johnny_tomala 01.04.04, 15:41 nie psuj tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafalmay Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! 01.04.04, 15:46 To ty go nie psuj frustracie, co żadnego tematu nie potrafisz zapoczątkować (oprócz tego idiotycznego). Nie zazdrość ludziom, że mogą się tu wielu interesujących rzeczy dowiedzieć. Proponuje wpisać johnny_tomala do wyszukiwarki i można się dowiedzieć co to za idiota, na różnych forach jakie głupoty wypisuje... Nie masz zajęcia bezrobotny frustracie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.lot.pl 01.04.04, 15:59 johnny_tomala - badz dzielny. Zacisnij zeby i umieraj jak na mezczyzne przystalo. A poza tym zwroc uwage, ze gosca sie przestawila - teraz na komentatora (?!) prasowego. To duzy postep.;-P Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! 01.04.04, 16:16 zamiast biegać po necie mam info w jednym miejscu :))) są walety i zady takiego kopiowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.lot.pl 05.04.04, 12:07 Zdecydowanie wiecej wad. Np. w ponizszym : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=531&w=11740709 chodzi o bln europejski, czy amerykanski, bo roznica jes dosc duza. A nie wierze, ze >gosca< ma na ten temat pojecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cibarius Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 00:29 Podpisuje się pod tym obiema rękami, i nie pieprzcie mi że gosca jest animatorką tego forum.Zasypuje to forum dziesiątkami zbędnych postów, na które nikt nie odpowiada !!!Z czystej solidarności Ci co ją tak zawzięcie bronią mogli by od czasu do czasu na któryś odpowiedzieć, a nie bełkotać coś o pozytywach takiego śmiecenia.Dawniej często tu wpadałem, bo można było czegoś ciekawego się dowiedzieć i podyskutować.Teraz jest to zlepek wycinków prasowych i fotografi doprawionych kłótniami, jednym słowem ....syf.Może w końcu zróbcie ankietę za i przeciw, i się przekonajmy kto jest za tym żeby gosca kazała nam odwalać prasówkę.Już widzę te komentarze zwolenników goscy, żebym spadał itp. itd. A pocałujcie wy mnie w ......To nie jest elitarny klub oszołomów- prasówkowiczów, tylko forum o lotnictwie...o lotnictwie powtarzam!!!Jeszcze raz występuję z formalym wnioskiem o rozpisanie referendum, i ponawiam apel KOBIETO (?)PRZESTAN !!!Normalnych forumowiczów pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! 05.04.04, 10:51 no właśnie to chciałem powiedzieć. tego dnia kiedy to napisałem - wszedłem na forum a tu pól ekranu posty od gosca. z regóły zero odpowiedzi, zero dyskuscji wiekszość na zasadzie: fajne zdjęcie, fajny artykół i takie tam. kiedyś bywały tu dyskusje któe miło było poczytać a teraz zaczynają się prasówki lub pyskówki. aby nie kontynułować głupawych wimian zdań nie odpisałem temu koleżce co to mnie od bezrobotnych frustratów zwyzywał bo zwyczajnie mi się nie chciało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielotka Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.crowley.pl 05.04.04, 11:00 A czy przypadkiem nie jest tak, że: "Gdy się logujesz na Forum możesz: (...) wyróżnić posty przyjaciół, ukryć nieprzyjaciół" Może zamiast zaśmiecać to forum postami o tym jaka to wredna istota ta gosca wystarczy skorzystać z ogólnodostępnych ułatwień? Mielibyście stres mniejszy, śmiecia mniej byście produkowali i w ogóle moglibyście sobie wszystkich poukrywać i może wreszcie jakoś miło by się tu zrobiło? Jedno jest pewne - byłoby mniej chamstwa. To co? Spróbujecie? ...NL PS Nie wierzę, że się uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_pilot Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.arc.nasa.gov 06.04.04, 00:24 a niech psuje ... lepiej zeby to jej psucie ograniczylo sie do tego jednego forum- sa inne o podobnej tematyce przez nia nie "nawiedzone". (to tak jak z terorystami - lepiej ich miec w jednym miejscu niz rozsianych po calym swiecie !). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antois Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 00:37 Zazdrosny człowiecze , a czytałeś to? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=531&w=11741204&a=11804294 Nie dotarło? Toś idiota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_mcfarland Re: KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! 06.04.04, 09:45 Jezeli twoj jedyny argument opiera sie na obelgach, to faktycznie nie powinno sie twoich postow czytac, no bo po co? Problem w tym, ze opini ludzi takich jak ty nie wolno zostawic bez komentarza, zeby nie wydawalo sie wam, ze sa ta jedyne i sluszne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajlot KOBIETO PRZESTAŃ !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 21:20 JWT! Odpowiedz Link Zgłoś