Dodaj do ulubionych

praca w cooper standard

• Gość: zyga Re: praca w cooper standard IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 16:40
      A kto to JAROSZEWSKI ?
      • Gość: qwek Re: praca w cooper standard IP: *.opera-mini.net 30.03.12, 18:19
        tez nie znam czlowieka
        • Gość: almost human Re: praca w cooper standard IP: *.net.stream.pl 03.09.12, 11:00
          nikt nie mówi o człowieku
    • Gość: mistrzu Re: praca w cooper standard IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 04.06.12, 19:28
      A tak z innej beczki co myślicie o technikach?
      • Gość: ja Re: praca w cooper standard IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 06.06.12, 01:38
        Dużo macie reklamacji?
        • Gość: zajebiaszczy1 Re: praca w cooper standard IP: 193.200.133.* 18.06.12, 23:48
          odkąd odszedł Martin Schmitt to nie ale roboty ogrom tylko logistyka ciągle nawala wyższa inteligencja ciągle nie wie o co kaman w tej firmie...ale przyjdzie czas zmieniają ich jak rękawiczki boją sie co będzie następnego dnia hehe ale czasem fajnie sie pośmiać powiem szczerze że jak na obecne warunki to nowi mają bardzo dobrą kase ale czy dadzą rady w takich realiach...hm
          • Gość: Cooperowiczanin Re: praca w cooper standard IP: *.beskidmedia.pl 23.06.12, 09:26
            Ostatnio jakoś cicho sie w zakładzie zrobiła ... brak afer..:O jakaś taka cisza przed burzą....no może do momentu odpalenia tych 90 kamer ;O
    • Gość: wyga Re: praca w cooper standard IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 10.08.12, 20:07
      Spoko spoko jeszcze troche porobimy a jak sie nie podoba to wy.......lać i zrobić miejsce komuś kto chce pracować,a nie patrzeć kto komu wchodzi w dupe
      • Gość: qwert Re: praca w cooper standard IP: *.opera-mini.net 06.09.12, 02:46
        P. Gaska odlecial. Ciekawe kto na jego miejsce wskoczy
        • Gość: wyga Re: praca w cooper standard IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 06.09.12, 20:39
          Obyśmy my nie zaczeli(fizyczni) odlatywać jak przyjdzie nowy i zacznie od szukania oszczędności żeby sie wykazać
        • Gość: Dwu rurka Re: praca w cooper standard IP: *.netpower.pl 10.09.12, 00:59
          Odleciał? To raczej przypominało udane polowanie.... ale były takie co nawet płakały....
          • Gość: Dwu rurka Re: praca w cooper standard IP: *.netpower.pl 10.09.12, 01:00
            U innych zaś uśmiech zagościł na okrągłych twarzach ...o taki..... :-)
            Mnie ten uśmiech uspokaja po to chyba go przyklejono ... na mnie działa.
            • Gość: wyga Re: praca w cooper standard IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 11.09.12, 18:56
              Podobno ten sie śmieje co sie śmieje ostatni.Oby to myśmy sie śmiali za jakiś czas.
              • Gość: kolo Re: praca w cooper standard IP: *.csautoint.com 12.09.12, 09:31
                A co to się dzieje ,że takie zmiany ? Dlaczego Gąska odleciał ? Co to za facet Tomasz Barszczak ?
                • Gość: jeee Re: praca w cooper standard IP: *.play-internet.pl 15.09.12, 10:46
                  No juz srajcie w gacie to takie typowo polskie. Wszystkich wyrzuca to kto bedzie pracowal co wy gadacie wogole, a oszczednosci juz dawno szukaja. Mysliscie , ze po co przyjmuja przez agencje ??? Wracajac do tej co chodzi z aparatem to prosze pani jak wchodzi sie na gniazdo to istnieje taki zwrot jak" DZIEN DOBRY" no ale tak nie nauczyli w domu to moze w pracy.
                  Prezencji tez wogole nie ma.
                  • Gość: ddd Re: praca w cooper standard IP: *.net.stream.pl 16.09.12, 22:34
                    A czy ktoś wie dlaczego Gąska wypadł z gry ?
                    • Gość: CSA-fan Re: praca w cooper standard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.12, 12:46
                      Opłata za transport lotniczy wyrobów do BMW przerosła jego możliwości.
                    • Gość: KTOŚ Re: praca w cooper standard IP: *.147.190.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.12, 23:55
                      Ktoś wie....
                      9:00 Duży BOSS wchodzi do firmy....
                      9:27 Mały BOSS opuszcza firmę na "prośbę" Dużego BOSSa

Może Duży BOSS też poprosił o helikopter jak BMW tylko nie dostał kto to wie.
                      Jakiś audyt z USA był coś skanowali bezzałogowego drona nad zakład nie wysłali więc humanitarnie sprawę rozwiązali.
                  • Gość: Dwururka Re: praca w cooper standard IP: *.147.190.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.12, 23:44
                    ..a ten aparat to ma w spodniach czy w buzi?
                • Gość: jojeden Re: praca w cooper standard IP: *.opera-mini.net 17.09.12, 13:02
                  z coopera piszesz ? nie ladnie tak podczas pracy. i nie wiesz kto to Barszczak to zapytaj starszych kolegow
                  • Gość: kolo Re: praca w cooper standard IP: *.net.stream.pl 19.09.12, 20:52
                    Nie z coopera ale od zalżnych bliskich . Pozdro dla Was.
                    Szkoda mi ptaszka bo fajny gość.
                    • Gość: ciekawy Re: praca w cooper standard IP: *.opera-mini.net 21.09.12, 18:52
                      ktos cos slyszal o przenoszeniu czesci gnizd na bestwinska od nowego roku
                      • Gość: ert Re: praca w cooper standard IP: *.netpower.pl 21.09.12, 22:01
                        Tak R.B. pewnie słyszał
                        • Gość: falek Re: praca w cooper standard IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.12, 17:52
                          jakieś wieści z zakładu ? Dawno nic się nie dzieje
                          • Gość: Wiewiórka Re: praca w cooper standard IP: *.netpower.pl 11.11.12, 23:54
                            Jakieś party było, jakieś drinki się piło, no i mało się spało, ale co gdzie kto stawiał to wie.
                      • Gość: ka Re: praca w cooper standard IP: *.204.43.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.12, 18:53
                        Hej ,napiszcie coś o tym ptaszku co od Was odleciał ,bo wylądował u nas i właśnie buduje gniazdko dla pani z HR ,która też do nas przychodzi.
                        Co to za tandem?
                        • automotive21 Re: praca w cooper standard gąska w Kongsbergu 04.12.12, 19:28
                          Napiszecie coś o tej gąsce? bo od dziś jest u nas dyrektorem...i to głównym na Polskę...
                          • Gość: :D Re: praca w cooper standard gąska w Kongsbergu IP: *.c0.msk.pl 10.12.12, 20:05
                            Super WÓDZ. Kadrę decyzyjną czekają MEGA zmiany. Szykujcie się na niezłą jazdę. I te jego miażdżące "I co zamierzasz z tym zrobić?" i dobijające "Czy jesteś z tym OK" :) Pracowników szeregowych traktuje z Wielkim szacunkiem.
                          • Gość: Szprycha Re: praca w cooper standard gąska w Kongsbergu IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.13, 21:34
                            długo nie pobył
                        • Gość: falmich Re: praca w cooper standard IP: *.opera-mini.net 11.12.12, 17:06
                          a gdzie to jest co to z firma gdzie ptaszysko wije gniezdo.
                          • automotive21 Re: praca w cooper standard 11.12.12, 21:55
                            kongsberg automotive w Pruszkowie, norweska korporacja int.
                            ponad 1000 pracowników produkcji, kilkudziesięciu inżynierów, Gąska został właśnie nowym dyrektorem
                            • Gość: konus Re: praca w cooper standard IP: *.c0.msk.pl 12.12.12, 22:40
                              powodzenia
                            • Gość: konus Re: praca w cooper standard IP: *.c0.msk.pl 12.12.12, 22:42
                              Zapewne wkrótce się dowiecie że za płotem trawa jest bardziej zielona :)
                            • Gość: cooperowiec Re: praca w cooper standard IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 13.12.12, 10:02
                              chcesz wiedzieć więcej szczegółów to podaj maila
                              • automotive21 Re: praca w cooper standard 13.12.12, 18:53
                                Gość portalu: cooperowiec napisał(a):

> chcesz wiedzieć więcej szczegółów to podaj maila
                                automotive21@gazeta.pl
                                • Gość: he 1 Re: praca w cooper standard IP: *.xdsl.centertel.pl 23.12.12, 18:49
                                  i co automotive21 ? wiesz już wszystko ? Jak to mówił Jan Pietrzak " lepiej nie będzie, ale będzie śmieszniej"
                            • Gość: Pol Re: praca w cooper standard IP: *.netpower.pl 27.12.12, 09:43
                              Wigilie już w Kronsberg mieli teraz czas na inne przyjemności
                              • Gość: he 2 Re: praca w cooper standard IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.12, 19:11
                                i u nas była ! a co nas czeka w nowym roku ? czy Barszcz to dobry prorok ? czy ta kadra kierownicza da sobie radę z wymaganiami DAIMLERA ? a czy .........? a ile ....... ? itd . ?
                                • Gość: Dzik Re: praca w cooper standard IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 02.01.13, 21:58
                                  śpij już śpij. Wróżka mi powiedziała że dalsze zmiany będą.
                                  Może już w styczniu Szewczyk Dratewka podrzuci nafaszerowane siarką koźle łakomemu Wodzowi Mała Kopa.
                                  Reszta opowieści tutaj
                                  www.youtube.com/watch?v=jjDIRPUDZ14
                                  • Gość: ka Re: praca w cooper standard IP: 195.137.247.* 10.01.13, 09:10
                                    Poproszę też o więcej szczegółów odnośnie Wodza i nowej Hr-ówki. E-mail: pinki9@poczta.fm
                                    • Gość: Miki Re: praca w cooper standard IP: *.centertel.pl 29.01.13, 17:59
                                      Hej podobno są przyjęcia do działów mechanicznych UR czy Narzędziownia prawda to jest? Warto tam iść jaka atmosfera tam panuje i jaka kasa wie ktoś może? Pozdrawiam
    • Gość: AK Re: praca w cooper standard IP: *.netpower.pl 02.02.13, 18:40
      wszyscy się zwalniają jak tylko mogą, średnio robota na dwóch etatach no to i szukają ludzi "chętnych"
      • Gość: kol2 Re: praca w cooper standard IP: *.centertel.pl 03.02.13, 20:38
        Podobno fajną kaske oferują w cooperze w UR ktoś był ostatnio na rozmowie napiszcie coś
        więcej co i jakie staweczki !
        • Gość: zajebiaszczy1 Re: praca w cooper standard IP: 193.200.133.* 08.02.13, 21:49
          nie widzisz że 2 osoby lubią to ...hehe pozdro
          • Gość: katrin Re: praca w cooper standard IP: 91.215.34.* 26.02.13, 10:53
            Hej. Jestem nowa :) Byłam na rozmowie w grudniu , przeszłam testy ok ;) Po obiecankach P. Marty ..... miały być przyjęcia pod koniec stycznia, potem lutego i nadal nic . Do dzwonić się nie idzie na nr. do sekretariatu ,a nr. tel. do kadr nie ma nigdzie... Jaja sobie robią z ludzi .. Pozdrawiam
            • Gość: rick Re: praca w cooper standard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 15:57
              witam jakie są te testy?
              • Gość: Gluck Re: praca w cooper standard IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 11.03.13, 22:51
                Testy są odlotowe, pytanie odpowiedź jak to testy.
                Pytają o imiona rodziców, jak nie znasz odpadasz.
                • Gość: FALEK nowy pracownik IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.13, 20:08
                  i powrócił po długiej tułaczce do nas ulubieniec Wszystkich Marek P. ciekawe czy został przyjęty przez randstad
    • Gość: bec bec Re: praca w cooper standard gąska w Kongsbergu IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.13, 23:22
      mocno ale prawdziwie napisane
    • Gość: aligator Re: nowy pracownik IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.13, 23:28
      Piotr G. ponoć też ma wrócić to prawda? ....
      • Gość: magik Re: nowy pracownik IP: *.centertel.pl 23.04.13, 16:02
        Podobno do UR bo tam sa wolne etaty i nikt niechce pracowac wszyscy uciekaja .
        • Gość: Maria Awaria Re: nowy pracownik IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.13, 23:30
          Nie wiem nie znam się ... ale odkąd wyleciał dyrektor to forum ucichło, emocje ludźmi przestały szarpać i dobrze wreszcie można spokojnie pracować. Niech mu się tam szczęści w Pruszkowie.... czy Wołominie.
    • Gość: rekrut Re: nowy pracownik IP: *.telico.pl 01.06.13, 10:30
      Witam:) mam pytanko bo wysłałem jzu podanie do tej fimy itd jeszcze neimaiłem zadnej romowy itp ale chce cos więcej sie dowiedizec ( odświeżyc ten temat) następująco jak teraz wygląda tam praca? jak z zarobkami i atmosferą? jak wyglądają warunki w których sie pracuję? prosze o powazne odpowiedzi :) z góry dziękuje:)
      • Gość: stary pracownik Re: nowy pracownik IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.13, 20:55
        zarobki całkiem ok, atmosfera to rożnie, ale wydaje się, że przeważająco i to znacznie jest dobra. Warunki pracy szału nie robią (ciepło, zapach nie teges) ale można się przyzwyczaić i potem nie sprawia to już większego problemu.
        • Gość: rekrut Re: nowy pracownik IP: *.telico.pl 05.06.13, 10:45
          jak zarobki ok, to ile tak około na miesiąc idzie wyjsc??
    • Gość: www Re: nowy pracownik IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.13, 20:58
      i wierzysz w to? to chyba tak samo jak w mikołaja
      • Gość: rekrut Re: nowy pracownik IP: *.telico.pl 05.06.13, 10:45
        jak zarobki ok to ile idzie wyjsc na miesiąc?
    • Gość: Pracownik Re: nowy pracownik IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 13.06.13, 00:01
      Acha i nazwę stanowiska można sobie dowolną wybrać podobno nawet można się nazwać Arcyksiążę Wiednia.
    • Gość: q Re: nowy pracownik IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.13, 12:48
      a nie ty jemu ?
    • Gość: Gigi Re: nowy pracownik IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.08.13, 14:45
      Zarobki wydają sie ok. Normy jak mało gdzie. Dużo nadgodzin i nikt nie pyta czy chcesz czy nie.
    • Gość: Związek2 Re: praca w cooper standard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 18:49
      Autor: Gość: luk 16.03.08, 00:18
      możecie napisać coś o pracy w tej firmie?Słyszałem że szukają ludzi.Dzięk

Opinia zakładu pracy - jak widać zmieniło się bardzo dużo w ostatnim czasie, jest o niebo lepiej.
    • Gość: Marek Sywa Re: praca w cooper standard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 12:41
      Firma jak firma, ma atuty i wady. Nie chce zniechęcać czy zachęcać nowych pracowników ale u Nas jest dobrze. Jeśli szanujesz pracę i robisz przekrętów to dobrze zarobisz.
      Tutaj masz opinie z tamtego roku.
      • monia_707 Re: praca w cooper standard 04.09.13, 23:12
        Możesz też spróbować tutaj
        dominatormarketing.pl/?partner=monia_707
      • Gość: csafan Re: praca w cooper standard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 01:52
        Jest super a niedługo będą delegacje do Serbii,naprawdę ekstra
        • Gość: Wit Re: praca w cooper standard IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.13, 23:06
          Serbia to piękny kraj ciekawe czyje biznesy tam wylądują?
          • Gość: Kakusia Re: praca w cooper standard IP: 91.215.239.* 19.10.13, 11:10
            Podobno od wrzesnia miały byc przyjecia a sa zwolnienia...
            • Gość: MIXIK Re: praca w cooper standard IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.13, 11:57
              ale nowi też przychodzą, wylatują Ci którym umowy próbne się kończą, a się nie nadają, a przychodzą takie ewenementy że się temu po prostu nie dziwie.
              Naturalna selekcja jest
              • Gość: Ola Re: praca w cooper standard IP: 91.215.239.* 02.11.13, 21:35
                Są teraz przyjęcia czy czekać na nowy rok ze złożeniem podania? Dziękuję
                • Gość: DIXI Re: praca w cooper standard IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.13, 21:35
                  składać składać nie czekać
    • Gość: świadek Re: praca w cooper standard IP: *.ip.netia.com.pl 28.11.13, 23:22
      Ależ to nieładnie napisane. Nie załapało się na transfery to i kaski nie będzie i się na forum człowiek wyzłośliwia.
      Swoją drogą kiedyś jak przyjeżdżała produkcja z zachodu, polacy jeździli się uczyć na zachód. Teraz jadą uczyć Serbów a wiecie czemu? Bo Serbom się robić nie chce, ten plan pogrąży Coopera i znowu Polska będzie całą europę utrzymywała.
      • Gość: pracownik Re: praca w cooper standard IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.13, 15:36
        Przynajmniej u nas będzie robota
    • Gość: Pracownik Gniazda Re: praca w cooper standard IP: 91.215.236.* 14.12.13, 15:21
      Witam wszystkich. Czy wiecie może jakie będą wysokości bonów na święta? widziałem pewne pismo że coś koło 170zł brutto/kwartał. pisało tam coś o 400zł od pracodawcy. czy ktoś wie dokładnie jakich wysokości bonów można się spodziewać?
    • Gość: Hermenegilda:) praca w cooper IP: *.135.166.127.static.kolnet.eu 30.01.14, 16:30
      zlozylam podanie o prace,wie moze ktos czy beda przyjmowac do pracy?
      i jakie sa zarobki?
      • Gość: :) Re: praca w cooper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 17:19
        Zarobki dobre, ale przyjęć brak....
      • Gość: gosciu Re: praca w cooper IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.14, 18:35
        Jedni mówią ze jest za dużo pracowników i będą zwalniać inni ze będą przyjęcia. Trudno powiedzieć. Ale takich przyjęć jak w wakacje to chyba długo już nie będzie
    • Gość: :) Re: praca w cooper standard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 17:32
      Pan Zbyszko 0,4 został koordynatorem bo ma dobre plecy wyżej np. u Pawła M. kolego piszesz jakbyś robił w cooperze 2 tygodnie....nie masz pojęcia o ludziach nie pisz :)
      • Gość: długoletni prac. Re: praca w cooper standard IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.14, 18:32
        Nie wiem czy ma plecy u Pawła M. Wiem ze jak się przyjął to pan Zbyszek wszystkiego go uczył od podstaw a on tylko szedł do góry w awansach. Wiec być może to on ma plecy
        • Gość: solidny Re: praca w cooper standard IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 11.08.14, 16:16
          Natstępny d.up.oliz Zbyszka 0,7. Mam kontakt z tym gościem podczas pracy więc mogę stwierdzić jakie ma on podejście i wiedze i mam porównanie do innych osób na tym stanowisku a więc np: Irka G, który jest wyluzowany a posiada wiedze i potrafi wiele ogarnąć. To już Tomasz L. Jest bardziej kumaty bo przynajmniej szanuje sobie pracę i mimo to, że nie potrafi prowadzić normalnego monologu to ma jakieś pojęcie a pan Zbyszko 0,7 to sensownego zdania nie potrafi wypowiedzieć nie mówiąc o przekazaniu swoich racji podpartych argumentami. Znam inne osoby, które swoją wiedzą bez problemu by sobie poradziły ale nie są dziobakami i "nie wiem czy to ważne ale uprzejmie donosze". Doświadczenie i wiedza idąca w parze a nie staż i znajomości powinny być wyznacznikiem awansu. Co do komentarzy to odrazu zmierzam sprostować, że w moim przypadku ma miejsce pierwsze porównanie więc osobom, które mają stanowisko poprzez znajomości jak Zbyszko 0,7 czy Joanna F. - już nieobecna albo Mirek T. czy już nie wspominając o Irku M. czy Adrianie P. jak ktoś jest w temacie to niech napisze jakie osoby, które mają stanowisko nie powinny się na nich znaleźć patrząc przez pryzmat innych zakładów jakby mieli aspirować w swoim CV - sami zobaczycie, że u nas to wyłącznie znajomości (zwłaszcza, że całe klany i pokolenia robią w tej firmie) - ja jestem zadowolony, że nikogo z rodziny nie wkręcałem i wkręcać nie zamierzam - liczy się wiedza i fach a nie ciocia, wujek, mama, tata, teściowa i pies. TYLE
          • Gość: majka Re: praca w cooper standard IP: *.156.225.91.bielskobiala.net.pl 15.08.14, 19:23
            solidny do zwolnienia
          • Gość: 00000 Re: praca w cooper standard IP: *.156.225.91.bielskobiala.net.pl 15.08.14, 19:24
            jak ci tam tak zle i zazdrosny jestes to sie zwolni
            • Gość: solidny Re: praca w cooper standard IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 11.12.14, 23:35
              Nie jest mi źle a wręcz przeciwnie - jest mi bardzo dobrze, bo to co osiągnąłem to było wynikiem wiedzy, doświadczenia a nie znajomości, więc patrze sobie na to z przymrużeniem oka i niech boją się Ci, którzy mają stanowisko z innych powodów, gdyż - winter is coming.
              • Gość: lolek Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.12.14, 13:20
                Pracowałem w tej firmie to jest klika i mafia.Ci tylko się gryzą o stanowiska a nie potrafią pożądanie rządzić zero organizacji,wszystki błędy w tym zakładzie to obwiniają szarego pracownika.Jak tak dalej będą rządzić to czeka ich bankructwo.Okradają na pensjach zapie...sz po 16 godz,a oni mają cię gdzieś bo muszą się nachapać złodzieje.Jesteś brutalny uprawiasz mobbingu jesteś majstrem albo kierownikiem,co za czasy mamy w tej pojebanej Polsce.Gościu z czego się cieszysz że coś potrafisz a za pół roku będziesz miał raka.
                • Gość: zwierzak Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.12.14, 13:42
                  Pracuję w Dzierżoniowie w Cooper standard i zgadzam się z tobą lolek bo tu jest tak samo.Nie potrafią sami rządzić to ściągnęli ludzi z Bielska Białego.Bo im BMW się rozwala i mają same długi a mówią że to nasza wina ludzi z ulicy.Normalnie szok,popracuję tylko do roku i spadam bo nie widziałem takiego gówna jak to.
                  • Gość: preser Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.12.14, 14:30
                    Dokładnie na BMW przyjechał koordynator z Bielska Białego i zwolnił zajebistych ludzi którzy pracowali 3 miesiące i 5 miesięcy zostawił takie wykończarki które nic nie robią i tylko się kłócą.W Dzierżoniowie to tylko mafia pracuje trzeba nasłać CBŚ i inspekcję pracy.Ludzie zróbcie coś z tym burdelem.
                  • Gość: Gosć Re: praca w cooper standard IP: *.telico.pl 12.01.15, 18:28
                    Tylko potraficie narzekać ,jak wam żle jak niedobrze. Przecież nikt was nie zmusza do pracy w Cooperze. Każdy podpisuje umowę ,obowiązki pracy i za ile będzie pracować. Nikt nikogo nie trzyma na siłe. Przecież wszyscy jesteśmy dorośli mamy wybór.Oceńcie pierwsze siebie a póżniej oceniajcie innych.
    • Gość: lolek Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.12.14, 12:59
      Wiesz to jest gó... pracowałem i teraz mam raka uciekaj z Tamtąd.
      • Gość: solidny Re: praca w cooper standard IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.01.15, 22:27
        a ja pracuje 10 lat - raka nie mam, bo robiłem badania, mam spoko wypłate i jestem zadowolony, gdyż takich pieniędzy nie zarobie na tym stanowisku w podobnej firmie. Owszem patrząc przez pryzmat czasu to jak zaczynałem to jak porównuje teraz to wtedy robiłem chyba za darmo. Zgadzam się również z tym, że są duże różnice pomiędzy Dzierżoniowem a Bielskiem gdzie pracuje i wina tutaj leży w złym zarządzaniu bo moze opinie bedą różne ale jednak w bielsku system zarządzania pomijając pseudo koordynatorów po zawodówce jest na tyle rozwinięty aby jednak przodować w tej sieci w polsce i częściowo w Europie - taka prawda.
        • Gość: rambo Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.03.15, 20:09
          W Dzierżoniowie zmienili agecje na inną,żeby można było okradać ludzi.Randstad pogonili bo za dużo okradali ludzi.W biurach to tylko żony sobie zmieniają każdy z każdym śpi.Takich mamy kierowników prezesów tylko sex.Nikt nie potrafi rządzić zero organizacji.Zmienić kierowników Prezesa może w tedy było by lepiej.Za Niemca było 1000 lepiej niż Teraz.
          • Gość: fabi Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.03.15, 20:16
            Tylko cooper standard wsadzić bombę i rozwalić te Zakłady w Dzierżoniowie i Bielsku.
            • Gość: Ania Re: praca w cooper standard IP: *.google.com 11.03.15, 16:47
              W zakładach w których powietrze jest o wiele bardziej czystsze robią badania jego jakości a tu gdzie śmierdzi i aż się na hali od różnych substancji rakotwórcze nie zauważyłem żeby było takie badanie i jego wynik opublikowany... Może ktoś w końcu zwróci na to uwagę
            • Gość: Ania Re: praca w cooper standard IP: *.google.com 11.03.15, 16:49
              W zakładach w których powietrze jest o wiele bardziej czystsze robią badania jego jakości a tu gdzie śmierdzi i siwo aż na hali od różnych substancji rakotwórczych nie zauważyłem żeby było takie badanie i jego wynik opublikowany... Może ktoś w końcu zwróci na to uwagę
              • Gość: Antek Re: praca w cooper standard IP: *.google.com 11.03.15, 16:54
                Pewne choroby ujawniają siebdopiero w drugim i trzecim pokoleniu to się okaże po dzieciach i wnukach pracowników i nie będzie wyjatku czy koordynator czy audytor czy kierownik lider, robił w tym sypie to dopiero wyjdzie później
              • Gość: Antek Re: praca w cooper standard IP: *.google.com 11.03.15, 16:57
                Pewne choroby ujawniają siebdopiero w drugim i trzecim pokoleniu to się okaże po dzieciach i wnukach pracowników i nie będzie wyjatku czy koordynator czy audytor czy kierownik lider, robił w tym syfie to dopiero wyjdzie później, pewnie by musieli szkodliwe płacić i montować odciag nad każdą maszyną, tylko ze najlepsze jest to ze to Polak Polakowi sponsoruje bo w dupie ma drugiego. Sam sobie szkodzi
                • Gość: sexi Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.03.15, 21:02
                  Dokładnie tak jak piszesz.Ludzie pracowałam w Cooper standard ciągle miałem grzybice w jakie ustnej.Ciągle leki leki antybiotyki.Pryszcze na twarzy a niegdy nie miałem pryszczy liszaje.Nie pracuję już 2 lata i nie mam grzybicy,pryszczy i liszajów.Coś musi Być na rzeczy że ludzie mają raka.
                  • Gość: Nieru... Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.03.15, 21:08
                    Sr... na ten zakład wole mniej zarobić a być zdrowym.Tej kasy co bym zarobił to póżniej bym wydał na leki. A szmalu do grobu nie zabiorę.
                    • Gość: Lopez Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.03.15, 21:10
                      Masakra co to za gó... ten Cooper standard?
                  • Gość: black Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.06.15, 19:31
                    Ja pracuje w Częstochowie jest tak samo jak piszesz syf syf i nikomu nie polecam tutaj pracować a dyr. G.J jest takim dobrym szefem ze w tym roku nie dał podwyżek ludziom i jaka jest motywacja żadna podobno jest kryzys ale tego nie widac mamy nakaz pracowac w soboty KP 152 &1 pkt 2. Czewa mysli moze strajk pomoze w wynegocjowaniu stawek godnych naszego zdrowia.
                    • zajebiaszczy1 Re: praca w cooper standard 28.10.16, 07:32
                      dlaczego nikt tu nie pisze
                      • zajebiaszczy1 Re: praca w cooper standard 28.10.16, 07:36
                        mlodzi gniewni nie przyjmujcie sie tu bo nie warto za taki hajs...dam wam przyklad jak można teraz mniej zarabiac niz dwa lata temu...no i te pośredniki...ło matko jakby nie kredycik to bym stąd dawno wyp...ał pozdro
                        • zajebiaszczy1 Re: praca w cooper standard 28.10.16, 07:41
                          aha i piszcie tu cos może ktosik z tych tępych władz sie opamięta i pomyśli...bo za dwa trzy lata Biedrone otwiorzą...troche tu przeżyłem pracuje tu 12 lat ale takiej hu...i to jeszcze nie było
        • Gość: lolek Re: praca w cooper standard IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.03.15, 20:26
          Czytam i się zastanawiam odpisać.Leżę w szpitalu i umieram.Tak się skończyła Moja praca w Cooper standard.Zostało mi tylko 2 miesiące życia mam przeżuty do mózgu.Ludzie zastanówcie się czy warto tam pracować?Nie mam siły już pisać.
          • Gość: solidny Re: praca w cooper standard IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 24.03.15, 13:19
            Wspólczucia dla Ciebie, bo tragedie jaką przeżywasz Ty i Twoi bliscy są czymś czego nikomu się nie życzy. Tylko nie możesz obwiniać swojego miejsca pracy, że był powodem twojej choroby. Owszem może w jakimś stopniu przyczynił się do tego (poprostu troszke szybciej) ale to co w Tobie jest, było od dawna i wcześniej czy później by się pojawiło - słabsza odpornośc organizmu, która np po wakacjach w egipcie mogła by w takim samym stopniu przyczynic się do twojego stanu zdrowia. Jeżeli obwiniasz zakład to czemu nie poszedłeś do sądu aby wywalczyć odszkodowanie, które było by jakąś spuścizną dla Twoich bliskich? Nie wiem może się sądzisz ale jeżeli nie to sam dobrze wiesz czemu tego nie zrobiłeś. Zakład owszem - przetwórstwo gumowe nie jest zdrowe i nawet to wie dziecko ale skoro ktoś świadomie zatrudnia się do pracy i wie jakie może to mieć konsekwencje to niech później nie szuka dziury w całym i obwinia cały świat. Skoro pracujesz w Cooperze masz świadomość, że może to mieć negatywny wpływ na twoje zdrowie ale nie koniecznie musi tak być, tak samo może mieć wpływ na twoje zdrowie to co jesz itp, więc Twoje oskarżanie i niesienie propagandy jest bardzo przesadzone. ja pracuje 10 lat i po badaniach jakie sobie zrobiłem jestem okazem zdrowia, więc to nie miejsce pracy a styl życia jaki prowadzisz od narodzin jest wymierny do tego w jakim czasie się Tobie pogorszy. Bolesna prawda ale taka jest.
            • Gość: Bystry Re: praca w cooper standard IP: *.158.219.23.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.15, 20:50
              Solidny ... przemysł gumowy jest rakotwórczy czy ładniej "kancerogenny:; ciesz się że nie chorujesz ale bądź pokorny bo nigdy nie wiesz co będzie za rok dwa. Oczywiście liczy się styl życia itp ale oddychając 8 godzin oparami wulkanizowanej gumy nie pomagasz sobie być zdrowym. Macie pewnie wiele projektów zwiększajacych wydajność, skracających czas cyklu, upychacie coraz więcej maszyn na metr kwadratowy a każda prasa to nowe opary po wulkanizacji, ile macie projektów poprawiających odprowadzanie oparów z wulkanizacji gumy? Policzcie ilość pras i metrów wytłoczonych profili w każdym zakładzie. Każdy metr to odpowiednia dawka toksyn. Toksyn przybywa a prawidłowej wentylacji nie. Badajcie całe spectrum szkodliwych substancji nie wybiórczo a doznacie szoku;
              • Gość: solidny Re: praca w cooper standard IP: 178.235.192.* 02.04.15, 20:23
                Mam tego świadomość i pracuje nadal i nie zamierzam się zwalniać. Co wyjdzie za rok czy za dwa to nawet Ty nie patrzysz kupując przetworzone surowce typu - pomidor, ogórek itp. Taki jest teraz świat i kazdy jest kowalem swojego losu i świadomym jest swoich wyborów. Jak ktoś pieprzy, że zakład pracy go pozbawił zdrowia mając, zakładając do emerytury 30 lat to chyba dobrze wie, że to nie jego wina a wada nabyta, która tak czy siak by sie pojawiła. To jest proste co ma wpływ na Twoje zycie - Twoje wybory - im gorzej wybierasz tym gorzej dla Ciebie a wyboru dokonuja dorośli wieć wiedzą co robią, a skoro wybrali to niech nie narzekają i szukaja winnych - a winny jest dokonujący wyboru.... - bolesne ale prawdziwe
                • Gość: Bystry Re: praca w cooper standard IP: *.158.218.152.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.04.15, 21:39
                  Nie zjadasz chyba tony pomidorów dziennie; Wulkanizowaną gumą oddychasz niestety 8 godzin dziennie plus wszystkie nadgodziny to jest potężna dawka chemi jeśli pracujesz na prasie. Przychodząc do pracy nie mówiono mi, że praca przy wulkanizacji gumy zwiększa prawdopodobieństwo zachorowania na raka. Ale zgadzam się to mój wybór i dlatego pracuję już gdzie indziej
    • rockybill Re: praca w cooper standard 18.02.19, 18:55
      Thank you for sharing your information :-)

Savasher
      Musicbunch
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka