anbull 27.03.09, 22:12 Używa może ktoś z Was? jak sie sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulichaa Re: fotelik jane indy 27.03.09, 22:36 używam i jestem mega zadowolona a jeszcze bardziej moja córka, jest wygodny, stabilny, i przede wszystkim bardzo, bardzo bezpieczny, jak dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
anbull Re: fotelik jane indy 27.03.09, 22:47 a wiesz może czym się różni model indy od indy plus? i czy ten fotelik nadaje się dla niskiego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: fotelik jane indy 29.03.09, 10:43 My też mamy jane.Drugi raz bym już nie kupiła.Zapięcia isofix zamiast ułatwiać wpięcie fotelika to tylko utrudniają.Blokują się zatrzaski odblokowujące gdy wpinamy.Fotelik sam w sobie dobry,Agnieszce siedzi się wygodnie.Olcia,a jak u Ciebie z tym wpinaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: fotelik jane indy 29.03.09, 11:56 u nas absolutnie bez zarzutu, co prawda nie wypinamy go często ale jak dotąd nie było problemów z nim, u nas sprawuje się na bdb Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: fotelik jane indy 29.03.09, 12:46 źle się wyraziło, chodziło mi o to, że z wpinaniem i wypinaniem pasów nie ma problemu, u nas się nie zacinają i działają bez zarzutu, Odpowiedz Link Zgłoś
anbull Re: fotelik jane indy 29.03.09, 21:54 Macie może modele fotelików z rączką pod siedziskiem? do czego ona służy? do zmiany kąta oparcia fotelika? Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: fotelik jane indy 30.03.09, 06:46 Tak tą rączką się podciaga siedzisko pod pupą i w ten sposób dziecko może się trochę odchylić do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: fotelik jane indy 16.04.09, 13:48 wracając do tematu, my posiadamy indy plus a tu co znalazłam o instrukcji: "INDY TEAM PLUS OD 15 DO 36 kg Ma solidny system mocowania podstawy fotelika ISOFIX, który wraz z tradycyjnym mocowaniem za pomocą pasów bezpieczeństwa utrzymuje dziecko w jednym miejscu, dzięki zastosowaniu systemu isofix zapewnimy większą stabilność fotelika przy uderzeniu i kołysaniu na boki, a także daje możliwość dostosowania kąta nachylenia oparcia w 3 pozycjach.. Aluminiowy stelaż zapewnia o 70% większe bezpieczeństwo w porównaniu z tradycyjnymi fotelikami. Dla zapewnienia całkowitego bezpieczeństwa twojego dziecka i większej wygody szerokość boków zagłówka i wysokość jest regulowane. Posiada także regulowaną szerokość boczków oparcia Indy jest fotelikiem samochodowym nadającym się dla różnych dzieci o różnej masie ciała, ponieważ zastosowany system różnych regulacji łatwo pomaga dostosowywać fotelik Indy do każdego etapu rozwoju twojego dziecka. Ergonomiczny projekt, szereg otworów przepuszczających powietrze, aby zapobiegać poceniu twojego dziecka " i tu wiadomość dla anigacz: u nas ten isofix sprawuje się idealnie! Odpowiedz Link Zgłoś