Dodaj do ulubionych

spotkania??

06.11.08, 11:40
Witam Was. Ja tu zaglądam co jakiś czas choć ostatnio byłam dość dawno. Chciałam zapytać czy organizujecie jakieś spotkania mam z dziećmi, poza tym z klubu kangura bo tam to raczej z malutkimi dzidziami - takimi do noszenia, ja mam córcię - 3,5 roczku i synka - 1,5 roczku, chętnie bym się spotkała z jakimiś mamami na spacerku czy na kawce ;) Serdecznie pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • nita9 Re: spotkania?? 06.11.08, 15:00
      Witaj
      Mieszkam na Zlotych Lanach, mam coreczke 8miesiecy i syna 2,5roczku jezeli jestes z okolicy milobybylo spotkac sie na spacerku na kawce oczywiscie rowniez :)
      pozdrawiam
      • aniagacz Re: spotkania?? 06.11.08, 20:45
        Witam
        Ja też mieszkam na Złotych Łanach.Chętnie się spotkam na
        spacerku.Mam dwie córeczki Agusia ma 4 latka,a Amelka 15 m-cy.
        Pozdrawiam Ania.
        • nita9 Re: spotkania?? 06.11.08, 21:48
          witaj :)
          Jak milo ze jest ktos ze Zlotych Lanow mieszkam na Lelewela, podaje moje gg 2178829 mam nadzieje ze zobaczymy sie w niedlugim czasie
          pozdrawiam
          Anita
    • skoobus Re: spotkania?? 06.11.08, 21:33
      Z jakiej okolicy BB jesteś??
    • mpd3 Re: spotkania?? 07.11.08, 08:23
      Właśnie mi uświadomiłaś, że już dawno takiego spotkania forumowego
      nie było. Kiedyś spotykałyśmy się z dziećmi na Błoniach albo w Figlo
      Parku. Może by tak jakaś powtórka z rozrywki, Kobiety??
      • ciri_77 ale z racji pogody to chyba figlo park :)) 07.11.08, 09:28
        my chętnie, byle po południu (w tygodniu), weekendy może być rano :)
        • aniagacz spotkania?? 07.11.08, 11:02
          Ja mieszkam na Osadniczej.Koło biedronki.Moje gg 5564330.
          My niestety od wczoraj mamy gorączkę.Więc pewnie na spotkanie się
          nie załapiemy.Mam nadzieję,że szybko przejdzie.
          Życzymy miłej zabawy.
          • kateusia Re: spotkania?? 07.11.08, 11:43
            My jesteśmy prawie z samego końca Sobieskiego, tj. pogranicza Starego Bielska i Wapienicy, przeprowadziliśmy się tu niespełna dwa lata temu i nie zdążyłam nikogo tu poznać, zresztą ciąża i pierwsze m-ce dziecka pochłaniają mamę bez reszty, zwłaszcza jak nie jest to pierwszy maluch. A nie bardzo są tu jakieś miejsca dla dzieci. Te spotkania na Błoniach to świetny pomysł, teraz to pogoda już nie bardzo im sprzyja, żałuję że nie załapaliśmy się wcześniej ;( Ale jak ustalicie jakiś termin postaram się wpaść, zależy mi na jakiś babskich pogaduchach bo mi tego brakuje, mąż dużo pracuje więc my dużo jesteśmy sami a dzieciaki też bardzo by się ucieszyły z nowych znajomości ;) Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia. Gdyby któraś z Was miała ochotę poklikać to moje gg 9021056 buziaczki
    • akastel Re: spotkania?? 07.11.08, 14:21
      My też jesteśmy bardzo chętne na spotkanie w Figlo, choć tak naprawdę wolimy
      Tere-Fere, bo w Figlo nie jestem w stanie doglądać obu :(
      • ciri_77 akastel, a plany na weekend masz? 07.11.08, 14:29
        bo my się własnie do tere-fere wybieramy (prawie na pewno w niedziele po
        południu, może tez w poniedziałek), pasowałoby Ci?
        • kateusia Re: akastel, a plany na weekend masz? 07.11.08, 18:14
          niedziela odpada ale jak w poniedziałek pójdziecie to dajcie znać na którą to się wybierzemy z przyjemnością, odezwijcie się na gg 9021056, będzie mi miło, pozdrawiam
        • akastel Re: akastel, a plany na weekend masz? 07.11.08, 19:28
          Jeszcze nie wiem co z weekendem, ale jeśli tylko się uda, to będę dzwonić, dam
          też wtedy znać na forum. Fajnie by się było spotkać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka