Gość: Robert IP: 82.177.64.* 14.01.09, 11:37 Witam. Czy ktos korzystal z kliniki www.drkubica.pl/ jesli tak to prosze o informacje jaka tam jest jakosc uslug, jakie ceny. Zamiezam zrobic implanty i szukam dobrego gabinetu. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Indra Re: Klinika dr. Kubicy IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.01.09, 12:43 Mogę z czystym sumieniem polecić. Jednakże ceny są dość.... wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Klinika dr. Kubicy IP: 82.177.64.* 14.01.09, 22:55 Wlasnie tego sie obawiam, no ale coz za profesjonalna obsluge trzeba zaplacic. Moze jeszcze ktos ma jakies doswiadcznia z ta klinika lub poleci rownie dobra z bardziej przystepnymi cenami. Zanim podejme decyzje chacialbym byc pewny bo pewnie czeka mnie wydatek kilkunastu lub kilku dziesieciu tysiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Klinika dr. Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 07:57 uwaga!!!, nie polecam, umnie spraw skonczyla sie w sadzie, trwala kilka lat pan doktor przegral,w trakcie robienia intplantow popelnil kilka bledow co odbija sie na moim zdrowiu do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Klinika dr. Kubicy IP: 82.177.64.* 16.01.09, 10:39 Ooo,to przykra sprawa. W tej sytuacji juz sam nie wiem gdzie sie wybrac. O klinice pod szyndzielnia tez sa mieszane opinie, ale to juz chyba tak bedzie ze zawsze znajda sie osoby mniej lub bardziej zadowolone. Moze ktos zna jeszcze inny gabinet ktory jest godny polecenia, nawet jesli trzeba bedzie dojechac kilkanascie kilometrow to mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Klinika dr. Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 15:59 Panie Robercie nie pomoge panu jaki lekarz, ale napewno odradzam doktora kubice, mi poprawiano w kętach doktor Żakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama33 Re: Stomatologia Sypień IP: 78.8.107.* 21.01.09, 11:06 na ul. Piastowskiej, przyzwoite ceny i bardzo fachowa obsługa, w 2- gim juz pokoleniu. www.sypein.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Stomatologia Sypień IP: *.bb.online.no 26.01.09, 21:47 Dzieki. W adresie wkradla sie mala literowka. Dla zinteresowanych ma byc www.sypien.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Kubica Re: Klinika dr. Kubicy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 14:37 Witam , skoro zostałem wywołany do tablicy z imienia i nazwiska mam obowiązek poinformowac Państwa , że w stosunku do mojej osoby nie toczyło się i nie toczy żadne postępowanie sądowe związane z implantami. Każde leczenie implantologiczne wykonane w mojej klinice posiada pełna dokumentację . Zapewniam moim Pacjentom pełną opiekę stomatologiczną w trakcie leczenia jak i po . Zwracam się do autora wpisu o podanie pełnych danych osobowych w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Brak danych pozwala mi przypuszczac , że jest to próba nieuczciwej konkurencji. Z wyrazami szacunku Hubert Kubica dr n. med. Odpowiedz Link Zgłoś
ofola Re: Klinika dr. Kubicy 28.06.14, 11:14 pytanie do dr.Kubicy: dlaczego w klinice nie ma cen usług lub chociażby cennika, ktory pacjent dostawałby w klinice, jeśli korzysta z leczenia u Pana? Pacjent właściwie nie wie za co płaci, a płaci sporo. Każda działalność powinna być transparentna.Pacjent po skorzystaniu z usługi stomatologicznej powinien dostać rozliczenie w/g ktorego będzie mógł sie dowiedzieć za co zapłacił.Ponadto nie zawsze sa wydawane paragony.Prosze o odpowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinikabb Re: Klinika dr. Kubicy IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.14, 20:49 kubica nie ma czasu na rozmowę z tobą, szaleje w rajdach Odpowiedz Link Zgłoś
venterventer Re: Klinika dr. Kubicy 01.09.14, 12:42 Czekałem na wizytę. Dr. Kubica wpadł z krzykiem do kliniki: kto otworzył bramę? Odpowiedziała Pani z recepcji, że ona, po to, żeby pan doktor nie musiał jej otwierać. Dr.Kubica zaczął się na nią wydzierać jeszcze bardziej, że może sobie sam otworzyć itd. Recepcjonistka przepraszała, a on dalej krzyczał. Na kolejnej wizycie znowu wrzeszczał tym razem na asystentkę, że otworzyła okno, a jest włączona klimatyzacja. Dla mnie takie sytuacje są nie do przyjęcia. Sam mam firmę i nie wyobrażam sobie, jak można tak traktować personel. Merytorycznie wydaje się być dobrym lekarzem. Wykonywałem u niego dwa implanty i było ok. Mam tylko zastrzeżenia do jego zachowania wobec personelu, bo zachowuje się tak, jakby nie wiedział, że jego awanturowanie się wpływa także na samopoczucie pacjentów. W dniu, kiedy zrobił awanturę o bramę miałem zakładany implant. Zastanawiałem się czy nie wyjść z kliniki. W kontakcie ze mną starał się być uprzejmy, chociaż przeszkadzała mi jego nachalność tzn. wypytywanie się o moje życie prywatne, co robie, czym się zajmuję... bo to nie jego sprawa. Nie podobało mi się też jego pytanie do mnie, kiedy siedziałem na fotelu: co pan taki wystraszony? Dla mnie dr.Kubica to trochę jakby taki ,,dr. Jekyll and Mr. Hyde", właśnie przez tą tzw. przyklejoną uprzejmość i fałszywy luz wobec pacjenta, które są w kontrze do jego krzyków na personel. Od lekarza oczekuje profesjonalizmu w każdej dziedzinie, jeśli korzystam z jego usług. Ponadto kultury osobistej. Na pewno nie mam ochoty słuchać jego wrzasków na personel, kiedy ja akurat oczekuje na wizytę w poczekalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojo Re: Klinika dr. Kubicy IP: *.26.euro-lan.pl 03.09.14, 21:38 Miałem rownież doczynienia z Panem Doktorem , uważam powinien sie zając urząd skarbowy , jest nie wporzadku nie dawanie paragonów , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Klinika dr. Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.14, 10:20 Kultura i takt nie każdemu jest dana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Klinika dr. Kubicy IP: *.net.pl 24.04.15, 10:46 Tak korzystałam i jestem bardzo zadowolona. Wyjaśni i nawet jak jest trudny przypadek nie mówi, że się nie da lub muszę, ale daje wybór informując jakie są konsekwencje i kolejne kroki. Po wstawieniu implantów nie miała problemów, jak moja przyjaciółka u innego lekarza. Wszystko było i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś