tina15 26.02.04, 00:48 Droga marabu, powiedz wprost bez wykrętów i owijania w bawełnę, w jakich okolicznościach i w jakiej atmosferze odeszłaś (wyrzucili cię) z LOT? Czy to nie była czasem jakaś słynna afera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rwy Re: DO MARABU !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.04, 08:07 A kogo to interesuje. To jest forum dyskusyjne o samolotach, a nie forum o Twych chorych urojeniach. Zajmij sie wlasnym zyciem. Rwy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiali Re: DO MARABU !!! 26.02.04, 08:47 Mnie to interesuje. Chcę wiedzieć kim jest mądrząca się na tym forum Marabu. Zadziwiające, że każdy każdemu na tym forum zarzuca chorobę psychiczną. jakie macie do tego uprawnienia? A może ten co zarzuca psychicznośc sam ma doświadczenia pacjenta psychiatryka? Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: DO ASIALI 26.02.04, 09:23 Wybacz Asia LI, ale nie czuję się chora psychicznie, a poza tym żaden badający mnie lekarz nie stwierdził u mnie choroby psychicznej. I nie przebywałam w psychiatryku, droga koleżanko z cytowanej firmy. A to co ty chcesz wiedzieć, to mnie nie obchodzi. Jeśli nie lubisz moich postów, to ich nie czytaj. Możesz sobie zaznaczyć. Omijaj mnie na odległość.... Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
tina15 Re: DO ASIALI 26.02.04, 09:30 Ja lubię czytać Twoje posty Marabu. Proszę jednak bardzo i nalegam na odpowiedż na pytanie zawarte w pierwszym moim poście tego tematu. Mam nadzieję , że zaprzeczysz temu. Zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: DO Tiny15 26.02.04, 10:24 Jeżeli tak bardzo Ciebie to interesuje, to przybliż mi trochę o jaką aferę chodzi...., a ja w miarę możliwości udzielę Ci wszystkich potrzebnych informacji. Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
tina15 Re: DO Marabu 26.02.04, 10:37 Ja o nic Cię nie oskarżam tylko grzecznie pytam w jakich okolicznościach i w jakiej atmosferze odeszłaś (czy wyrzucili Cię???). Jakie były przyczyny i powody Twojego odejścia z LOT? Odeszłaś z własnej woli? Odpowiedz Link Zgłoś
cavy Kubeł 26.02.04, 10:51 Do tych którzy wchodzą do tego wątku i podobnych: Klikajcie na kubeł z prawej u góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enorixe Re: Kubeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:54 W nic nie będę klikać, ponieważ mnie to też interesuje. Ciekawe czy marabu odpowie czy się wykręci od odpowiedzi. W takim wypadku nawet brak odpowiedzi będzie cenną informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: Kubeł 26.02.04, 11:14 Kolega lubi meksykańskie seriale. Najczęściej są nadawane w porze lunchu. Zaraz się zaczną. Co zrobi Marabu? Odpowiedz Link Zgłoś
milionex marabu ratuj! 15.05.04, 00:04 Hallo hallo droga Marabu! Już przedtem pytałam o to samo inna osobę ale ona najwidoczniej nie jest w stanie odpowiedzec na nurtujące mnie pytanie!Mianowicie jakie kryteria muszę spełnić aby zostać stewardersą?Podkreślam, iz poczyniłam w związku z tym juz konieczne kroki(szkole język bez wytchnienia!).Wybieram się ponadto na studia- stosunki międznarodowe:),ale wciąż mam wrażenie,ze to pestka w porównaniu z innymi kandydatkami!Ah i jeśli byłabyś tak uprzejma jeszcze powiedz mi proszę kiedy w istocie odbywaja się nabory?I czy warto się starac o tę posadę,tudzież natychmiast wybić ją sobie z głowy-mam na mysli wysokośc wynagroszen asystentek lotu.Mama nadzieję ze odpiszesz mi na ten jakze smiały apel,jednakże musze podjac decyzke coż poczynic z przyszłoscia. Dziękuję bardzo Bianka Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: DO Tiny15 26.02.04, 10:54 Kochana, Ale kto tu kogo oskarża.... Jeżeli coś wiesz o aferze, na którą się powołujesz, to napisz o co chodzi, o jaką aferę, co się stało itp. A ja zawsze służę i w każdej chwili udzielę Ci wyjaśnień. A na pytania, postawione w taki, wybacz, ale niezbyt stosowny sposób, odpowiadać nie będę. Możemy kontynuować dyskusję, jeśli będzie ona sensowna. Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
tina15 Re: DO Tiny15 26.02.04, 10:59 To ja się pytam o aferę. O okoliczności twojego odejścia z LOT. Ja tylko pytam i nic nie oznajmiam. Ja nic nie wiem, tylko pytam. Mam nadzieję, że nie wykrecasz sie od odpowiedzi? Bo coś ciężko idzie ci z odpowiedzią na proste pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: DO Tiny15 26.02.04, 11:08 Droga Tino, To może tylko Ci się tak wydaje, że Ty nic nie oznajmiasz. Już w pierwszym poście coś oznajmiłaś, więc proszę Cię kontynuuj. Bądź uczciwa i rzetelna, jeśli coś zaczęłaś to bądź łaskawa to skończyć. Podaj nam wszystkim, na tym Forum, o jaką aferę chodzi. A ja na pewno udzielę Ci odpowiedzi. Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
calvus [...] 27.02.04, 00:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Co zrobiła marabu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 00:27 Marabu doniosła na szefa instruktorów (geja), który miał lecieć z Papieżem po jego wizycie w Polsce, że tenże jest gejem i planuje zamach na Papieża. Doniosła anonimowo, ale sprawa się wydała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SP-LSD Personel pokładowy IP: *.crowley.pl 27.02.04, 08:09 dawny i obecny uprasza sie o zajęcie tematyką forum samoloty. macie swoje forum spieprzone do granic możliwości, tam jest miejsce na wasze kretyńskie wątki. żegnam ozięble Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: Do Stewarda Calvusa 27.02.04, 09:37 Panie Calvus, Zwracam się do Pana z uprzejmą prośbą, o to żeby się Pan opanował, i nie wygrażał mi, że Pan poda moje imię i nazwisko, a także dane z LOTu. Niech Pan zaprzestanie pomówień, opierania się na pogłoskach i publicznego zniesławiania mojej osoby. Jeżeli Pan, albo Pana koledzy i koleżanki do tego się nie zastosujecie, wyciągnę odpowiednie konsekwencje. W tym celu proponowałabym Panu zaznajomienie się ze sztandarowym dziełem każdego polskiego obywatela jakim jest KODEKS KARNY. Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Do Stewarda Calvusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 13:08 Marabu, nie masz jednak odwagi zaprzeczyć stawianym tutaj Tobie zarzutom. Zaprzeczysz? Wijesz się jak piskorz, robisz uniki, odwracasz kota ogonem ale nie zaprzeczysz! Bo to wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: Do joanny 27.02.04, 14:24 Droga Pani Joanno, Chciałaby Pani usłyszeć, że to co się mówi w tym wątku i w innych, to jest prawda. Niestety Pani Joanno, muszę Panią zmartwić, ale te rewelacje nie są prawdziwe. A jeśli chodzi o uniki, to jestem zobowiązana do nieudzielania informacji. Mogę Pani tylko powiedzieć, że nie zawsze ten, któremu coś się zarzuca jest SPRAWCĄ jakiegoś zdarzenia itp. Od wyjaśniania takich spraw są sądy, a nie zwykli, prości ludzie, którzy napuszczeni,są gotowi przeprowadzić publiczny lincz. Mogłabym jedynie Pani zaproponować, żeby Pani się zastanowiła nad sobą i zaprzestała uczestnictwa w tego typu akcjach. Pani to zostawi innym, którzy mają uprawnienia do wydawania sądów. Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
calvus [...] 29.02.04, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: Do stewardesy pod pseudonimem Calvus 01.03.04, 10:32 Już Ci gdieś powiedziałam, że jesteś skandalicznie głupia, ale niestety to do twojego, małego rozumku nie trafia. No cóż głupich nie sieją, sami się rodzą..... Wydaje mi się, że Polskie Linie Lotnicze LOT SA powinny rozpocząć badania psychiczne większości stewardes, takich jak prezentująca się stewardesa "Calvus". Bo chyba niektórym to coś odbija..., albo mają "od śmigła"..... Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
tina15 Re: Do stewardesy pod pseudonimem Calvus 02.03.04, 08:24 Marabu. Masz do wyboru, albo się jakoś wykpić, zmienić temat, odpowiedzieć ptyaniem na pytnie, odwrócić uwagę od siebie,..., albo uroczyście nam przysiąc, że nie uciekłaś przed paxami z samolotu po awaryjnym lądowaniu i że nie doniosłaś na kolegę, że swym gejostwem skala dobre imię papieża i przeprowadzi na niego zamach. Jak postąpisz? Przy tak zadanym pytaniu cokolwiek napiszesz, będzie to wyrazistą odpowiedzią. To pytanie stawia cię pod ścianą. No więc Marabu, przysięgniesz nam uroczyście, że te oskarżenia są nieprawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: Do wszystkich 02.03.04, 09:24 Drogie koleżanki, czy wy jesteście nienormalne.....? Sprawa trafiła do sądu, a pozwanym jest spółka PLL LOT SA. Ponieważ generalnie sprawy w sądach trwają długo, ta ciągnie się już 5 lat i nie wyszła poza sąd I instancji. W związku z tym, nie można podawać publicznie żadnych informacji. Po zakończeniu procesu, będzie można podawać wszystkie ustalenia, teraz nie można. Ale będą ciekawe...... Wtedy znajdziecie odpowiedź na wszystkie nurtujące was pytania. Mogę was tylko zapewnić, że te sprawy pojawiły się na sali sądowej i są rozpatrywane przez sąd. Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
tina15 Re: Do wszystkich 02.03.04, 10:46 Rozumiem, ze to Ty pozwałaś LOT do sądu. Co napisałaś w pozwie? To przecież nie jest tajemnicą! Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: Do wszystkich 02.03.04, 12:21 ....jeżeli chcesz wiedzieć. że zostałam niesłusznie oskarżona przez instruktora PLL LOT SA Pana Bogdana Pyszlaka o napisanie na niego anonimu, co spowodowało, że nie wykonał lotu papieskiego. Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurostewik Re: DO MARABU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 12:29 Wy wszystkie się tam niewinnie posadzacie. Twój przypadek jednak chyba nie był taki niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: Do Eurostewika 13.05.04, 12:57 Jeżeli Ty też się specjalizujesz w niewinności, to powiedz mi Eurostewik dlaczego tak dużo macie do powiedzenia w Internecie, natomiast nikt z was nie chciał powiedzieć tego co ma do powiedzenia w Sądzie. Wszyscy się darli "Tylko nie ja", a lotowskim instruktorkom śniło się po nocy, że są wzywane do sądu wg zasady "na kogo wypadnie, na tego bęc". Marabu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurostewik Re: Do Eurostewika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:15 Ty jesteś jakaś niepoważna by sądzić się z kolegami z pracy. Jest jeszcze jedna taka stewa w LO, co do sadu za byle co podaje. Chcesz by cie do pracy przywrocili czy co>? Odpowiedz Link Zgłoś
lusia30 Re: DO MARABU !!! 10.08.04, 09:44 No i stało się. Marabu przegrała spor z LOT-em. Odpowiedz Link Zgłoś
canarsie Re: DO MARABU !!! 10.08.04, 10:17 Na prawde???? Masz wiecej szczegolow??? Jesli tak jest, to sprawiedliwosci stalo sie zadosc! Ciekawe jak ona na to tu zareaguje (jesli wogole). Juz czekam na te jej wymowki i tlumaczenia. Bliss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeszłość Re: DO MARABU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:28 Kurczę blade!!!! Marabu, to Ty, Tamaro??? Jak Cię znów spotkać? Może wspólna przyszłość jednak ma sens??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: DO MARABU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:17 WOW, to przechodzi ludzkie wyobrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś