emi44 29.01.02, 08:15 Zaobserwowałem pojawienie się dziennikarzy na forum katowice, ba na forum Gliwice nawet już doszło do tego, że wspólnie z forumowiczami dz. umawiają się na piwo. A co z dziennikarzami z GB, dalej nie macie odwagi się odezwać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazer Re: Dziennikarzu - odwagi !!! 29.01.02, 08:34 Cisza jak makiem zasiał. Mozemy sobie Emi tak nawoływać, ale marne są szanse na odzew. Ich bardziej interesuja wiadomości w Katowicach, Sosnowcu, czy Tarnowskich Górach. To o czym bedą z nami rozmawiać. O Bielsku??? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Dziennikarzu - odwagi !!! 29.01.02, 09:41 Nie rozśmieszajcie mnie :( Prawdziwy lokalny dziennikarz powinien bronić swojej małej ojczyzny jak własnego domu. Gdy część mieszkańców takiegoż miasta czy regionu, chce zmienić podział adm., to powinien ich z tym wspierać z całego serca. Niestety ile razy jestem na Podbeskidziu i czytam (pożal się Boże ) Gazetę Bielską, to nie wiem , gdzie jestem. Dziennikarze nie mają się odwagi spotkać z ludźmi z tego forum , bo wiadomo, ile można tymże dziennikarzom zarzucić. A Oni i tak się nie przejmują i będą pisać to co pisali. Dlatego szkoda słów :( Dobrze, że choć Dziennik Polski zainteresował się problemem zmnany przynależności adm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Dziennikarzu - odwagi !!! IP: *.pagi.pl 29.01.02, 16:36 Wódki się napić chcą, a nie o Katowicach, czy jakimś Bielsku rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Dziennikarzu - odwagi !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 07:16 święte słowa !, ja tego pismadła żeby się nie spaczyć nie czytam. Ja również napisałem do Dziennika Polskiego i miło że się zainteresowali naszymi sprawami, w archiwum na web istnieje nawet w menu Podbeskidzie, przykro tylko że link jest 'ślepy'. Może należy naszym subregionem zainteresować bardziej DP lub Gazetę Krakowską. Jeżeli poza wątpliwego poziomu Kroniki Beskidzkiej nie istnieje żadna regionalna gazeta z prawdziwego zdarzenia byłoby to dla ww redakcji szansą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Dziennikarzu - odwagi !!! 30.01.02, 10:02 Jestem za . Chociaż nie pochodzę z BB, to mogę Wam pomóc wysyłając maile. Musimy tylko wspólnie ustalić pod jaki adres. Odpowiedz Link Zgłoś
malop Re: Dziennikarzu - odwagi !!! 30.01.02, 22:35 malopolanin napisał(a): > Jestem za . Chociaż nie pochodzę z BB, to mogę Wam pomóc wysyłając maile. > Musimy tylko wspólnie ustalić pod jaki adres. Na stronie www.dziennik.krakow.pl/redakcja.shtml znajduje się kilkanaście adresów pod które można wysyłać listy. Tu zacytuję list od (samego!!!) redaktora naczelnego "Dziennika Polskiego" (do mnie) który w odróznieniu od redaktorów Gazety Wyborczej milczą zapatrzeni w siebie "Dziękujemy za list. Miło nam, ze popiera Pan zamiary ekspansji "Dziennika" na sąsiednie regiony. Nie nastąpi to jednak tak szybko, jak Pan i ja chcielibystlgmy. Dostarczanie gazety do miast wchodzących w skład szeroko rozumianej Ziemi Krakowskiej jest bardzo kosztowne, o ile nie wiąże się z codzienną sprzedażą 3- 5 tys egzemplarzy gazety. Wydawnictwo Jagiellonia SA nie otrzyma od nikogo pieniędzy na ten cel, Musimy w "Dzienniku" na to zarobić. Ale pracujemy wydajnie... Serdeczne pozdrowienia Andrzej Lenczowski" Należy stworzyć presję na DP w celu szybkiej ekspansji i żeby w Żywcu i w B-B można było czytać Dziennik Polski z Dziennik Podbeskidzia a nie tylko prasę śląską . Następnym razem napiszę o Telewizji Kraków i Radiu Małopolska Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Dziennikarzu - odwagi !!! 31.01.02, 07:52 Możesz mi podać namiary na ten list. Bo nie mogę go znaleźć :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malop Re: Dziennikarzu - odwagi !!! 31.01.02, 19:11 To był osobisty list do mnie To był przykład że inni redaktorzy niż Gazety Wyborczej odpowiadają na listy Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Dziennikarzu - odwagi !!! 31.01.02, 20:36 Rozumiem. Daj wszystkim znać , jak będziesz pisał o radiu itd. Z mojej strony możesz liczyć na poparcie. List do Dziennika również wysłałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zywy63 Re: Dziennikarzu - odwagi !!! 03.02.02, 17:54 emi44 napisał(a): > Zaobserwowałem pojawienie się dziennikarzy na forum katowice, ba na forum > Gliwice nawet już doszło do tego, że wspólnie z forumowiczami dz. umawiają się > na piwo. A co z dziennikarzami z GB, dalej nie macie odwagi się odezwać? Panie Redaktorze Czyżewski! Czy naprawdę nie stać Pana na deczko odwagi i chociaż raz spróbować powiedzieć cos na temat Pańskiego dodatku pod tytułam Gazeta Bielska (ha, ha). Moze wogóle zadba Pan o to żeby jak juz kogoś z nas cytujecie w GwB to napiszcie ze to forum Bielsko-Biała a nie te cholerne Katowice, przed którymi ma pełne gacie! Ja rozumiem że mogąPana wylać jeśli nie będzi Pan posłuszny,a trzeba z czegoś żyć. Ale moze niech Pan zaproponuje likwidacje gazety Bielskiej, bo to bedzie uczciwsze. To co odezwie sie Pan do nas? Pozdrawiam żywy63 A co Pan sądzi o wątku Żywiecczyzna z powrotem do Małopolski? Odpowiedz Link Zgłoś