Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:07 Witam, Czy ktos ma jakies informacje na temat tego szpitala (chodzi mi konkretnie o oddział dermatologiczny). Mam skierowanie na oddzial i chcialabym poznac opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sdf Re: Szpital Śląski Cieszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:34 Idź do wojewódzkiego w BB. Skierowani jest ważne gdziekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Szpital Śląski Cieszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 18:02 W Wojewodzkim nie ma oddziału dermatologicznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Szpital Śląski Cieszyn Ortopedia IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.13, 14:41 Witam. Mam zapytanie :czy ktos mial w tym szpitalu operacje haluksow...??? nie dlugo czeka mnie tam operacja i nie wiem,czy warto...rozne opinie sa o tym szpitalu.... Prosze o jakies wskazowki i opinie o tamtejszej Ortopedii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szpital Śląski Cieszyn Ortopedia IP: 89.204.130.* 19.12.13, 19:11 ja bym poszla do innego szpitala np wBielsku do Wojewodzkiego Cieszyn to jedno wielkie nieporozumienie a tamtejsi specjalisci ortopedzi umieja robic tylko dobre wrazenie nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariobross1977 Re: Szpital Śląski Cieszyn Ortopedia IP: *.static.gprs.plus.pl 30.09.15, 10:29 To prawda że szpital śląski w Cieszynie to jedno wielkie nie porozumienie!!! To jeszcze można inaczej nazwać a wręcz trzeba!!! To jest wykańczalnia ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 7 Re: Szpital Śląski Cieszyn Ortopedia IP: *.static.gprs.plus.pl 30.09.15, 19:53 To co niedawno się w tym szpitalu wydarzyło to jest parodia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 7 Re: Szpital Śląski Cieszyn Ortopedia IP: *.static.gprs.plus.pl 01.10.15, 22:18 Dostałem skierowanie na 8 września do szpitala slaskiego w Cieszynie na zabieg usunięcia zepolen metalowych z ręki. Na następny dzień po przewiezieniu mnie na blok operacyjny lekarz który miał w ręku dokumentację medyczną opisująca moje schorzenie i klisze RTG zadał mi idiotyczne pytanie. Która nogę ma pan do operacji? Gdyby mnie wcześniej poddano znieczuleniu, doszło by do kolejnego błędu medycznego! Zarówno na bloku operacyjnym jak i na oddziałach szpitala popełniono wiele błędów medycznych. Ogólnie szpital śląski ma na swoim koncie w ostatnim czasie zbyt wiele błędów za sprawa pracującego personelu. Niektóre osoby w ogóle powinny tam już nie pracowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 7 Re: Szpital Śląski Cieszyn Ortopedia IP: *.static.gprs.plus.pl 10.10.15, 20:19 Ja nie rozumie jednego i wręcz sie dziwie ludziom którzy tutaj piszą. Szpital śląski w Cieszynie to jest wykanczalnia ludzi. Zamiast tutaj wylewac swoje smutki żale wezcie i zaskarzcie ten szpital pomyślcie o swoich bliskich którzy za sprawa nieudolności personelu medycznego zmarli w szpitalu. Wiadomo życia swoim bliskim nie zwrocicie ale niech osoby które się w tym szpitalu przyczyniły do śmierci waszych bliskich muszą ponieść surowe konsekwencje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
67zofia Re: Szpital Śląski Cieszyn 18.10.15, 17:48 Faktycznie. Potwierdzam powyższe opinie. Na oddziale ortopedii panuje totalny chaos. Nikt tam nad niczym nie panuje, Pacjentów traktuje się jak przedmiot, zbedny przedmiot. W moim przypadku podano mi lek na który jestem uczulona. Wczesniej o tym informowałam i lekarza i pielęgniarkę. Sprawy pomyłki tak nie zostawię i sprawę już skirowałam na drogę sądową. W poradni wiele osób narzekało na sposób leczenia na oddziale. Ordynator to kompletny buc! Z opini pielęgniarek na oddziale i 1 pielęgniarki z bloku wiem, że to kompletny nieuk i nie potrafi operować. Szkoda gadać, wioęcej tam się nie pojawię i innym też szczerze odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 7 Re: Szpital Śląski Cieszyn IP: *.static.gprs.plus.pl 23.10.15, 17:47 Rodzinom obecnym pacjentom oddziału chirurgii urazowo ortopedycznej, radze dobrze się przyjrzeć jak są traktowani przez personel medyczny zwłaszcza na wizytach. To są kpiny a nie odwiedziny!!! Personel zamiast obejrzeć pacjenta na wizycie to tylko popatrzy z dała na pacjenta jakby ten był trędowaty i już wie jak dalej leczyć zamiast poświęcić horemu więcej uwagi. To jest nie dorzeczne jak pacjenci są traktowani!!! Więc zwracam się jeszcze raz do rodzin których bliscy są na tym oddziale aby przyjzeli się jak personel traktuje ich bliskich. Przy okazji to nie tylko o ten oddział chodzi mam również wielkie zastrzeżenia do innego oddzialu o którym niebawem będzie glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
tere-sa14 Re: Szpital Śląski Cieszyn 05.01.16, 00:58 Z przykrościa muszę potwierdzić. Na oddziale urazowo-ortopedycznym w Cieszynie leczy się byle jak, w pośpiechu, bez szacunku dla pacjenta. Radzę wszystkim podjechać do Bielska do szpitala wojewódzkiego na oddział urazowo-ortopedyczny (polecam pana doktora Andrzeja Dzięcioł) lub do kliniki św. łukasza. To przykre, ale ten człowiek, który jest ordynatorem w Cieszynie (lekarz Ochalek) na urazówce nie ma bladego pojęcia o tym co robi. Mam dużo znajomych w Cieszynie, którzy to potwierdzają...jakim cudem tacy ludzie kieruja czymkolwiek Bóg raczy wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uraz kostki Re: Szpital Śląski Cieszyn IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.02.17, 18:33 a ja byłem w grudniu na oddziale urazowo - ortopedycznym w Cieszynie i nie podzielam tych krytycznych uwag..... Odpowiedz Link Zgłoś