką, romantycznych wieczorów z Mężem :)) spełnienia marzeń i duuuuuuuuuuużo zdrówka!! Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Kwaliczku STO LAT !! 23.08.07, 09:09 I od nas wszystkiego Alutkowo-kolorowego! Spełnienia w pracy i w każdym przedsięwzięciu, chwili odsapnięcia i oderwania od wszystkiego gdy tego potrzebujesz, dobrych ludzi wkoło. Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: Kwaliczku STO LAT !! 23.08.07, 09:40 Udanego dnia urodzinowego i wszystkich innych! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Dziękuję Wam, Kochane! :-D 23.08.07, 13:05 jej ale mi się milusio zrobiło, że pamiętacie o moich urodzinkach mimo że teraz należę już do tych podczytujących niż udzielających się na forum (zwyczajny brak czasu) Bardzo dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe, ciepłe i wymarzone życzenia urodzinowe :) Życzę Wam pogodnego udanego dzionka i udanych popołudniowych spacerów z dzieciaczkami PS. a-nulla wybacz że w pon. nie zatrzymałam się pogadać z Tobą, ale standardowo byłam spózniona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: Kwaliczku STO LAT !! 23.08.07, 23:52 wszystkiego co NAJ i pociechy z Alutki i małżonka :D Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Happy Birthday to You !!!! 30.08.07, 00:23 Coby Ci się marzenie spełniły, Alutka rosła zdrowo i kolorowo a małżonek kochał z każdym dniem mocniej :)))) Wszystkiego najlepszego kwaliczkowa !!!!!!!!!!!!!!! Sto Laaaaaaaaaattttttttttttt Odpowiedz Link Zgłoś