Gość: jan2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 07:12 Lepszy odpoczynek w areszcie od wiecznego:-) A tak na serio: S T O P PROMILOM u prowadzących KIEROWCóW! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krycha_z_gazowni Re: Jeden kierowca, jeden dzień, dwie wpadki 20.08.09, 07:33 Do trzech razy sztuka - kolejnym razem go nie złapią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jeden kierowca, jeden dzień, dwie wpadki IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 07:40 miejmy nadzieję , że za trzecim rzem zabije się sam , a nie zamorduje kogoś. mnie tylko dziwi dlaczego go wypuszczono za pierwszym razem? nietrzeźwy kierowca z zabranym prawojazdy jedzie sobieulicą, a władza co? grzecznie przeprosiła i do domu odesłała? a dlaczego nie wylądował na izbie? albo w areszcie do wytrzeźwienia i "wyjaśnienia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debian Jeden kierowca, jeden dzień, dwie wpadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 09:07 ..."Badanie alkomatem wykazało, że 48-latek ma we krwi 1,6 promila alkoholu"... pismaki-badanie alkomatem nie podaje promili we krwi lecz w wydychanym powietrzu!!!!!! a co do tego gościa to policja niedopełniła obowiązków ponieważ już za pierwszym razem w świetle prawa ten człowiek powinien byc zatrzymany aż do czasu przesłuchanie a to powinno sieę odbyc dopiero po wytrzeźwieniu....HWDP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR Ble,ble... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 09:12 Grozi mu 2 lata więzienia??!! Tylko tyle? Poza tym dostanie 500 mandatu i grama kary więzienia, a za jakiś czas zabije niewinnego człowieka sam znowu nie ponosząc konsekwencji. Ale to Polska właśnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aux Re: Ble,ble... 20.08.09, 14:19 popieram STOP PIJANYM KIEROWCĄ!!!! Sama jestem kierowcą, ale czasami nie żal mi tych 25zł na taksówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Jeden kierowca, jeden dzień, dwie wpadki 22.08.09, 14:49 normalnie nie wierze! byl pijany i jedzil prawie caly dzien po wsi samochodem i nikogo nie zabil!!!!!!????? przeciez podobno pijani to tylko zabojcy! jak pijany walnie kogos to afera i sensacja, jak nie trzesnie nikogo tez sensacja eh. Odpowiedz Link Zgłoś