Gość: stan IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 13:29 Bardzo bym był ciekawy powiązań personalnych lub kopertowych w tym całym biznesie.. Śmierdzi mi na 10 km , że ktoś tu kręci niezłe lody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uglykidjoe Re: Bunt kioskarzy w Bielsku-Białej IP: *.eranet.pl 28.06.08, 17:21 Dlaczego nazwisko pana W. kojarzy mi się z firemką Urbis (to ta od parkingów) i kilku innych geszeftów prowadzonych z miastem i w mieście. A to ciekawe! Szanowni Kioskarze, trzymam kciuki! Nie dajcie się darmozjadom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: FRM= same kłopoty! IP: *.bsb.vectranet.pl 28.06.08, 17:58 Jakim prawem FRM nie utrzymuje kiosków skoro jest w posiadaniu przystanków autobusowych dokładniej wiat przystankowych, z których czerpie korzyści finansowe i chyba za darmo lub pół darmo udostępnia miejsca na materiały od Super nowej, szkalujące urzędników pracujacych w ratuszu? Na kioskach nie było biznesu? Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: FRM= same kłopoty! 28.06.08, 23:13 Nie zauważyłem by SN szkalowała urzędników, czyli pracowników obsługujących ustawowe organy samorządu terytorialnego= Prezydenta i Radę Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Bunt kioskarzy w Bielsku-Białej IP: *.bsb.vectranet.pl 29.06.08, 08:26 Ciekawe dalczego w SN, nic nie napisali o tej sprawie, czyzby FRM miała, cos do ukrycia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Bunt kioskarzy w Bielsku-Białej IP: 78.8.106.* 29.06.08, 20:45 Mnie to tez dziwi, dlaczego Super Nowa o tym nie pisze?Nie mozna przy okazji skrytykować prezydenta i urzedników z ratusza, wiec temat nie chodliwy dla nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Kasa, Kasa IP: *.bsb.vectranet.pl 29.06.08, 22:09 Nic w tym dziwnego, w koncu SN, dzirezawi od FRM miejsca reklamowe. Ciekawe za ile?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam FRM to pasożyt, trzeba z tym skończyć! IP: *.sferanet.pl 30.06.08, 08:01 Wszyscy dookoła przekonują, że FRM to pasożyt żerujący na miejskim majątku. Jeżeli tak jest, to odpowiedzcie mi proszę kiedy i kto z ramienia miasta podpisał umowę z tym przedziwnym tworem. Pomijam kwestię powiązań FRM z SN, ale jeżeli FRM działa na szkodę miasta, należy umowę z fundacją rozwiązać i rozgonić towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: FRM to pasożyt, trzeba z tym skończyć! IP: *.c201.msk.pl 30.06.08, 12:23 tak jest, to odpowiedzcie mi proszę kiedy i kto z > ramienia miasta podpisał umowę z tym przedziwnym tworem. > O ile wiem, uczynil to przed laty prezydent Bogdan Traczyk. Obecne wladze już dawno chcialy rozwiązać wspólpracę z FRM, ale za zerwanie umowy trzeba by bylo zaplacić karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmorpg Bunt kioskarzy w Bielsku-Białej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:00 taa... wyszła na jaw ciekawa sprawa, autobusy się spóźniają, czasem w ogóle ich nie ma, są przepełnione i brudne, a MZK podnosi ceny biletów, ciekawe o ile tym razem?? Odpowiedz Link Zgłoś