thetom1 02.06.08, 20:37 Witam, jak w temacie - poszukuje dobrego elektryka samochodowego (fiat palio). Bede wdzieczny za jakiekolwiek namiary. pzdr, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: dobry elektryk samochodowy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 23:36 Stanowczo odradzam gościa z ul.Olszówki ,powyżej Grzybowej!!!! Ignorant i niechluj - to mało powiedziane....... Nigdy wiecej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: dobry elektryk samochodowy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 11:34 Podaj więcej informacji. Potrzebujesz zamontować radio, lub masz problem z zamkiem centr., a może ze wspomaganiem, albo z jeszcze czymś innym? Centrum obsługi Fiata nie jest takie złe. Byłeś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
thetom1 Re: dobry elektryk samochodowy?! 03.06.08, 12:30 mam problem z zasilaniem (alternator?)... o centrum obslugi fiata w bb nie slyszalem dobrych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: dobry elektryk samochodowy?! IP: 79.139.1.* 03.06.08, 14:48 Polecam pana Szarka. Jedziesz Krakowska w kierunku Krakowa i przy skrzyzowaniu z Wapienna po prawej stronie jest bialy dom z szyldem elektryk. Solidny i zna sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: dobry elektryk samochodowy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:57 Ja jeżdzę do Pogórza przed Skoczów - jest ok jak nie przeraża odległośc podam więcej info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kficek Re: dobry elektryk samochodowy?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.08, 22:50 Stare Bielsko na samym końcu ulicy Portowej (odchodzi od ul. Nad Potokiem). Niestety nie pamiętam nazwiska ale mogę polecić w 100%. Diagnoza komputerem + naprawa aparatu zapłonowego i coś tam jeszcze. Cena kilkakrotnie niższa niż w serwisie fiata i w Automajstrze (to dopiero okruti zdziercy, sa samą diagnozę chcieli 300 zł). Nie można ich znaleść w necie bo się nie reklamują!!! (chyba, że coś się zmieniło) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: dobry elektryk samochodowy?! IP: *.comarch.com 07.09.16, 11:40 nie Portowej tylko Stoczniowej ;) ... znalazłem i polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś