mysty 12.11.07, 20:05 ślicznego syneczka Zachariasza Jeremiasza Tymoteusza ! Huraaaaaaaa !!! Cin ! Cin ! No to adajko, ten łyk dla Tibia ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciri_77 I jeszcze jeden i jeszcze raz.... 12.11.07, 20:07 mam pyszną wiśniówkę, komu nalać? Adaja, niech sie Zachary dobrze chowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: I jeszcze jeden i jeszcze raz.... 12.11.07, 20:09 O tak, ja poprosze wisniowki. Jako ciotce chyba mi sie nalezy podwojna porcja :-)) Zdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
mysty ale ona jeszcze nie wie, 12.11.07, 20:16 że syneczek będzie się nazywał Zachary... buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: ADAJA urodziła - szklanki w dłoń!!!!!!!!!!!!! 12.11.07, 20:09 Gratulacje !!!!!!!!!!!:):) Niech mama i synek dochodzą do siebie w spokoju ! Zdrowia, szczęścia i wszystkiego co najlepsze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 Dosiadam 12.11.07, 20:14 się do Was z resztówką wczoraj trąbionej wiśniówki!!! Ewelinko, ucałuj Adę i człowieczka. Kurczę, jak fajnie!!!!! W-13 Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Dosiadam 12.11.07, 20:19 Dzis juz pozno, jest z nia Bogdan, wiec sie nie pcham...ale mowie Wam juz sie nie moge doczekac, az Go zobacze :-) o jej, te male raczki i stopki.... Wlasnie rozmawialam z Ada, jest juz na sali i czeka az przyniosa do utulenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty A co Wy z tą wiśniówką ???? 12.11.07, 20:25 Ja tu mam wódeczkę żurawinową + sprite, komu nalac ?? Ciri, Ty przystopuj z tymi kolejkami, ibatama natychmiastu tu przyjdz sie napic no to chluśniem bo uśniem (gul, gul, gul) Odpowiedz Link Zgłoś
madida to ja łyczek robie 12.11.07, 20:40 i spać ide.słowo daję jeszcze trochę i przy mojej córce abstynentem zupełnym zostanę.(można być abstynentem niezupełnym, hmmmm? ;)) A gratulacje to złoże samej Adzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Jaki łyczek, jaki łyczek 12.11.07, 20:42 pic mi tu !!!!!!!!!! Baby, powyłazic z kątków !!!!!!! Stawiam madida - drineczek for Ya Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: Jaki łyczek, jaki łyczek 12.11.07, 20:43 eeeee jak szaleć to szaleć -a niech tam! w takim towarzystwie !:) Zu mnie nie dobudzi, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mysty o nie, 12.11.07, 20:43 gratulacje to za mało, ja tu dzisiaj nalewam. Co pijesz edysiu ?! Mam Ci zrobic egzotycznego drinka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: o nie, 12.11.07, 20:51 dobra, to ja wisnioweczke poprawie jakims egzotycznym drinkiem, mysty polewaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty proszę e-rubi, 12.11.07, 20:56 nie pogryź szklaneczki bo to pamiątka rodzinna Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower ja z żubróweczką :) 12.11.07, 20:45 i jeszcze raz gratulacje<gul gul gul> :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Teetotaller jezdem wprawdzie 12.11.07, 20:50 (jedno 'l' czy dwa?), ale z takiej okazji to nawet ja wirtualnie nie odmówię! Polewaj Mysty, polewaj! Gratulacje Adajo kochana, żyjcie razem dłuuuuugo i szęśliiiiiiwie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Teetotaller ???? 12.11.07, 20:55 gdyby nie to, że widzę Cię trzeźwą to pomyślałabym, żeś Ty już po paru głębszych !!! A cóż to słowo oznacza ????? Mpd, dla Ciebie drink soft, here U are Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Teetotaller ???? 12.11.07, 21:00 Senk ju maj dir, jak mawiała dyrektorka kolegium językowego w Cieszynie ku uciesze studentów, czyli nas :) Teetotallera to ja miałam na olimpiadzie z angielskiego w liceum i tak mi dał w kość, że już nigdy o nim nie zapomniałam. Tylko co z tym "l" nie jestem pewna :)Stawiam jednak na dabyl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty czyly 'a total abstinent' 12.11.07, 21:04 sprawdziłam se. Ja bym stawiała na totalnego zęba albo coś w tym stylu. 2 ly ma byc, miałaś rację ;P Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 No to może martini bardzo wytrawne 12.11.07, 21:29 a do środka trzy oliwki z migdałami w środku, co???? Stawiam, razem ze słojem tych ostatnich i pęczkiem paluszków Robertsona, czy jak to tam zwał. Ja wolę nie mieszać za bardzo, bo potem może być wirtualna przykrość... Ale trzeba działać, aby NN widział zawsze pełną szklankę!!!!! W-13 Chyba już mi jest dobrze, skoro zamiast na końcu dopisuję się pod własnym postem. Czy była już kiedyś podobna impreza na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mysty weteranka, Ty mi tu 12.11.07, 21:39 wytrawnie nie martinuj tylko pij co jest na stanie ! A podobnej impry nie było bo jak się rodził Kuba to nikt adai nie znał, hehehehe madida porwała ogórki i poszła spac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jag11 Re: ADAJA urodziła - szklanki w dłoń!!!!!!!!!!!!! 12.11.07, 20:57 Pewnie, że trzeba się napić. Dołaczam do grona pijących ten egzotyczny drink. Cieszę się, ze Ada ma swojego skarba już na tym naszym świecie. Uściski dla nich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty jag11, tu proszę 12.11.07, 20:59 Twoja szklaneczka, witamy w miłym gronie oblewających (się):) Odpowiedz Link Zgłoś
madida no prosze - kto by pomyslał? 12.11.07, 21:06 przychodzi nowyo bywatel tego kraju na świat -niezwykły zapewne Zachary vel Jeremiasz vel Tymoteusz vel inne chłopaki;)- i taka biba!!!Mysty za barem, Mpd3 coś tam duka w jakimśtam języku;0-chyba wypita już jest , Madida coś marudzi ale za kołnierz nie wylewa , a po żubróece to co niektórym bedzie się jutro odbijac,oj bedzie.Z reszta po tych wszystkich tęczowych drinka made by Mysty to ja nie wiem czy my z łóżek powstajemy, hihihihi.....całe szczęście że mamy jutro wolne ......od dzieci ofkors:) Ada - i coś narobiła? Fajnie jest , fajnie..... i tylko szkoda że Ciebie tu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mysty madida, za dużo drinków 12.11.07, 21:13 przygotowałam i teraz muszę je sama pic bo się okazało, że na forum same teetotaller'y, hje,hje. No i jeszcze małżonek pije zachwycony, że mu drinkacze robię, pewnie se myśli, że mu na tym barze później zatańcze. Nic to, zdrowie pięknych pań i pulchniutkiego adajowego ! Czizzzzzzzz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madida no a jak się tak rozkręca 12.11.07, 21:09 to może jakąś zagrychę przygotuję:).tylko po ostatnim moim przyznaniu się do niżu kulinarnego nie wiem czy ktoś coś tknie;/.e....otwieram słoik ogórków kiszonych .to akurat mi wychodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty dawaj tego ogórasa, 12.11.07, 21:15 ogórasów nigdy dośc. A Ty wiesz, że ja już wiem komu kupię te maciupeńkie śliczności ze sklepu ?! Ha, w końcu mam wytłumaczenie dla moich niewytłumaczalnych zakupów. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
madida to bardzooooooooo dobrze! 12.11.07, 21:39 ciuszki śliczne - po nocach mi się śnią :))) ogóry otwarte:) brać i smakować! też bym popatrzyła jak się gibiesz na barze, heheheheheh szczególnie po wiadrze drinków:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 Czy padły już kolory 12.11.07, 21:30 oczu i włosów??? Waga i wzrost???? Bo ja chyba znów jestem za późno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa ADAJA Gratulację!!!! 12.11.07, 21:33 wielkie GRATULACJE! Pić nie mogę, ale sto lat dla Maleństwa!!!!!!!!!!! Niech Nam żyje!!!!!! Popłakałam się.............. Odpowiedz Link Zgłoś
malflu ADAJA Gratulację!!!! 12.11.07, 21:32 Kochana aż mi łzy pociekły że już takiego maleńkiego człowieczka masz w ramionach. No to teraz przysiądę się co by zaległości trunkowe nadrobić. Stawiam słodki jak ulepek likier rumowo-kawowy Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Mysty 12.11.07, 21:42 Mysty po słoik???: a ogórków b żeby zwracać c żeby likieru nałapać Odpowiedz Link Zgłoś
mysty c, kochana, c 12.11.07, 21:45 schowaj ten likier bo jeszcze ktoś się pokusi i dla mnie nic nie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: ADAJA urodziła - szklanki w dłoń!!!!!!!!!!!!! 12.11.07, 21:37 super,gratuluje :-) zdrówka maluszkowi i mamie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty waży w kilogramach, 12.11.07, 21:43 mierzy w centymetrach. Wróciłaś, kochana, a gdzie ogórki ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Ja też, ja też! 12.11.07, 21:40 Jako z pewnością nie teetotaller i na dodatek osoba narodzinami Zachariasza strasznie przejęta, dosiadam się natychmiastowo! Odpowiedz Link Zgłoś
mysty a-nulla, witaj :) 12.11.07, 21:42 no to polewam, bez słomki pijasz, prawda ?! Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: a-nulla, witaj :) 12.11.07, 21:51 No oczywiście, słomka wykluczona:) Już mi się imprezowy nastrój udzielił:) Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 Puszczę sobie na cały głos 12.11.07, 21:46 We are the champions.... I łyknę sobie kolejne martini Kto chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: Puszczę sobie na cały głos 12.11.07, 21:54 A według mnie to najbardziej na taką okazję pasuje "Beginning of the Great Adventure" Lou Reeda. Idę poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
jag11 Re: Puszczę sobie na cały głos 12.11.07, 21:54 Jak szaleć to szaleć, jest okazja. Impreza się rozkręciła:)) To i martini można łyknąć, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
madida Mysty - ograniczaj ograniczaj 12.11.07, 22:01 a nietrzeźwym już nie lej bo dodomu nie zajdą i jeszcze manto od mężów dostaną .a poza tym jak baba pijana to .... a tam bredze już. dobranoc ,pchły na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
mysty To ja jeszcze za luciii pomyślnośc wypiję, 12.11.07, 21:53 a co, jak pic to pic. Weteranka zapodaj jakieś 'teletubiś' dla maluszka i przestań pic to martini !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: To ja jeszcze za luciii pomyślnośc wypiję, 12.11.07, 21:58 tez ostatnią szklaneczkę za Luciii i spadam nyny bo coś mi se jus jezyk plata;).i niedowidze na ekran. i nie moge dojśc do łazienki.e kichał pies:dzien dziecka dzisiaj robie.dobrze ze łóżko tak blisko.papa Moje Drogie.Bafta sie dobrze do białego rańca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty dobranoc madid, 12.11.07, 22:01 pchły na noc, karaluchy pod poduchy. Śpij słodko moja szarlotko - to było dla Zuni :) Odpowiedz Link Zgłoś
madida :((((((((( nie do mnie???buuuuuuu 12.11.07, 22:02 ucałuje szarlote i weirszyk znasz ten sam:)) co za jednomyślność:) Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 Teraz 12.11.07, 21:59 to już na serio nie mogę mieszać, bo będzie katastrofa. Za to mogę sączyć powolutku, "pocichutku" i skutecznie. A na zakończenie puszczę kołysankę "AAA, kotki dwa"!!!! A teraz za Luciii!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madida a jutro 12.11.07, 22:04 to se powspominamy mój poród.mam nadzieję że towarzystwo dopisze .w końcu wszystkie bedziemy mieć kaca, hhihihihih.I piwko z rana jak śmietana......to do jutra.Nałogi !!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty taaa, a pojutrze odnajdą nas 12.11.07, 22:10 po ajpi i dzieci nam odbiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 AAA 12.11.07, 22:27 kotki dwa, jeden czarny, drugi biały, oba mi się spodobały... I to nie ja śpiewam, tylko ona, bo ja nie śpiewam. Nic się proszę nie bać!!! No to strzemiennego... Mocne odbicie, lekka łydka i galopem do ... A szczypawki do zabawki! Dobranoc! P.S. Powiem Wam tylko, że na zakończenie wychyliłam jeszcze jedną dawkę wiśniówki. Tylko Mysty proszę nie mówić, bo będzie granda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Gwoli ścisłości 12.11.07, 22:33 to synek adai oprócz imienia 'jakiśtypięknymójmalutki' innego nie posiada (na ten czas Wolski), żeby nie było, że ja na adai jakąś nagrodę wymuszam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mysty wojski miało byc 12.11.07, 22:36 ktoś poprzestawiał lyterki na klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: Gwoli ścisłości 12.11.07, 22:43 Ja już się do tych pięknych trzech imion zdążyłam przyzwyczaić:) Ciekawe tylko, czy Ada się zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: Gwoli ścisłości 12.11.07, 22:51 Widzę że się trochę spóźniłam na popijawę i pewnie nic już nie zostało buuuu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mysty a tam nie zostało, 12.11.07, 22:53 jest jeszcze i to sporo. Pijta edysiu na zdrowie (adajowego maljuszka) Cin ! Cin ! Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Ja Wam dam wiśnióweczkę !!!!!!!!!! 12.11.07, 22:37 straciłam już kontrolę nad płynem, pijta co chceta !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Zostało coś jeszcze??????? 12.11.07, 22:48 Bo tu impra na całego a mój małż aż do tej pory kompa okupował, brr Bo wiśniówka mi się skończyła a to martini wytrawne to ja bym chetnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
mysty 'a to martini wytrawne to ja bym chetnie ....' 12.11.07, 22:51 wiecie co ? Wy siem w ogóle do krajów egzotycznych, gdzie biały murzyn drinki kolorowe serwuje, nie nadajecie ! Ale co mi tam, masz ciri swoje martini, jeszcze trocha zostało. Oliweczkę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Dołączam na momencik :o) 12.11.07, 23:00 Gratulacje!!!!!!!!!!! Mam Żubrzyka na wieczór. Wypiję wkrótce zdróweczko wiadomo czyje :o) Na razie Micha w wannie, a ja od wczesnego ranka jeszcze na dobre w domu nie usiadłam, więc na imprezkę z Wami nie mam sił. Machnę z małżem żubra i nyny. Pozdrawiam, świętujcie gorąco! Gosia ♥Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
mysty wypijesz, wypijesz, 12.11.07, 23:05 ale ja Ci naleje. Proszę to Twój drink, cin ! cin ! Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: ADAJA urodziła - szklanki w dłoń!!!!!!!!!!!!! 12.11.07, 23:03 Hurraaa! Dopiero wróciłam z Krakowa. Gratulacje, uściski, buziaki dla całej szczęśliwej rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
mysty późno wróciłas, akastel,ale 12.11.07, 23:06 drineczkiem nie pogardzisz. Tyci tycim na dobry sen Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: późno wróciłas, akastel,ale 12.11.07, 23:15 Ja jak mpd3, więc drapnę ogóreczka i oliwkę ;). Odpowiedz Link Zgłoś
mysty O 24 zamykamy lokal, 12.11.07, 23:28 kto jeszcze chce się napic - samoobsługa ;P. Matko, tyle wypiłyśmy za zdrowie maluszka, że potem adaja będzie się chwalic na forum 'moje dziecko jest niesamowicie zdrowe'. Najwięcej wypiły: -weteranka -madida -ciri -mysty -ibatama Udawały, że 'one piją tylko soki': -mpd3 -akastel Największą rozrabiaką okazała się: -MADIDA (która teraz udaje, że śpi a naprawdę wcina w kuchni ogóry i spija pozostałości) No to cin ! cin ! adajowy syneczku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 No a Mysty 13.11.07, 00:00 do tego zgrabniuchno polewała. Nie rozlała ani kropelki!!!!! "Last call for alcohol" dawno już za nami. Mija 24, zamykają lokal. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_pp Ada!!! Gratulacje 13.11.07, 00:14 i no żesz, na bibę się spóźniłam :P Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: ADAJA urodziła - szklanki w dłoń!!!!!!!!!!!!! 13.11.07, 00:37 I jak zwykle imprezka beze mnie... Oj czas na zmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
polbel Re: ADAJA urodziła - szklanki w dłoń!!!!!!!!!!!!! 13.11.07, 13:41 Juz dawno po imprezie, ale gratulowac jeszcze na szczescie mozna :) Adajo! Wielkie gratulacje!! Niech sie synek zdrowo chowa! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor1 przegapiłam imprezkę 21.11.07, 13:20 pewnie nawet kac już wyleczony, a ja nawet nie powąchałam:( troszkę się spóźniłam ale myślę nadrobić wszystko z nawiązką. Adaja gratulacje przyjmij spóźnione ale ogromniaste. Miliony całusków dla malucha i cudownej mamy. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
lazania3 Re: ADAJA urodziła - szklanki w dłoń!!!!!!!!!!!!! 13.11.07, 15:37 ojej ale imprezę przegapiłam,nie wybaczę sobie tego,no nic dzisiaj wypiję za dzielną mamę i zdrowie dzieciaczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: ADAJA urodziła - szklanki w dłoń!!!!!!!!!!!!! 14.11.07, 10:42 Gratuluje serdecznie:) Zdrowko szczesliwej mamy i synka moge wypic jedynie czyms bezalkoholowym bo karmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 za szybko eter 17.11.07, 09:46 więc witam na imprezie! Bardzo się cieszę ż tak tu miło było:) Ja sobie wczoraj z Bogdan i rodzicami otwarłam w końcu butelkę szmpana i porcję alkoholu uskuteczniłam. Nawet nie wiecie jak smakowało, a mleko jekie musiało być dobre. ( taki łyczek szampana jak miód:) No ale na razie dlasza abstynencja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: ADA!!!! 22.11.07, 09:33 I nie myslcie sobie ze ja mając zepsuty komputer nic nie wiedzialam .Ja tez piłam a w nocy sniła mi sie Ada i tak mnie wołała zebym przyniosla jej dziecko że sie obudziłam i nie moglam spać ale ona też nie spała .Bardzo mocno wierzylam że wszystko bedzie ok .mimo to i tak trzymałam kciuki a pózniej cieszylam sie że już jest na swiecie maly ksiaże a mama czuje sie dobrze .Ciesza mnie radosci innych .Takiej imprezy jeszcze nie było na forum -to bedzie wyjatkowy chlopiec . Odpowiedz Link Zgłoś