Gość: bielszczanka IP: *.sferanet.pl 08.04.09, 14:56 Witajcie, czy ktoś może polecić dobrego lekarza: sama nie wiem czy ortopedę czy neurologa.., który może pomóc w bólach kręgosłupa? z góry dziękuję za informacje. bielszczanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taddik Re: Dobry lekarz od kręgosłupa 08.04.09, 21:00 Dr.Jasiczek w Wilkowicach.Mieszka i przyjmuje w okolicach kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho Re: Dobry lekarz od kręgosłupa IP: 81.219.42.* 08.04.09, 23:10 polecam najlepszego ortopede w bielsku czy w okolicy dr Kozik Szpital pod bukami fachowie najwyzszej klasy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENI Re: Dobry lekarz od kręgosłupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:58 WITAJ. ZNAM LEKARZA-REHABILITANTA KTÓRY JEST NAJLEPSZY W BIELSKU-B.....PRACUJE W SZPITALU WOJEWÓDZKIM I MA PRYWATNY GABINET. MIROSŁAW GAWLAS.....POLECAM.......MI URATOWAŁ KRĘGOSŁUP.....I WIELU LUDZIOM BEZ NADZIEI............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Dobry lekarz od kręgosłupa IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 01.06.09, 20:04 powiem ci tak jesli masz kase tylko jeden cie wyleczy na stale i tak naprawde klinika was med!gosc jest niesamowity dziewczyna miala problem umierala po wyjsciu z gabinetu jest jak nowa....zabiegi kosztuje ale zdrowie drogie wiec o zrozumiale!polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierontom Re: Dobry lekarz od kręgosłupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 20:30 Kręgarz na ul. Cisowej w B-B świetnie nastawia kręgosłup kilka wizyt i naprawdę niesamowita poprawa. byłem i polecam Odpowiedz Link Zgłoś