Gość: Nick Papuga z urzedu IP: 80.50.82.* 28.10.08, 14:05 Jesli to prawda co pisza w gazecie... to papuga z urzedu musi pracowac dzieki nepotyzmowi (bo rozumu brak). Czy "chlopak" napisal prezydent to... czy tylko google pozycjonowalo strone rzadowa przy zapytaniu "kutas"? Od kiedy jedno slowo obraza konkretna osobe? Czy mozna odpowiadac za obraze strony internetowej? Chyba, ze prezydent jest internetem (kiedys ktos powiedzial: ja jestem prawo) Chory kraj... to kafka, czy juz orwell? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Wykreślić Pana Tadeusza z lektur szkolnych. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:10 za nagminne używanie obscenicznych słów,które mogą być później stosowane w lżeniu najwyższych stanowisk w Państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kutas- dekoracyjny element ubrania 28.10.08, 14:15 niech ktoś udowodni że Marek Witoszek miał cos innego na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda chlopca Re: kutas- dekoracyjny element ubrania IP: *.zone3.bethere.co.uk 28.10.08, 14:32 widac ze koles mieciutki jest, wystarczylo zeby szedl w zaparte ze nie mial nic zlego na mysli a zafascynowal sie dawnym elementem garderoby tak wlasnie nazywanym. I ze wogole prezydent kojarzy mu sie z tymi czasami wiec dlatego tak wybral. Jakby sie nie przyznal to by mu mogli zrobic wielkie nic, zwlaszcza ze nie nazwal tak prezydenta publicznie a tylko spozycjonowal strone. I tak bylby slawny a wyroku by nie mial. Dobry adwokat kilka odwolan i nic by mu nie udowdnili, zwlaszcza ze to jest rowniez nie takie znowu rzadkie nazwisko. Eh glupio zrobil ze powiedzial ze tak mu sie kojarzy ta nazwa. Bo na kazdy argument ze wiekszosci sie tak kojarzy moglby zwyczajnie odpowiedziec ze on nie jest gburem i nawet o tym nie pomyslal... jak Cie zlapia za reke to mow ze to nie Twoja reka-tak sie broni zawsze cala nasza elita i co najlepsze zawsze im sie udaje wybronic. W sadzie czesto nie liczy sie prawda tylko zaciekla obrona swojego wystepku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Executioner To my mamy jakiegoś prezydenta ? IP: 85.19.195.* 28.10.08, 14:16 Bo o ile pamietam to ostatni nazywal sie Kwasniewski. W Belwederze podobna sadza Kartofle obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żywczak Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:17 1. Nigdzie, na żadnym, portalu nie ma informacji, że pijana dziennikarka DZ Marianna Lach w czwartek zabiła w ŻYWCU przechodnia i uciekłA z miejsca wypadku!? DLACZEGO? W IMIĘ SOLIDARNOŚCI DZIENNIKARSKIEJ? 2. Czy wyjaśnicie dlaczego za popełnione czyny (grozi jej kara do 12 lat pozbawienia wolności!) Prokurator wnioskował o areszt tymczasowy a Sąd Rejonowy w Żywcu uznał, że środkiem zapobiegawczym zastosowanym wobec sprawczyni wypadku będzie dozór policyjny (ma raz w tygodniu zgłaszać się na Komendzie Powiatowej Policji w Żywcu) oraz zakaz opuszczania kraju. 3. Dlaczego Sąd Rejonowy w Żywcu wydał taki środek skoro dziennikarka juz w przeszłości była karana za jazdę po p[ijaku? 4. Kto weźmie się wreszcie za Sąd Rejonowy Wydział Karny w Żywcu? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje 28.10.08, 14:35 Gość portalu: żywczak napisał(a): > 1. Nigdzie, na żadnym, portalu nie ma informacji, że pijana > dziennikarka DZ Marianna Lach w czwartek zabiła w ŻYWCU przechodnia > i uciekłA z miejsca wypadku!? DLACZEGO? W IMIĘ SOLIDARNOŚCI > DZIENNIKARSKIEJ? > 2. Czy wyjaśnicie dlaczego za popełnione czyny (grozi jej kara do 12 > lat pozbawienia wolności!) Prokurator wnioskował o areszt tymczasowy > a Sąd Rejonowy w Żywcu uznał, że środkiem zapobiegawczym > zastosowanym wobec sprawczyni wypadku będzie dozór policyjny (ma raz > w tygodniu zgłaszać się na Komendzie Powiatowej Policji w Żywcu) > oraz zakaz opuszczania kraju. > 3. Dlaczego Sąd Rejonowy w Żywcu wydał taki środek skoro jak to nie czytalem o tym na Gazeta.pl > dziennikarka juz w przeszłości była karana za jazdę po p[ijaku? > 4. Kto weźmie się wreszcie za Sąd Rejonowy Wydział Karny w Żywcu? > Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje 28.10.08, 14:23 "kutas" to chyba po staropolsku pompon ? nie rozumiem czemu pozycjonowanie stron wedle staropolskyego slowa ma obrazac prezydeta, chyba ze wielki maly "EL PRINCIPAL" czuye sie kutasem w dzisieyszym tego slowa znaczenyu i nie luby upubliczniac tey informacyji.... zreszta, wyadomo ze ynternet to lenie nieroby zlodzieye zdrajce i generalnye, luklad. na pewno wsadzenie do wyezienija tego chlopaka sprawy ze najjasnieysza polska kaczpospolyta olaboga stanie sie bezpiecznieysza. -- kaczyzm: -dokonałem zwrotu o 360 stopni; Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje 28.10.08, 14:23 Dobrze by bylo, aby prokuratura tak nadgorliwa w tym przypadku - nie umarzala innych powazniejszych od tego przestepstw !! Odpowiedz Link Zgłoś
tektur Prezydent jak jest 28.10.08, 14:26 każdy widzi, chyba że jest z pisuaru. Porównanie go do czegokolwiek jest obraźliwe - dla tego czegokolwiek. Prezydent to po prostu Kaczyński, drugiego takiego takiego nie ma i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Myślałem że to prawdziwy anarchista 28.10.08, 14:26 a tu miękka rurka ... eh prawdziwych punkowców już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Re: Myślałem że to prawdziwy anarchista IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 14:30 święte słowa - mógł być bohaterem, został frajerem. pzdr ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hendryk Niesamowite tlumaczenie - ukradlem soft... IP: 213.199.252.* 28.10.08, 14:28 ... bo mnie nie bylo stac. Niech sie zlodziej do roboty wezmie, zamiast obrazac glowe panstwa, to bedzie mial. Dostep do netu tez komus ukradl? Zenujace jest to, ze tutaj taka szumowina spotyka sie z poparciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Niesamowite tlumaczenie - ukradlem soft... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 28.10.08, 14:52 Masz rację słowo kutas idealnie pasuje do tego wykształciuszka, który chciał zabłysnąć. Niech błyszczy w więzieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Snooka - co zasrancu nie masz licencjatu 28.10.08, 14:30 bo byles za tepy wiec zal ci dupe sciska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd "kutas" część ubioru szlacheckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:36 a tu takie szopki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerard Re: "kutas" część ubioru szlacheckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:45 Widze ,że tatuś był podobien do częsci ubioru szlacheckiego a samego wykonał miętką jego częśćią - miło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republika To jest poziom Gazety Wyborczej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:37 Nazywanie w cudzysłowiu "piratem" tego kto ukradł prawa do programów -które są czyjąś pracą..... Mi nie mieści się w głowie co promuje GW. Kolejne to tolerowanie wpisu na forum o treści cyt: Re: Kaczynski ty kutasie jebany fiucie zlamany wyIP: *.201.167.* Gość: Polak 28.10.08, 12:57 Odpowiedz Jak ja się cieszę, że istnieje emigracja i nie trzeba juz się z ww. buractwem szarpać w Polsce... żenada.żenada.żenada///////////////////////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje 28.10.08, 14:39 Tak to wychodzi bokiem oglądanie tvn&polsat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micia Re: Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje IP: *.kutno67.tnp.pl 28.10.08, 17:08 Dokładnie. Co innego po TV TRWAM! Na przyszłość będzie wiedział, że np. OSZUST jest dobrym słowem kluczowym. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero no i nie dostanie Virtuti Militari za bohaterstwo! 28.10.08, 14:42 Za meczennictwo tez nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:46 dlaczego sonda mówi o karze trzech lat pozbawienia wolności jak prokuratura zaproponowała 14 mies?? po ch urządzacie dupne sondy i głosowania jak to zwyczajnie nie ma sensu? co za debile siedzą w tej redakcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 28.10.08, 14:47 Prawidłowo. Widać zresztą ze wygląda na kretyna jak Palikot, co to struga odwaznego, a jak przyjdzie co do czego to umie tylko przepraszać. Dodatkowo sporo forumowiczów z tej stronki powinna zostać wsadzona do paki. To co wygaduje się na prezycenta to jest skandal. Albo będziemy mieszkać w państwie prawa, gdzie takie zachowania są niedopuszczalne albo w państwie bezprawia. W końcu nie można pozwalać sobie na wszystko i na takie kretyńskie zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Jakbyśmy mieszkali w państwie prawa 28.10.08, 14:52 to możne bym się z Tobą zgodził. Ale skoro politycy obrażają naród to dostają za to z wzajemnością i tyla. Czy ktoś pisze coś takiego na Tuska? Nie, bo on nikogo nie obraża, ewentualnie tylko straszy pedofilów. Ty na przykład piszesz ze Palikot to kretyn. Więc co? Przyganiał kocioł garnkowi. Najpierw wymagaj od siebie, potem od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Jakbyśmy mieszkali w państwie prawa IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 28.10.08, 15:00 Na Tuska jeszcze będzie się pisać niejedne inwektywy, po tym jak wszystkich oszukał. Ja tego informatyka obraził? Bo sobie zasłużył. To fujara, kóry myślał że mu wszystko wolno. Może się czegoś nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski fakt 28.10.08, 15:04 Pewnie że fujara, bo teraz na klęczki pada przed prezydentem. Trzeba się trzymać swoich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
misfire01 Re: Jakbyśmy mieszkali w państwie prawa 28.10.08, 17:23 Prezydentowi słowa rzec nie można, premierowi owszem? To może oświeć mnie... jak to w końcu jest? To ci, którzy tak twierdzą, są tacy kulturalni i wychowani, i to ja czegoś nie rozumiem, czy to może są zwykłe chamy, a ja rozumiem wszystko? To informatyk "sobie zasłużył" na obrazę, a ktoś, kto jest na urzędzie i żyje z moich pieniędzy, to jeszcze kieruje "spieprzaj dziadu" do obywatela, "sobie nie zasługuje"? Widzisz tu gdzieś logikę? Odpowiedz Link Zgłoś
masher kutas to slowo obrazliwe? 28.10.08, 14:50 od kiedy slowo starpolszczyzny jest obrazliwe? rozumiem ze do potocznej weszlo jako obrazliwe ale przepraszam bardzo, samo slowo nie jest OBRAZLIWE!!!! Woźny pas mu odwiązał, pas słucki, pas lity, Przy którym świecą gęste kutasy jak kity, Z jednej strony złotogłów w purpurowe kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
boib2 Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje 28.10.08, 14:52 Jak to zwykle bywa, prasa znalazła dla siebie niezła pożywkę, a prokurator pretekst do zajęcia się pierdołką zamiast groźnym gangsterem, bo ten z pewnością naszedłby jego mieszkanie, a biedny chłopak tego nie uczyni, więc prokurator ma zajęcie- chłopaka posadzą, a gangster górą. I tak oto kolejny dzień w Polsce przebiegnie w błogim smrodzie zgnilizny moralnej To, co napisałem wcale nie jest żartem, to jest naga prawda o Polsce, o kraju pełnym hipokryzji i wrogości wobec własnych obywateli. W normalnym kraju stronę zablokowano by, a z chłopakiem przeprowadzono by rozmowę ostrzegawczą - i po temacie. Nie, w Polsce musi być inaczej, w Polsce należy rozdmuchać problem , młodego dziecinnego jeszcze człowieka należy skutecznie pognębić, zapaskudzić mu papiery i niech cierpi lata całe za głupi żart. Państwo polskie nigdy nie wybacza nikomu małemu, nie wybacza dzieciakom z mlekiem pod nosem, nie wybacza obszczymurkom z dworca, obradzającym prezydenta, ale wybacza Prezydentowi obrażającemu znaną i uznaną dziennikarkę, wybacza Prezydentowi odsyłającemu w „salonowym zwrotem” biednego bezdomnego. Może to państwo przewartościuje wreszcie pojęcia i zacznie liczyć się z mieszkańcami swojego terytorium i dbać o jego interesy. Zablokować stronę , chłopaka zamknąć ! Pokazać w telewizji „wyczyn” Prezydenta, Monikę Olejnik zastraszyć! A może inaczej? Chłopaka uświadomić , a Prezydenta zmienić ! Polska musi stać się normalnym krajem; Polska musi nauczyć się traktować swoich obywateli przyjaźnie; Polska musi nauczyć się wymagać od elit politycznych podstawowych zasad kultury osobistej. Jestem nieszczęśliwy, że muszę żyć w kraju pełnym kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Dla mnie to on jest G O Ś Ć!!!! 28.10.08, 14:52 i jeżeli nie ma tych 700 złotych to chętnie za niego zapłacę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Dla mnie to on jest G O Ś Ć!!!! IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 28.10.08, 14:57 Dla ciebie wszystko co prezentuje dziadowski poziom jest czymś. Facet wygląda na typowego kretyna. Wykształciuszek chciał zabłysnąć, teraz będzie błyszczał w więzieniu...haha! Tak się kończy cwaniactwo. Ma dużo wspólnego z Palikotem. Obaj wyglądają na niespełna rozumu. Na szczęście Polska jest jeszcze państwem prawa, gdzie za oczernianie najwyższe władze idzie się w odpowiednie miejsce. Palikot chce oczywiście wprowadzić inne standardy w Polsce. Wykształciuchy są załosne. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dla mnie to on jest G O Ś Ć!!!! 28.10.08, 15:00 Nie nie wszystko co co prezentuje "dziadowski poziom" jest czymś. Ty na ten przykład nie... Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Typowy POjac na zdjęciu, takie donkowe 28.10.08, 15:20 niedorozwoje. w kolejce czeka Palikot, Niesiołowski, Wałęsa Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski __ 28.10.08, 15:24 Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem. Dobry cytat, pasuje jak ulał do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisze się PAjac.... 28.10.08, 15:28 Ale może zbyt dużo wymagam od człowieka, którego nauczono jedynie odmawiania paciorka i wypełniania "odwiertowych" przelewów na poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehę to pan Lech Kaczyński obraża Urząd Prezydenta RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:53 jego powinni ciągać po sądach Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Jak prezydent PIS-u zareagował na bluzgi Rydzyka ? 28.10.08, 14:58 podkulił ogon i uciekł do nory, tchórz! Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: to pan Lech Kaczyński obraża Urząd Prezydenta 28.10.08, 15:03 dodajmy ze swoja osoba obraza nie tylko urzad prezydencki RP ale takze spora czesc Polakow. kilku obywateli nawet zniewazyl osobiscie, Olejnik nawet grozil- tz. wyglaszal grozby karalne i jakos nikt sie nie pofatygowal z prokuratury aby tego chama zaprosic na przesluchanie w sprawie! ot woloc wojewodzie co nie tobie smrodzie chcialoby sie powiedziec. ale sprawiedliwosc kiedys zwyciezy z tym hamulcostwem wszelakim. jeszcze dwa lata... jeszcze dwa lata! Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: to pan Lech Kaczyński obraża Urząd Prezydenta 28.10.08, 15:15 zeby nie bylo ze kogos obrazilem piszac cham. prosze sprawdzic w slowniku jezyka polskiego. definicja przystaje do osoby tego czlowieka. jesli ktos twierdzi inaczej niech przebada oczy i uszy bo najwyrazniej wszystkie bodzce do owych narzadow zmyslow nie docieraja na dodatek ow osobnik publicznie legitymuje sie jako profesor! co jest zwyklym klamstwem gdyz ma stopien naukowy dr hab jesli mnie pamiec nie myli. profesor w jego wydaniu to stanowisko uczelniane, na rowni z pania profesor w podstawowce. dlaczego nik za skladanie publicznie takich oswiadczeni nie wyciaga konsekwencji jako poswiadczanie nieprawdy! wielki mi... 'profesor' prawa... PRACY... za komuny w dodatku. no ale coz ludzie lykaja wszystko jak glodne pelikany Odpowiedz Link Zgłoś
mentice A to Q-tas 28.10.08, 14:54 Pamietacie ten dowcip, radziecka agencja ze znakiem jakosci Q ? Q-TASS !!! A swoja droga moglby dac ogloszenie do prasy, na pierwsza strone: P"rzepraszam ze nazwalem pana Prezydeta KUTASEM" ! Chetnie zloze sie na takie ogloszenie. Zreszta, w Panu Tadeuszu tez jest mowa o kutasach. Mickiewicz za kratki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Obraził prezydenta i przed sądem tego żałuje IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.08, 15:01 "Komus powiedziec, ze jest idiota , nie jest obraza, jest diagnoza" To cytyt Juliana Tuwima. Panie Kaczynski, dedykuja Panu tenze cytyt.Rowniez prokuratorom scigajacym Witoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tenare To że się przyznał nie oznacza, że popełnił IP: *.icpnet.pl 28.10.08, 15:05 przestępstwo. Sąd ma ciężki orzech do zgryzienia. Wyrok za skojarzenia intelektualne. Marek wygląda na przestraszonego, któremu prokurator może wszystko wcisnąć. Pewnie go zastraszyli, że pójdzie do celi. Dzieci się uczą o kutasach(wisior w "Panu Tadeuszu"), ludzie mają na nazwiska Kutas i się nie oburzają. Odpowiedz Link Zgłoś