Dodaj do ulubionych

Neostrada zwolniła

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 16:36
Czy u Was też Neostrada od kilku dni istotnie zwolniła po południu? Na
infolinii mówią o przeciążeniu sieci szkieletowej i że nie wiedzą, kiedy
naprawią. Rewelacja. Dobrze, że wziąłem tylko na rok i ten rok mija już za
miesiąc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: Neostrada zwolniła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 16:47
      Jest masakra. Cały dzień dzisiaj muli :-(
      • Gość: monroe Re: Neostrada zwolniła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 16:54
        U mnie ok - zarówno download jak i upload. Tylko wczoraj chwilami miałem
        wrażenie, że dzieje się coś złego, ale nie testowałem łącza.
        • Gość: Samotnik Re: Neostrada zwolniła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 20:16
          Poczekaj, do Ciebie to też dojdzie. :) Coś zmieniają chyba w sieci TPSA, bo z
          relacji znajomych to kolejne miasta i centrale się dołączają do tego
          ślimaczenia. Ciekawe, czy czyta to forum ktoś pracujący w TPSA i mogący
          uszczknąć rąbka tajemnicy (choćby na priv, jak będzie trzeba to podam maila) co
          się dzieje i kiedy się skończy.
    • Gość: urban Zniesli limity, to mamy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:02
      Tak jak przypuszczałem - po zniesieniu limitu transferu w
      neostradzie jest tylko kwestią czasu przytkanie sieci... No i stało
      się :(

Rano jest ok, ale wieczory to koszmar...
      • Gość: N Re: Zniesli limity, to mamy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:20
        Czy te spadki transferu w Neostradzie mają wpływ na transfer w usługach innych
        dostawców na łączach TPsa?
        • Gość: Samotnik Re: Zniesli limity, to mamy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:36
          Najwyraźniej niestety tak. :( Alternatywni dostawcy nie mają sprzętu na każdej
          centrali. Połączenie idzie infrastrukturą TPSA do jakichś tam punktów styku i
          dopiero tam 'wychodzi' do alternatywnego operatora. Raporty osób mających różne
          tam Netie itp. wyglądają tak, że u nich też jest źle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka