Gość: skóra&kość IP: *.kubnet.pl 28.06.08, 09:38 Proszę o jakieś opinie na temat warunków pracy w ELTEKu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mr Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 15:20 pracowalem tam za grosze w warunkach dzie nor,alny czlowiek niejest wstanie wytrzymac niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 986b Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.06.09, 20:29 Bez przesady , nie jest tam znowóż tak ciężko.Wszędzie trzeba się nacharować.Tyle,że zarobki małe,ale też jak w każdym właściwie zakładzie produkcyjnym.Dużo,jeśli chodzi o atmosferę pracy,zależy od liderek.A z tym tam nie było najlepiej gdy u nich pracowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica... Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 109.243.201.* 23.02.10, 18:35 praca w tej firmie jest nie za ciekawa... Robią z kobiet białe murzynki!!! Pracowałam przez agencje i po miesiącu koniec!!! po tygodniu znowu dzwonią bo potrzebują ale nic z tego... Aga G. jest jedną z lepszych liderek!!! Popracujcie u Sylwii na elektryce to zwątpicie... Gruba, wredna sucz! a o nakoksowanym kierowniku-imprezowiczu lepiej nawet nie mówić... Koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bylej pracownic Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 86.44.65.* 19.03.10, 16:58 ja tez tam pracowalam w elteku przez staff service i bardzo milo wspominam prace tam. Pracowalam od konca listopada do grudnia u agi i nie narzekalam a pozniej przez styczen/luty u sylwii i tez nie narzekalam na prace. Nikt mi tam nic zlego nie zrobil wiec nie wiem co ci zrobili ci ludzie... Kierownik zawsze mowil mi jako robolce dzien dobry. Niestety praca miala byc na dluzej ale skonczyla sie po dwoch tygodniach ale to nie ich wina tylko staffa bo to kobieta tam w biurze wprowadza ludzi w blad!!! Miej pratensje do nich a nie obwiniaj calego swiata!!!! Pozdrowienia dla Oli i Sylwii:) Buziaki dla electrici i eco:) ja znowu wyjechalam do irlandii ale niedlugo wracam:) Roksana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.03.10, 14:39 do pracownicy z 18.03.10 oo:49 Bardzo ciekawi mnie na jakim stanowisku pracujesz i ile zarabiasz,że tak Ci się wszystko podoba w tej firmie,ale na pewno nie jako zwykła pracownica fizyczna i nie masz pensji 1000zł,bo byś tak nie broniła wyzysku Polskich(zrzędzących)kobiet.Ciekawe,czy byłabyś taka mądra, jakbyś nie miała już końcem miesiąca włożyć co do garnka lub musiała wszystkiego odmawiać sobie i swoim dzieciom,żeby starczyło na czynsz!!!Właśnie tacy ludzie jak Ty- pachołki właścicieli obcych kapitałów sprzedają Polskę po kawałeczku.Zamiast bronić swoich ludzi i walczyć o "lepsze jutro" dla nich,wolicie wiernie służyć wyzyskiwaczom.No jasne,ale Wam na pewno sowicie za to płacą.A cała reszta musi niestety pracować w takich firmach,ŻEBY PO PROSTU PRZEŻYĆ !!!I POZOSTAJE TYLKO SOBIE PONARZEKAĆ CZY POZRZĘDZIĆ JAK TO NAZYWASZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.03.10, 14:45 Aha i nie Baby ,tylko Kobiety!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.146.47.75.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 18:42 Wydrukuj co napisałaś i podetrzyj sobie tym tyłek... Kierownik-imprezowicz ??? Nawet jeśli to chyba Ci żal dupe ściska !!! Nawet nie nadajesz się do tego aby mu prać skarpety... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 178.56.161.* 19.06.10, 11:31 nawet nie trzeba mówić kto go tak ostro broni buuuuuuuuuuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 79.139.3.* 19.12.10, 18:04 no to fajnie ze ty jestes taka ambitna i mozesz prac mu skarpety napewno bardzo dobrze to robisz nic tylko zazdroscic hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****************** Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielsat.com.pl 25.01.11, 16:42 Nie dość że marnie płacom to jeszcze wymagają od pracowników co raz to więcej . nie polecam taj pracy ,niektóre babki są tak głupie że same sobie podnoszą normy . trzeba mieć dobnie dość że marnie płacom to jeszcze wymagają od pracowników co raz to więcej . Nie polecam taj pracy ,niektóre babki są tak głupie że same sobie podnoszą normy . trzeba mieć dobro psychikę by tam wyczymaćro psychikę by tam wytrzymać !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była p. Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.147.111.86.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.04.10, 16:16 Piszesz ze jest jedna z lepszych liderek ??? Zatem pozdro dla tego największego ścierwa Elteku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była p. Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.147.119.77.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.04.10, 16:33 I jeszcze jedno... dla mnie ten dupoliz pana prezesa ma ADHD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buu Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 91.198.94.* 08.04.10, 18:15 pani Ola ma chyba wielki żal iż poleciała z zakładu, a trzeba było miec jednak te 15 lat i siedziec w domu na dupie :) Pozdro Ola hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech na hali Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 91.198.94.* 08.04.10, 18:21 Żal mi Cie dziewczynko :) Ani to za wiele inteligencji, ani rozumu... Masz zal że juz w Elteku nie pracujesz? Nie masz nawet za grosz odwagi przyznac sie do tego co narobiłas w zakładzie... Z wileka ( akurat taka masz) dupa wszedzie sie zmieścisz, gorzej z takim niewyparzonym ryjem... Pozdro Olu :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była p. Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 15:15 W zwiazku z tym ze gość buu i smiech na hali jest z tego samego IP więc to jedna osoba,której odpisze tak...Kochaniutka zachowaj resztke godności i daj sobie spokój z wypisywaniem bzdur na forum.To Ty zawsze wracałaś z biura szpagatami...Nie pracuje w Elteku i wcale nie żałuje-przynajmniej nie musze patrzeć na Twoją krzywą morde-bo był to przykry widok dla moich oczu.Dla mnie pozostaniesz marną liderką z rozdartym ryjem-większym niż moja dupa.Jak długo bedziesz po mnie jechac tak długo bede odpisywać-nawet do usranej śmierci.Rób sobie dalej kariere w Elteku,ale mnie nie mieszaj do swojego koryta bo nie chce się ubrudzić...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie eltek Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.play-internet.pl 02.05.11, 12:04 zgadzam sie z opinia o sylwii- MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! falszywa i obludna- tak wlasnie mozna ja podsumowac w dwoch slowach, dobrze ze juz u niej nie pracuje b to byl koszmar. za kazdym razem jak sobie ja przypomne to odrazu sie we mnie gotuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ta jej siostra- zwykla robolka a zamiast zapie...c uwaza sie za pania kierowniczke, no ale tak to jest jak sie ma siostre liderke....... mozna sobie na wszystko pozwolic i nawet popisac troche bzdur w "karcie s" bo przeciez i tak nikt jej nie bedzie sprawdzal. ciekawe czy nadal sa na jednej zmianie bo zawsze mnie dziwilo nze Szanowne Kierownictwo pozwala aby najblizsza rodzina pracowala ze soba na tej samej zmianie. kiedys nawet chcialam zapytac Pana Kierownika jak to jest, ale wiedzialam ze i tak pozniej sylwia sie bedzie mscic dlatego sobie wtedy odpuscilam, natomiest teraz moge powiedziec otwarcie bo eltek omijam szerokim lukiem w drodze do mojej nowej i fajnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
bond1983 Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała 24.08.11, 11:12 Oj coś mi się wydaje, że Ci co już nie pracują w Eltek-u i tak go obsmarowują musieli nieźle podpaść. No tak, nie ma to jak wyżyć się na forum nie ponosząc żadnych konsekwencji. Czy jak tam pracowaliście też byliście tak mocni w gębie?? Powiedzieliście liderom, kierownikom i prezesowi co o nich myślicie?? Nie sądzę. Praca wcale nie jest tam taka zła, liderzy też mi nic nie zrobili złego więc nie ma co narzekać. Jedyne z czym się zgodzę to faktycznie mało płacą. Tylko w związku z tym mam prośbę. Wskażcie mi chociaż jeden zakład, który jest krainą mlekiem i miodem płynącą, w którym pracuję się góra 2 godzinki dziennie a przez resztę sześć godzin można się zdrzemnąć, nie ma norm i w ogóle nie trzeba nic robić, a do tego zarabia się 5000 netto (plus premie oczywiście np. za nie chrapanie podczas drzemki.). Jeżeli takowy istnieje to proszę o namiary, chętnie pójdę do takiej pracy. Z góry dziękuję i będę dozgonnie wdzięczna. pozdrawiam wszystkich bylych i obecnych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poseł Osieł Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 12:16 Zapraszam do nas na Wiejską, mamy wszystko za darmo basen,bar ,kino nawet benzyna gratis i spokojnie można się zdrzemnąć w pracy a nawet nie przyjść i tak zapłacą i też nikt nad nami nie stoi z batem nie ma liderów ,menadżerów , ale i tak się żremy miedzy sobą jak wy. Zarobki to 10000 ale dla nas to i tak mało przecież my tak bardzo wyszkoleni i tak ciężko harujemy żebyście mieli dobrze, żebyście z głodu nie poumierali ,żebyście godnie pracowali za 1000 zł na nasze wygody BY ŻYŁO SIĘ NAM( nie wam) LEPIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 10:38 zdecydowanie nie polecam tej f-my , pracujesz za grosze . jak chiński robotnik:) , kto nie spróbuje ten sie nie przekona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 78.133.210.* 21.09.09, 12:07 Witam,Ja bardzo mile wspominam prace w ELTEKU, to były fajne czasy, mile spędzony czas, w miłym towarzystwie, a zarobki, jak wszedzie, Pozdrawiam wszystkich pracujących w tej firmie, :)były pracownik:( Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik-6 Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała 19.10.09, 12:07 Sama praca w sobie nie jest taka zla wsedzie trzeba pracowac tego mysle nie trzeba wyjasniac. Natomiast jesli chodzi o załoge to sa rozne chamy , a najwieksze chamy nie raz po podstawowce to tzw. liderzy-brygadzisci ktorzy pomiataja ludzmi jak malo kto jesli ktos sobie pozwoli na taie traktowanie to beda to wykorzystywac. Nie wiem kto wybiera takie scierwa bo wladza im uderza do glowy i zamiast byc pomocni w roznych sytuacjach to jeszcze utrudniaja. Jeszcze jedno to jakies normy ktore powinno sie wyrabiac i jedne zmiany z drugimy rywalizuja kto lepszy jak w przedszkolu ale to wlasnie dlatego ze liderami sa niewyksztalcone polglowki. To tyle na temat tej pracy reszta jakos ujdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.152.lesio.net 21.10.09, 21:18 jak wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 05.12.09, 00:26 Właśnie,że kijowo!!!Liderzy do bani!! a kontrol jakości Chamska- zwłaszcza głupia Sylwunia-dawno jej nikt nie przywalił.!!!Wiecznie tłuste włosy i zero w mózgu!! zachowuje się tak jakby głównym dyrektorem tam była-wredna s... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 21:22 Nieprawda,jesli chodzi o wykształcenie,kulturę osobistą a nawet higienę to najgorzej pod tym względem wyapadają panie z produkcji...jeśli chodzi o liderów to nie można pisać tak o wszystkich owszem wyjątki sie zdarzają(po podstawówce).Niektóre panie mają problemy z wysławianiem się a nawet z liczeniem....no cóż może temu zarobki są niskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 22:38 jeśli chodzi o ciebie to chyba w życiu proszku i mydła nie używałes i od siebie smrodu nie czules. pomysly i myslenie masz tez tyle warte co twoja higiena osobista hehe jesli chodzi o reszte to slabo normy wygorowane zarobki niskie ale kazdy jest tam z wlasnej woli wiec narzekanie jest bez sensu. smieszne jest to cale plotkartswo chociaz zachowanie kierownictwa tez czesto jest nie na miejscu ale co zrobic, pracowac a kiedy znjedzie sie na horyzoncie lepsza praca to poprostu odejsc :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.09, 02:23 Widać po Tobie, że sama jesteś idiotką, żeby takie rzeczy na forum wypisać. A przywalić to możesz sama sobie. Totalne zero kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 05.01.10, 18:21 ty w pracy nie patrzysz w dupie masz kulturę,a ja na forum :) co nie zmienia faktu,że brak ci taktu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 91.202.192.* 02.02.10, 14:03 socha fajna babka do zameczenia klepie tymi slepiami mysli ze jest najwazniejsza i takich ludzi mi szkoda za 1500 udaje pania dyplomatke a jak chodzi......jakby wyszła z masazu wewnatrzmacicznego.......jej maz kochany a na imprezie jakby mogła kazdemu by dała no powiedzcie czy tak nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż zatrudnionej Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 79.139.3.* 08.01.10, 17:48 Ta firma to totalne dziadostwo wysłali w grudniu ludzi na bezpłatne i teraz wypłata to 600 zł na ręke !!!! ciągle brakuje materiału do produkcji zatrudiaja ciagle nowe osoby potem wychodzą same braki kóre znowu się rozbiera ---TOTALNY CHAOS -,straszą ciągle wszystkim zwolnieniami normami i plajtą a sami do niej prowadza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś 46 Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.cdma.centertel.pl 18.01.10, 17:49 zgadzam się z powyższą wypowiedzią niestety ludzi tam mają za nic zarobki tandeta ,a liderzy no cóż wiele do życzenia jedyną w porządku liderką jest Jola .. najgorsze ciotki to kierownicy produkcji ...masakra ogólnie nie polecam sama myślę o zmianie pracy jak najszybciej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaa Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielsat.com.pl 26.01.11, 22:11 KOCHAM PRACE W EL TEKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 10:39 Ale ty chłopie ograniczony jesteś , wiesz co ci baba w domu powie , szkoły nie skonczyłeś a wygadany jesteś że szkoda czytać.... NIe sadze byś zrozumiał co mam na myśli bo zadaleko masz do mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.10, 20:04 w elteku brak rozwoju na lepsze jutro ludzie robia za miske ryzu, a nadzor proponuje imprezki bo mysli ze pijana zaloga jest do urobienia jak ciasto ja proponuje pobyt w spa lub w grocie solnej to wszystkim by wyszlo na zdrowie bo dlugie lata pracy jeszcze przed nami oby eltek starzal sie razem z zaloga pozdro dla p prezesa kolesia wielu ludzi z dolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.10, 20:11 zgadzam się z majką tylko nie brak rozwoju ale nadzieji pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownicaElteku Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 109.243.217.* 01.02.10, 20:21 Ja Wam powiem tak, pracuję w Elteku od 4 miesięcy i jakoś nie narzekam, zarobki- jak wszędzie. Co do liderów to owszem można im parę rzeczy zarzucić, ale nikt nie jest idealny. Jeśli chodzi o wypowiedź Pana, którego żona pracuje w Elteku to chyba nie zrozumiał co do niego mówiła albo ona sama jest jakaś "dziwna" ponieważ w grudniu był postój jak w każdym zakładzie produkcyjnym spowodowany inwentaryzacją i bardzo dziwne że Pańska żona dostała tylko 600zł wypłaty. Ja uważam, że jeśli się samemu nie spróbuje to nikt się nie dowie jak wygląda praca w Elteku. W pierwszym dniu pracy przeczytałam wszystkie wypowiedzi na tym forum i powiem szczerze, że chciałam zrezygnować , po prostu nie pójść tam, ale zaryzykowałam i wcale tego nie żałuję bo pracuje mi się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1..0 Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 91.202.192.* 02.02.10, 13:59 a ja tam pracuje rok i nie narzekam oczywiscie jak wszedzie nic nie załatwisz z kierownikiem liderzy zalezy jak lezy ale ludzie z którymi pracuje tzn cały dól poprostu ekipa jakich mało juz dawno zrezygnowałabym gdyby nie ludzie A co do kontroli jakosci np. chomikaKrzysia wykastrowac szkoda goscia!wielki pan za pare groszy A pani Socha tez mogłaby sie powstrzymac bo cos wkoncu wyląduje w jej ry..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekowomen Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 91.202.192.* 02.02.10, 14:06 agnieszka g.z eko powinna zaopatrywac kible w papier toaletowy w tym byłaby naprawde dobraLudzie tam naprawde potrafia ale ona ich ogranicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 18:58 oki praca w porzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 18:58 111kto wypisuje takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyczny Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 91.202.192.* 02.02.10, 14:10 pani socha jest tam najpopularniejsza klepie tymi swoimi gałami i za 15oo złtych udaje pania prezes pobawic to sie mozesz z mechanikami w tym jestes dobra na imprezie gdyby nie maz dałabys wszystkim po kolei Itakich ludzi mi szkoda naprawde......ale jak ma swoje ego nic jej nie powstrzyma najwazniejsze scie........elteku.Dupoliz pana PREZESA hm męzatka a taka rozpustna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPINIA Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 77.252.190.* 03.02.10, 23:53 Ludzie, Wy z tego forum zrobiliście dno.. Łatwo Wam pisać o kimś oceniaąc go z kilku przelotowych rozmow, i patrzenia co kto robi... Każdy ma wady, wy nie jesteście lepsi, a na dodatek nie macie odwagi powiedziec tym osobą co o nich myślicie, tylko za plecami, jak strusie chowacie glowe w piach. Jest mi żal tych ktorzy sie wypowiadają, bo najwyraźniej nie weda nic o tych osobach. Nikogo nie bronie, bo o nie ma sensu, ale popatrzcie sami na siebie, zaklamani jesteście i najlepsze jest to że w tym klamstwie tkwicie... Praca nie jest zla, zarobki fatale, ale uważam że każdy wie na co się pisze. Zastanówcie się nad swoja moralnością, a nie nad ocenianiem innych osób, bo to świadczy o waszym zacofnaiu intelektualnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 20:12 ty opinja po czyiej jestes stronie na jakim dziele robisz/ masz klapki na oczach czy jestes slepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownicaElteku Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 109.243.152.* 04.02.10, 23:16 Wiecie co jesli chcecie sie wypowiadac na forum to pokazalibyscie troche kultury, zamiast wymieniac nazwiska moze lepiej byloby napisac "liderzy" albo "kontrola jakosci". Ja osobiscie do Agnieszki nie mam nic, A ty jesli chcesz ja oczerniac w oczach innych osob to najpierw powiedz otwarcie swojej liderce co o niej myslisz, miej na tyle odwagi bo nawet idiota, najwiekszy idiota potrafi wiele mowic ukrywajac sie pod pseudonimem. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownicaElteku Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 109.243.152.* 04.02.10, 23:20 I jeszcze jedna informacja dla Twojej wiadomosci: zmienianie pseudonimu z "ekowoman" na "sympatyczny" i tak Ci nic nie da bo wyswietla sie nr IP:) i wszyscy wiedza ze pisze to ta sama osoba:) gratuluje inteligencji i serdecznie Cie pozdrawiam:) do zobaczenia w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPINIA Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 77.252.190.* 04.02.10, 23:37 Nie jestem slepa, widze wiecej niz niektórym się zdaje... To co robicie to czysta kpina, brak szacunku do drugiej osoby... Nie jest ważne na jakiej jestem lini, moje zdanie i tak do nkogo nie trafia, także róbta co chceta... I tak uwazam że nie macie za grosz szacunku i jesteście tchórzami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 16:19 Osobiście uważam ,że jeżeli chodzi o pretensje o zarobki to są nie słuszne bo każdy widział kwotę jaka figurowała na umowie którą podpisywał.Owszem zgodzę się że zarobki są zdecydowanie za niskie szczególnie jeżeli chodzi o pracownice na dole ponieważ praca pracy nie równa, z premiami też przesadzili bo ludzie przecież muszą za coś żyć. W kwestii liderów to jest temat sporny ponieważ zależy u kogo się pracuje, z jednym się lepiej dogadasz a drugiego masz po dziurki w nosie, a prawda jest taka - WSZYSTKIM NIE DA SIĘ DOGODZIĆ, a jeśli chodzi o Sochę to Agnieszka(teraz już Garbacz) owszem przesadza powinna wrzucić na luz, a Magda nie wiem jak to z nią będzie bo można powiedzieć że jest "początkująca". Nie ma co się czepiać do liderów jakości kierownictwa tylko starać się z nimi gadać bo obrabiając wszystkim dupę nic nie wskóramy a przez to też nic się nie polepszy :) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 07.02.10, 17:08 Oczywiści,że każdy wiedział na co się pisze przyjmując się do tej firmy,ale na pewno miał nadzieję,że coś się zmieni,bo ta firma się przecież rozwija.Z tego co wiem przyjmują coraz więcej ludzi na produkcje do magazynu i do biura,poza tym rosną zamówienia,więc chyba interes się kręci,a zarobki nadal na tym samym poziomie.Poza tym otworzyli drugi zakład w Skoczowie, no to chyba nie jest tak źle ,jak twierdzi prezes zasłaniając się kryzysem.Ludzie firma rośnie w siłę ,a wy z tego nic nie macie.Siedźcie cicho,a będą Was wykorzystywać dalej!!A w ogóle najlepiej zmienić pracę ,bo przy takim podejściu załogi nie ma szans na poprawę.A wiadomo nie od dziś,że tajemnicą dobrze prosperującej firmy jest zadowolony pracownik-a zadowolony pracownik ,to taki,który za swoją pracę otrzymuje godziwą zapłatę.Tu takiej nie ma i nie będzie jeśli sami o nią nie zawalczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 07.02.10, 17:11 Oczywiści,że każdy wiedział na co się pisze przyjmując się do tej firmy,ale na pewno miał nadzieję,że coś się zmieni,bo ta firma się przecież rozwija.Z tego co wiem przyjmują coraz więcej ludzi na produkcję, do magazynu i do biura,poza tym rosną zamówienia,więc chyba interes się kręci,a zarobki nadal na tym samym poziomie.Poza tym otworzyli drugi zakład w Skoczowie, no to chyba nie jest tak źle ,jak twierdzi prezes zasłaniając się kryzysem.Ludzie firma rośnie w siłę ,a Wy z tego nic nie macie.Siedźcie cicho,a będą Was wykorzystywać dalej!!A w ogóle najlepiej zmienić pracę ,bo przy takim podejściu załogi nie ma szans na poprawę.A wiadomo nie od dziś,że tajemnicą dobrze prosperującej firmy jest zadowolony pracownik-a zadowolony pracownik ,to taki,który za swoją pracę otrzymuje godziwą zapłatę.Tu takiej nie ma i nie będzie jeśli sami o nią nie zawalczycie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 08.02.10, 11:53 Przyjmują ale przez biuro pośrednictwa pracy.A na jakiej ulicy w Skoczowie jest ich zakład?Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytek Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 16:28 Jak miło... Dziwię się że jeszcze nikt nie odezwał się na temat magazynu,szczególnie na temat tych co ciągle krzyczą i wszystkich po kolei obrażają... Pozdrawiam wszystkich sympatycznych i podpier...czy!!! :) PS.Poszukajcie sobie forum na temat firmy ALPHASTAMP Podobne brudy,tylko bardziej pikantne. Kiedyś tam pracowałem(nie tylko ja z ELTEK-u)- tam dopiero się działo... ...to tak w formie rozluźnienia atmosfery :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eltek pracownik Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 18:55 OFICJALNE PRZEPROSINY CHCIAŁAM PRZEPROSIĆ PANIA SOCHĘ ZA WYPISYWANIE TAKICH GŁUPSTW NIGDY NIE MIAŁAM JA ZA TAKA CZYSTA ZAZDROŚĆ TO SPOWODOWAŁA PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ..........również pracownicy elteku przepraszam za wprowadzenie w bład ,a ip sie nie zgadza poniewaz pisze z kompa chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.146.47.75.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 19:04 Haha!!! Ładna ściema...,co za żal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.xdsl.centertel.pl 08.06.10, 11:38 agnieszka jest spoko a co do magdy to stanowisko dostała tylko dla tego że jest z kierownikiem jest to bardzo niesprawiedliwe a to dla tego że są lepsze z lepszym wykształceniem a nie po podstawówce zostać liderem szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 178.56.161.* 19.06.10, 11:41 żałosny jest fakt że Eltek zszedł w ten sposób na psy ....kierownictwo z podstawowym wykształceniem tego jeszcze nie grali same matactwo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 21:46 Praca jak praca, ale uważam że nie które kobiety same robią burdel, obrażając i obgadując innych! po co te plotki?? co te panie obchodzą inne pracownice? i tu pasuje określenie wredne baby!! psują atmosfere! ja to mam gdzieś, pracuję 8 godz i mam swoje życie poza murami pracy o tak niskiej płacy. a że nie umiemy się prosić o swoją pensję to tak będzie zawsze. i też uważam że stałe zatrudnianie nowych osób, prowadzi do bałaganu i braków. ale cóż jaka kontrola taka produkcja.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 04.12.10, 15:16 A jak niby widzisz to proszenie się o lepszą pensję? I kogo?Prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 04.12.10, 16:06 Prezes co najwyżej nieżle się ubawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adhd Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 18:57 praca oki pracownicy tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 19:00 fatalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 19:00 fatalne to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 19:00 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 19:01 nic dodac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 09.02.10, 19:01 ja.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 09.02.10, 19:16 chyba ktoś się tu wystraszył,że się go znajdzie po numerze IP -żałosne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 10.02.10, 11:55 Ponawiam pytanie,czy ktoś wie ,gdzie Eltek ma siedzibe w Skoczowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeprosiciel Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.jkns.pl 10.02.10, 20:06 PRZEPROSINY sa dlatego ze wiem ze było to chamskie zachowanie i wiem ze wogóle nie powinnam sie wtracac w nie swoje sprawy i jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 11.02.10, 16:55 A ja właśnie zrezygnowałam z podjęcia pracy w Elteku.Nie wiem czy dobrze zrobiłam,zatrudnienie przez pośrednictwo pracy .Trzy zmiany.Straszne tam plotkarstwo jak widzę.Czemu w kobietach tyle wzajemnej niechęci.Powinnyśmy się wspierać a nie wylewać sobie na głowy pomyje.Istnieje prawidłowość, że oszczędza się mężczyzn a wyżywa na koleżankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byla pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.mobile.project4.pl 20.02.10, 11:21 PRACOWALAM W ELTEKU JAKIS CZAS TEMU.BYLO STRASZNIE.ZAROBKI MARNE.PANIE KIEROWNICZKI WREDNE,SZCZEGOLNIE SYLWIA B.IM WIEKSZA STAWKE KTOS MIAL TYM MNIEJ ROBIL A CI CO ZAPIEPSZALI TO JESZCZE JAK BYDLO POGANIANI BYLI.TERAZ WIEM JAKA SOCHA ZAROZUMIALA.LUDZIE! NIE WCHODZCIE W TO BAGNO.JEDYNIE MILE WSPOMINAM KASIE SIKORE I DLA NIEJ POZDRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byla pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.mobile.project4.pl 20.02.10, 11:58 POZDRAWIAM EWELINKE. GRATULUJE MALEŃKA! RESZTE ELTEKU-ZAORAĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 91.198.94.* 23.02.10, 00:21 Pani Kasiu ma Pani tupet, nie trudno sie domysleć kto to pisał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.mobile.project4.pl 13.03.10, 23:17 DOBRZE ŻE SIE DOMYŚLASZ.I DOBRZE ŻE JEST TO FORUM.MOŻE CHĘTNYCH DO PRACY W OBOZIE TO OSTUDZI.TAKA ROBOTA ZA TAKIE PARE GROSZY TO ŚMIESZNE.JAKOŚ INNE FIRMY MOGĄ PŁACIĆ WIECEJ TYLKO ELTEK MA Z TYM PROBLEM!POWTARZAM SIE-NAJLEPSZE CO ZROBIŁAM W ŹYCIU TO,ZE OLAŁAM TĄ PRACE! POZDRAWIAM CIEBIE,INTELIGĘTNA I DOMYŚLNA OSOBO:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.146.47.75.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 19:14 Skoro wiesz ze nie powinnas sie wtracac po cholere jezdzisz po kims na forum ??? Ty masz wogóle mózg ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.10, 18:11 ja pierdziele!! ci co piszą że w elteku było miło to chyba byli tam na bani albo na przerwie :P a nie na hali produkcyjnej (chodzi mi o eko:/) owszem bywało zabawnie jak baby same sobie normy podnosiły zapierdzielając a potem narzekały że łapy je bolą hahaha większaśc z osób które tam robią to fałszywe obłudne niedorozwinięte osoby,szukające okazji żeby cie podpierdzielić, liderzy niby udają fajnych a co chwile ci na licznik zerkają i pretensje co tak mało,a sami gonią palić co chwila POLECAM WSZYSTKIM SZUKAJĄCYM MOCNYCH WRAŻEŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 16.07.10, 17:46 BRYGADZIŚCI teraz liderzy:NADGORLIWCY-to tacy,którzy za wszelką cenę chcą się wykazać,żeby zabrylować przed prezesem ,a nóż kiedyś awansują.Doprowadzają pracowników do nerwicy serca i robią z zakładu obóz pracy, gdzie nawet gęby nie można otworzyć do drugiej osoby.ZLEWAJĄCY WSZYSTKO-ci przeważnie błąkają się po hali i udają,że coś robią,a tak naprawdę myślą tylko o tym ,żeby już być na papierosie, co też robią przy każdej nadarzającej się okazji.Ale tu przynajmniej pazurów 10cm nie połamią.Przy nich pracownik musi robić wiele rzeczy należących do obowiązków lidera za swoje marne grosze..PUSTO PRZEBIEGOWCY- tacy ,którzy robią dużo zamieszania,co wygląda jakby się bardzo angażowali do pracy.Zajmują się takimi rzeczami,które do nich nie należą niczym kierownicy.Tak naprawdę niewiele robią,ale przy tym się strasznie ugonią i myślą,że zapunktują wyżej ,bo tacy pracowici.W tym przypadku nerwica również murowana. Wśród każdej z powyższych grup znajdują się również tzw. podpier.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCM Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.mobile.project4.pl 20.02.10, 20:32 NIE BOJE SIE PISAĆ OTWARCIE! WKONCU TO FORUM JEST PO TO.JA PRACOWAŁAM W ELTEKU DOŚĆ DAWNO I NAJLEPSZĄ RZECZĄ JAKĄ W ŻYCIU ZROBIŁAM TO TO,ŻE OLAŁAM TEN CAŁY SYF! LEPSZĄ PRACE MOŻNA ZNALEŹĆ W KILKA DNI.TO PAŃSTWO W PAŃSTWIE NIE LICZĄCE SIE Z NIKIM.W PRODUKCJI LICZY SIE ILOŚĆ A NIE JAKOŚĆ.TYLKO POPĘDZANIE A POTEM CHOWANIE BRAKÓW.PANIE KIEROWNICZKI (SAME TAK SIE NAZYWAJA) MYSLA ŻE LUDZIE BEDA ZAPIEPSZAĆ A ONE KAWKE PIĆ! NAPRAWDE LEPIEJ SIE ZWOLNIĆ,NIZ BYĆ BIAŁYM MURZYNEM! POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swierza Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.10, 20:40 jestem mlodym pracownikiem co za prymityw tam pracuje jak pani z siwa głową wulgarnie odnosi sie do lidera co za brak poszanowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 10:38 Witam wszystkich.Moja żona pracuje w Elteku.Co za dziadostwo tam musi być.Co dzień się denerwuje co będzie robić następnego dnia.Tylko panie dziobakowe wiedzą co będą robić(oczywiście ciągle na tym samym stanowisku)Kasa mała,bo to co na wypłatę dostaje to chyba na chipsy,to atmosfera też będzie do dupy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 120.17.147.* 18.03.10, 00:49 Chjłopie dobra rada dla twojej baby i dla innych narzekających - zwolnijcie się z Elteku to atmosfera się trochę oczyści z tych narzekających bab. Idzcie tam gdzie praca jest lepsza więcej płaca i nie ma problemów. Zróbcie to jak najszybciej inne firmy na was czekają. Poco tracić czas na pisanie komentaży, napiszcie cv i złóżcie w swojej wymażonej firmie. Może was przyjmą i dostaniecie duże pieniadze za mała robotę - szybko szybko bo czas ucieka i ktos zajmnie wasze miejsce. Swiją drogą takie zrzędzące baby w domu to musi byc koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do pracownicy Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:36 Popatrzcie jaka madra sie odezwala po podstawowce. Właśnie przez takie debilki mamy w kraju tak super. Takie też tam liderki rządzą po podstawówkach pewnie koleżanki we flanelowych koszulach= babochłopy. Ograniczeni z którymi można robić co sie chce i jak każa zapieprzać za pół darmo to beda , bo co by nie przecierz makaroniarze sie ucieszą. Powodzonka i spełnienia marzeń w uroczym zakładzie może awans dostaniesz za tak piękne słowa i bedziesz mogła pomiatać koleżankami starszymi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.10, 18:17 ja pracuję w tej firmie już trzy lata i dużo już przeżyłam.Jedno wiem na pewno że te wszystkie panie,które wypisują te głupie komentarze nie nie mają nic do roboty!!!!!!!Zastanawiam się kto ma te układy bo ja nie wiem a wiem dużo!!!!!!!!!!Ktoś kto to wszystko pisze jest dla mnie NIKIM!!!!DNO!!!!!!!Jak ci coś nie pasuje to się zwolnij głupia dupo i idź do lepszej roboty.Nawet na forum nie wolno ujawniać imion i nazwisk bo to jest karalne!!!!Nie wiesz o tym?Wy tam na górze macie wiecznie problemy z dogadaniem się i najchętniej wysłałabym was na jakieś leczenie moherowe berety!!!!A co do dochodów to zgadzam się nie jest dobrze ale uważam że lepiej mieć taką kasę mimo że kombinuję jak mogę niż użalać się i nie mieć nic.Zastanów się więc jedna z drugą jeśli coś następnym razem napiszesz.Ja pracuję na eco z kobietami na których mogę zawsze polegać.Pozdrawiam wszystkie koleżanki ze zmiany AGNIESZKI i SYLWII z elektryki!!!!Koleżanka z eco:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z ECO Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 17:26 NAJLEPIEJ ZAPIERDALAJ ZA DARMO LIZODUPKO!!!!! DZIEKUJ ZE MOZESZ TAK DOBRZE ZAPIERDALAC I WSADZ SOBIE DO DUPY WEZA MOZE CI KOLEZANKI W TYM POMOGA. A NA KONCU POZAMIATAJ ZAKLAD BO PODLOGA BRUDNA. I NIE ZAJMUJ SIE PRAWEM BO GOWNO WIESZ I W DUPIE BYLAS JAK GRZMIALO. POZDROW KOLEZANKI I MILEGO ZAPIERDALANIA ZA 1100 ZL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.03.10, 10:53 Dla tych,którym tak się podoba wynagrodzenie i wszystko w zakładzie mam super propozycję-pracujcie najlepiej za darmo o tak z dobrego serca w czynie społecznym !!!!!Służ panu wiernie ,a on Ci pierdnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOBBING Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:43 W tym obozie jest mobbing odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiu fiu Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.04.10, 17:04 W tym obozie same zakazy i nakazy,upomnienia i nagany!!!Za niedługo nawet pierdnąć nie będzie wolno ,bo nagana murowana.Albo, nie daj Boże spóźnić się z przerwy,wtedy-upomnienie.Przecież tyle sztuk można by było jeszcze zrobić ,gdyby wykorzystać każdą sekundę tych ośmiu godzin!!!W końcu pensja świetna całe 1000zł fiu fiu!!! Śniadanie najlepiej połknąć w biegu,bo można nie zdążyć robiąc rundki po schodach z góry na dół i z powrotem ,ale z windy korzystać nie wolno,bo jest przeznaczona do wyższych celów.A hołota niech sobie biega po schodach!!!!Ale są i tacy którzy mają przywileje czyli tzw. plecy,mogą się szwędać cały dzień nic nie robiąc,a jeszcze podpieprzając innych i przypieprzają się do wszystkiego!!! Normalnie dom wariatów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁO Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.04.10, 17:39 Normy niczym w akordzie,a płaca jak za pół etatu.A w ogóle za taką zapierdzielankę to nawet 2000zł byłoby mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.147.232.198.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.05.10, 03:16 Cały zakład wysadzic w kosmos-na czele z szanownym hehe panem prezesem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielsat.com.pl 13.10.10, 18:57 Co tu sie tak cicho zrobilo na tym forum? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: 94.254.171.* 16.10.10, 21:06 a o czym ma byc glosno,albo o kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipnik ech IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.10.10, 19:10 tak czytam te Wasze kłótnie i śmiać mi się chce, a chyba najbardziej to się śmieje były prezes i obecny. czy Wy nie widzicie że im zależy na tym abyście byli skłóceni? to kształtuje Wasze środowisko pracy a co za tym idzie i Wasze płace. czy wiecie że bardzo często prezesowie obcokrajowcy, a zwłaszcza Włosi przechodzą specjalne szkolenia jak zarządzać tzw. ,,głupimi Polaczkami"? Polacy takich nie potrzebują bo doskonale to wiedzą. mam na myśli między innymi właśnie kształtowanie atmosfery w pracy, zresztą ludzi którzy tworzyli ten zakład od podstaw w większości już nie ma. Pozdrawiam wszystkich ,,starych" pracowników ELTEK Poland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: ech IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.10.10, 14:03 Jakbyś był prezesem też byś się śmiał.Nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOOOOOOOOOOOOOOO Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielsat.com.pl 26.01.11, 22:12 KOCHAM PRACE W EL TEKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.c0.msk.pl 24.08.11, 15:00 Witam mam pytanie ile zarabia lider produkcji ? Z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszyn Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 20:41 2600,- brutto plus wszystkie premie i dodatki to wyjdzie jakieś 2300 na rękę. Praca ciężka i męcząca ale wypłata cieszy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.09.11, 11:38 Wolne żarty ...ciekawe ,który lider zarabia w Elteku 2300 na rękę ???? Przecież nawet tyle nie mają brutto . Liderzy to tam zarabiają tyle co zwykły pracownik w innej firmie ok.1500...1600 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymonek Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.bb.sky.com 24.10.11, 12:32 A ja zawsze bedę wspominać bardzo dobrze prace w tym zakładzie pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eltekofobia Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.5.249.155.static.kolnet.eu 06.04.12, 16:26 Napisze tak: praca w tym obozie pracy to jeden wielki syf. Jedyna szansa na awans to rozłożenie nóg przed kim trzeba-wtedy to nawet można zostać wice kierownikiem nie mając wykształcenia. :) Każdy, każdego obgaduje. Nie ma solidarności między pracownicami, co Ci na wyższych stanowiskach wykorzystują. A liderzy? Nie mając wykształcenia, pomiatają innymi a tak naprawdę są nikim i tak pozostanie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxxx Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 10:40 Nikomu nie polecam pracować w tej firmie...obóz pracy raz pracują na trzy zmiany potem na dwie bo nie maja zamówień a jak zejdą zamrowienia to biedne kobiety pracują 7 dni w tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.11, 17:43 prosze o wyjasnienie co to sa zamrowienia he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.12, 09:37 Praca tam jest dobra tylko na chwile- jak są zamówienia i jak brakuje im ludzi. Zatrudniają ludzi przez agencje bo tak im wygodnie, potrafią z dnia na dzień zwolnić.Dają wypowiedzenie za ,,porozumieniem stron" a ze zakładu nikt nie ma zamiaru Ciebie powiadomić, dowiadujesz się popołudniu że danego dnia nie idziesz na nocke. Liderzy od siedmiu boleści- bez wykształcenia, stanowisko z przypadku, dla przykładu podam lider team nie potrafi obsłużyć maszyny i wykonać szkolenia pracownikowi- a jest liderem- sprzeczność sama w sobie ^^ Zwalniają człowieka zarzucając mu nie efektywność pracy, a ktoś spokojnie wyrabia normy. Nie jestem pierwszym takim tam przypadkiem. Ale tam jest taka polityka, że ludzi starających się i mających ambicje(studia) zwalniają- bo przecież może kiedyś awansować i za normy trzeba by było dać premie . A kobiety wyrabiające połowe normy od miesięcy tam pracują. Dziwnie jest w tym zakładzie....Pracować tam można jak zmusza do tego sytuacja ale jak się da to uciekać z tego syfu i szukać jakieś stabilnej i normalnej pracy a nie być pracownikiem przez agencje z którym wszystko można. Pozdrawiam i życzę nie zbyt efektywnej pracy pracownikom-bo za to pamiętajcie możecie wylecieć ;) I rada dla przyszłych nie starajcie się i nie chciejcie tam do czegoś dochodzić bo to będzie idealny powód do zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca w firmie ELTEK Poland Bielsko-Biała IP: *.adsl.highway.telekom.at 27.07.13, 14:09 Praca przez agencje rządzi się swoimi prawami.., niestety. I tak jest na całym świecie. Narzekają Ci, którzy nie mają innych planów. To żadna motywacja do pracy widzieć wszystko w czarnych barwach. Jak się nie podoba, to warto coś zmienić w swoim życiu, niż tylko narzekać. Tak, stanowiska często są przyznawane po znajomości, ale kto w dzisiejszych czasach nie korzysta z okazji, ten się niczego nie dorobi. ELTEK - moja koleżanka tam pracuje już prawie 3 rok i sobie chwali, ale ambicje każdy ma inne. Ja też pracowałam kiedyś fizycznie, najpierw przez agencje, potem na kontrakcie, w dodatku za granicą i wszędzie jest to samo. Wyzysk, a jak się nie podoba, inni czekają na Twoje miejsce. Niestety, każdy chce zarobić, a jeśli chce zarobić, trzeba liczyć się z tym, że często kosztem innych, choćby jak dobrze pracowali. Ludzie sami tworzą sobie stereotypy i sami narzucają sobie tempo pracy. Podam przykład: Anglia, magazyn z kosmetykami, na początku pracowali tam sami Anglicy i mieli do wyrobienia 40% normy - przyszli Polacy i pokazali, jak świetnie pracują. Norma wzrosła do 85%...dla Polaków oczywiście, a Anglicy mimo swego lenistwa zarabiali na tym samym stanowisku...więcej OCZYWIŚCIE. Każdą sytuację można zmienić, zmieniając pracę. Rynek wprawdzie nie jest przepełniony ofertami pracy i czasem nie warto wybrzydzać, jeśli chce się zarobić, ale najgorzej popaść w rutynę i się poddać, nie szukając niczego innego. Warto korzystać ze znajomości, jeśli Prezes ma takie stanowisko, a nie inne, nie zazdrośćcie Mu, niech się Chłopak cieszy. A Wy dbajcie o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś