aniagacz 08.01.09, 09:42 Gdzie można kupić buty geox dla dziecka w bielsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina_pp Re: Buty geox dla dziecka 08.01.09, 15:40 Na necie znalazłam, że w Darbucie na Sarnim Stoku są www.infomaza.bielsko.pl/sklepy_przem.php#darbut Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Buty geox dla dziecka 08.01.09, 21:22 Dzięki pojadę zobaczyć.Chociaż trochę poczytałam na forum o tych butach.I dziewczyny sobie nie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Buty geox dla dziecka 08.01.09, 21:29 my kupujemy zawsze na sarnim stoku, maja spory wybor do tej pory bylismy zadowoleni, szczegolnie z wiosenno-letnich modeli, zimowe kupujemy innej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Buty geox dla dziecka 09.01.09, 06:56 Chciałam zobaczyć na zimówki.I właśnie o zimówkach nie ma dobrej opini.O letnich i wiosenno-jesiennych wiem,że są dobre bo też je miałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Buty geox dla dziecka 09.01.09, 14:44 na zimowki sie nie zdecydowalismy, ogladalam wszystkie modele w koncu kupilysmy ecco tak jak w poprzednich latach i sprawdzaja sie rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Buty geox dla dziecka 09.01.09, 21:37 ecco i geox są chyba w przybliżonej cenie.Ja zawsze kupowałam bartki.Czy ecco można kupić też przecenione?Czy raczej cenę trzymają? Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Buty geox dla dziecka 10.01.09, 09:58 mysle, ze teraz beda obnizki jak wszedzie. ecco sa ciut drozsze niz geox (zreszta zalezy jaki model), ale moim zdaniem warto. poprzednie sezony kupowalam nowe na allegro (tez taniej), teraz Zofia ma juz rozmiar 27 wiec kupilismy normalnie w sklepie w Sferze. Juz nie tak latwo, bo ma swoje zdanie i juz sie liczy kolor i fason :-) Zofia chodzi w jednym modelu od wczesnej jesieni do wiosny - gdy jest cieplej buty oddychaja i nie poci jej sie nozka, sa calkowicie nieprzemakalne, moze brodzic w kaluzach, sprawdzaja sie na sniegu a w taki mroz, jak teraz stopy jej nie marzna. polecam - sa warte swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Buty geox dla dziecka 10.01.09, 21:44 Dziękuję za odpowiedź.A w jakim sklepie w sferze można je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy ecco 10.01.09, 23:23 jak szukasz naprawdę fajnych cen to warto wybrać się do outletu np. fasion house np. tego w Jaworznie www.fashionhouse.pl/?p=/pl/outlety/sosnowiec/podstrony/jak_sie_do_nas_dostac z Bielska jest tam około godzinke drogi, ale warto czasem wybrać się na większe zakupy ciuchowe, to się opłaci trasa. Ja tam kupowałam już kilka par ecco dla Małej, zazwyczaj z ubiegłorocznych kolekcji ale nówek....taniej niż w sklepach, a mi różnicy nie robi czy Zoś chodzi w kolekcji 2007 czy 2008 ... ważne że but porządny i tanszy niż np. w sferze. - odkąd jest.... nic nie jest takie jakie było.... Take It Easy Odpowiedz Link Zgłoś