ninaa7 22.04.08, 09:21 Cześć mieszkam w Centrum ( Śródmieście ) może jest jakaś mama która również jest z Centrum i jest chętna na wspólne spacery. Razem raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzikk1 Re: Wspólne spacery - centrum bielska 22.04.08, 09:42 Witaj, ja również jestem z centrum i chętnie wybiorę sie na wspólny spacer :) Odpowiedz Link Zgłoś
egac Re: Wspólne spacery - centrum bielska 22.04.08, 10:00 ja też z centrum, tylko zwykle chodze po południu. napiszcie gdzie i o której pasuje Wam Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa7 Re: Wspólne spacery - centrum bielska 22.04.08, 12:51 mi pasuje i do południa i popołudniu tylko niech sie ta pogoda zmieni w końcu bo mi dziecko wariuje w domu, ja zresztą też. Napiszcie w jakim wieku są wasze dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi_bipika Re: Wspólne spacery - centrum bielska 23.04.08, 09:26 Ja też z centrum!!! I chętnie wybiorę się na spacer! Mój synek ma 10 miesięcy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egac Re: Wspólne spacery - centrum bielska 23.04.08, 12:35 mój synek ma 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
renata_pyszka Re: Wspólne spacery - centrum bielska 28.04.08, 12:28 Witajcie! ja jestem z okolic centrum, i chętnie bym się wybrała na wspólny spacer, napisz gdzie spacerujesz i czy jeszcze aktualne :) Córa ma 6 tygodni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa7 Re: Wspólne spacery - centrum bielska 28.04.08, 17:32 jasne że aktualne prawdopodobnie jutro jak pogoda dopisze tak jak dzisiaj wybieram sie na spacer. Gdzie hmm już powoli brak mi pomysłów może Park koło PUP Odpowiedz Link Zgłoś