Dodaj do ulubionych

Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 :)

09.08.09, 15:32
dziewczyny
dzwonilam do "25" i zebranie jest w poniedzialek w ostatni dzien sierpnia
My wlasnie w niedziele 30.08 wracamy z wakacji to na szczescie zdazymy :) bo
juz sie balam ze zrobia go pare dni wczesniej:)
I tylko tyle mi powiedziala mila pani przez tel ze we wtorek trzeba przyniesc
kapcie (latwe do zalozenia), posciel (poduszka, koc w poszewce i przescieradlo
albo recznik kapielowy zamiast. Wszystko podpisane. No i jakies rzeczy na
zmiane jakby co.
Mam nadzieje ze sie zobaczymy:)
Asia
    • magdalena_pi Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 10.08.09, 08:50
      Gamciaa dzięki ja niezorientowana:)
      Mówili , że zebranie będzie w pierwszym tyg. września . Godzinę już podali
      zebrania ?
      Pozdrawiam.
      • gamciaa Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 10.08.09, 22:10
        :) tak jak ostatnio 15:30
        asia
        • anbull Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 10.08.09, 22:51
          Dzięki za informacje :)))

Jak dobrze, że nie muszę o wszystkim sama pamiętać... wchodzę na forum
          i mam wyczerpujące informację :D !!!!
          • magdalena_pi Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 11.08.09, 09:07
            Wielkie dzięki.
            Zastanawiam się czy nie przyjść z pociechą ,żeby się jeszcze oswoiła.
            Widziałam, że na tym wcześniejszym zebraniu było kilka mam z dziećmi.
            • gamciaa Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 11.08.09, 23:14
              nie ma sprawy;)
              no ja raczej na takie imprezy bez Wojtka chodze:D dymu narobi, nie usiedzi;)
              mam nadzieje ze wlasnie w przedszkolu troche nabierze dyscypliny;)
              • anbull Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 12.08.09, 17:08
                Jakbyście wybierały się do przedszkola, czy choćby na ichniejszy plac
                zabaw w celu oswojenia latorośli, to ja też jestem chętna, możemy się
                umówi, jakbyście miały ochotę.
                • magdalena_pi Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 12.08.09, 18:34
                  Ja bardzo chętnie. Byłam już kilka razy z moją córą. W, której grupie mają być
                  wasze dzieci: 3 -latków tej niby czystej czy mieszanej 3,4 bo my w tej 3,4.
                  • gamciaa Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 12.08.09, 19:04
                    a to nie wiedzialam ze juz jest podzial dokonany
                    Woju skonczyl 3 latka w kwietniu, wiec trudno powiedziec do ktorej, zalezy jak
                    duzo jest tych 4latkow
                    • anbull Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 13.08.09, 17:51
                      Też nie wiedziałam, że jest już podział na grupy.

Magda to kiedy byśmy się umówiły? Ja jestem w miarę elastyczna.
                      • magdalena_pi Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 14.08.09, 08:57
                        Co do podziału na grupy to sama do końca nie jestem pewna jak to jest.Także nie
                        chcę wprowadzać w błąd. Może pani powiedziała mi coś wstępnie jak to będzie
                        wyglądać a ja coś poknociłam.
                        Anabull co do spacerku to chętnie. Nie wiem tylko czy ten plac jest otwarty.
                        Może do południa . Ja wychodzę z moja gdzieś koło 10 jak jest ładnie.Więc jakby
                        ci pasowało to może przed przedszkolem - głównym wejściem- o 10 w poniedziałek
                        jakby było ładnie tzn. nie lało i nie wiało ?
                        • gamciaa Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 14.08.09, 21:11
                          a niby dlaczego daloby sie wejsc na teren przedszkola i bawic na tym placu?
                          Jestescie pewne ze tak mozna?
                          Dla mnie (po zastanowieniu... moze jestem przewrazliwiona..) ale to
                          niedopuszcalne zeby jakies "obce babki" nawet z dziecki "krecily sie " po placu
                          zabaw w godzinach otwarcia prezdszkola. No popatrzcie na to z boku same...
                          Skad wiecie czy nie podszyja sie jakies porywaczki albo zboczency i nie beda
                          waszych dzieci obsewowac? skoro wstep jest wolny?????
                          • anbull Re: Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 15.08.09, 21:45
                            Gamcia, z tego co mi wiadomo to w okresie wakacji to przedszkole nie
                            pracuje, tzn. nie ma w nim dzieci. Niestety zmartwię Cię, ale ile
                            razy chciałem wejść na teren przedszkole, również do budynku nie
                            miałam z tym żadnego problemu. Mnie to również dziwi, i jak dla mnie
                            jest to sprawa do poruszenia na zebraniu. Przypuszczam (tak sobie to
                            wyobrażam, gdybym była pracownikiem tego przedszkola), że początkiem
                            nowego roku szkolnego, zaostrzone zostaną te zasady, choćby ze
                            względu na nowe - nieznane nauczycielkom i nieobliczalne dzieci.

Swego czasu rozmawiałam z panią dyrektor odnośnie możliwości
                            oswojenia się syna z przedszkolem, m.in. pobytu w przedszkolnym
                            ogrodzie i dostałam zgodę.
                        • anbull Re: Magdalena_pi 15.08.09, 21:29
                          napiszę Ci na gazetowego maila za chwilkę.
                          • alpio23 Przedszkole 16.08.09, 14:18
                            O super- widzę, że jest tu kilka mam dzieci z 25. Dzięki Wam dowiedziałam się o
                            zebraniu. Moje dziecko też jest zapisane do najmłodszej grupy. Syn chodził
                            wcześniej i byliśmy bardzo zadowoleni.
                            • magdalena_pi Re: Anbull 16.08.09, 18:47
                              Odpisałam na pocztę.
                              • gamciaa Re: Anbull 02.09.09, 20:49
                                i jak tam dziewczny wasze pociechy
                                Wojtek jest w starszych maluchach

jak na razie odpukac wyraza sie pozytywnie o przedszkolu
                                jest tylko sajgon rano zeby go zwlec z lozka
                                i robi mu sie czasem smutno, ale mysle ze bedzie dobrze
                                • magdalena_pi gamciaa 03.09.09, 19:03
                                  moja córa też chodzi do starszych maluchów :)
                                  Na razie jest zadowolona miejmy nadzieję , że tak jej zostanie.
                                  • gamciaa Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 :) 21.09.09, 20:38
                                    a jak tam dziewczyny zapatrujecie sie na Zielone Przedszkole?
                                    ja bardzo chcialabym jechac, ale pewnie tylko na tydzien, mam nadzieje ze taka
                                    opcja jest;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka