Dodaj do ulubionych

KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!!

01.04.04, 15:41
nie psuj tego forum.
Obserwuj wątek
    • rafalmay Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! 01.04.04, 15:46
      To ty go nie psuj frustracie, co żadnego tematu nie potrafisz zapoczątkować
      (oprócz tego idiotycznego). Nie zazdrość ludziom, że mogą się tu wielu
      interesujących rzeczy dowiedzieć.
      Proponuje wpisać johnny_tomala do wyszukiwarki i można się dowiedzieć co to za
      idiota, na różnych forach jakie głupoty wypisuje...
      Nie masz zajęcia bezrobotny frustracie?
    • Gość: Wojtek Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.lot.pl 01.04.04, 15:59
      johnny_tomala - badz dzielny. Zacisnij zeby i umieraj jak na mezczyzne przystalo.
      A poza tym zwroc uwage, ze gosca sie przestawila - teraz na komentatora (?!)
      prasowego. To duzy postep.;-P
      Pozdr.
      • pacio Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! 01.04.04, 16:16
        zamiast biegać po necie mam info w jednym miejscu :)))
        są walety i zady takiego kopiowania
        • Gość: Wojtek Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.lot.pl 05.04.04, 12:07
          Zdecydowanie wiecej wad. Np. w ponizszym :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=531&w=11740709
          chodzi o bln europejski, czy amerykanski, bo roznica jes dosc duza. A nie
          wierze, ze >gosca< ma na ten temat pojecie.
    • Gość: cibarius Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 00:29
      Podpisuje się pod tym obiema rękami, i nie pieprzcie mi że gosca jest
      animatorką tego forum.Zasypuje to forum dziesiątkami zbędnych postów, na które
      nikt nie odpowiada !!!Z czystej solidarności Ci co ją tak zawzięcie bronią
      mogli by od czasu do czasu na któryś odpowiedzieć, a nie bełkotać coś o
      pozytywach takiego śmiecenia.Dawniej często tu wpadałem, bo można było czegoś
      ciekawego się dowiedzieć i podyskutować.Teraz jest to zlepek wycinków prasowych
      i fotografi doprawionych kłótniami, jednym słowem ....syf.Może w końcu zróbcie
      ankietę za i przeciw, i się przekonajmy kto jest za tym żeby gosca kazała nam
      odwalać prasówkę.Już widzę te komentarze zwolenników goscy, żebym spadał itp.
      itd. A pocałujcie wy mnie w ......To nie jest elitarny klub oszołomów-
      prasówkowiczów, tylko forum o lotnictwie...o lotnictwie powtarzam!!!Jeszcze raz
      występuję z formalym wnioskiem o rozpisanie referendum, i ponawiam apel KOBIETO
      (?)PRZESTAN !!!Normalnych forumowiczów pozdrawiam.
      • johnny_tomala Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! 05.04.04, 10:51
        no właśnie to chciałem powiedzieć. tego dnia kiedy to napisałem - wszedłem na
        forum a tu pól ekranu posty od gosca. z regóły zero odpowiedzi, zero dyskuscji
        wiekszość na zasadzie: fajne zdjęcie, fajny artykół i takie tam. kiedyś bywały
        tu dyskusje któe miło było poczytać a teraz zaczynają się prasówki lub
        pyskówki. aby nie kontynułować głupawych wimian zdań nie odpisałem temu koleżce
        co to mnie od bezrobotnych frustratów zwyzywał bo zwyczajnie mi się nie
        chciało. Pozdrawiam
      • Gość: nielotka Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.crowley.pl 05.04.04, 11:00
        A czy przypadkiem nie jest tak, że:
        "Gdy się logujesz na Forum możesz:
        (...)
        wyróżnić posty przyjaciół, ukryć nieprzyjaciół"

Może zamiast zaśmiecać to forum postami o tym jaka to wredna istota ta gosca wystarczy skorzystać z
        ogólnodostępnych ułatwień?
        Mielibyście stres mniejszy, śmiecia mniej byście produkowali i w ogóle moglibyście sobie wszystkich
        poukrywać i może wreszcie jakoś miło by się tu zrobiło?
        Jedno jest pewne - byłoby mniej chamstwa.

To co?
        Spróbujecie?

...NL

PS
        Nie wierzę, że się uda....
    • Gość: michal_pilot Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.arc.nasa.gov 06.04.04, 00:24
      a niech psuje ...
      lepiej zeby to jej psucie ograniczylo sie do tego jednego forum- sa inne o
      podobnej tematyce przez nia nie "nawiedzone".
      (to tak jak z terorystami - lepiej ich miec w jednym miejscu niz rozsianych po
      calym swiecie !).
      • Gość: antois Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 00:37
        Zazdrosny człowiecze , a czytałeś to?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=531&w=11741204&a=11804294
        Nie dotarło? Toś idiota!!!
        • jack_mcfarland Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! 06.04.04, 09:45
          Jezeli twoj jedyny argument opiera sie na obelgach, to faktycznie nie powinno
          sie twoich postow czytac, no bo po co? Problem w tym, ze opini ludzi takich jak
          ty nie wolno zostawic bez komentarza, zeby nie wydawalo sie wam, ze sa ta
          jedyne i sluszne opinie.
    • Gość: pajlot KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 21:20
      JWT!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka